- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Yaparlar ama cidden kalıbımız yokSenin kızlar yaparlar bak nevoş. Onları transfer et buraya
Bende izliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparlar ama cidden kalıbımız yokSenin kızlar yaparlar bak nevoş. Onları transfer et buraya
Bende izliyorum
Bir sonraki birinciliğinde sana gelecek hediye belli o zaman.Sevmiyor değil yapamıyoruzBenim kalıbım bile yok olsa
Yav he heİkiniz de kadın düşmanısınız. Kendiniz pasta yapmayı sevmiyorsunuz diye istemiyorsunuz.
Tepside yapıp tabak ile kesiyorlar nevoş. Yuvarlak formda oluyorYaparlar ama cidden kalıbımız yok
Yaa sultanımm ben de tam acaba yarışma işi ne oldu diye bakmak için girmiştimArkadaşlar merhaba 1 Eylül saat 20.00 da yeni kategorimiz başlayacakKatılmak isteyenleri bekliyoruz
@Jenna16
@Kukrim
ASSOSyal
@yasminsay
C A N O
@MssPARE
@deynepnaz
@Bal0ncuk
@berresuu
Margaret Hale
@Msspinkie
@Blue_Peri
@KaramelDelisi
@Minik Meleklerim
@N E S L i
@N e V a
@Cemoos
@Dahliadivin
@JOYz
@Meryeemmm_
@Kelebek2356
@HanimKelesimiGetir
@Oriana
WunderLost
X xnobodyx
@RedGirl
@LimonluAyran
@Jou
Gizli saklı köşelerde analar neler doğuruyor sende az diilsin haaaaaaŞöyle deyip deyip ürküttünüz ceylanları. Asıl pro pastacı varmış aramızda.
Geldim ablaaa geldimmm anca kendime geliyorum canim Türkiyem cok özlemişim coookk
Teşekkür ederim balim benim
Aynen bana kek ve pasta kalıpları göndersinlerBir sonraki birinciliğinde sana gelecek hediye belli o zaman.
Allah sonumuzu hayır etsinBen baklavalıchesecake yapsam
Hoş geldin canımGeldim ablaaa geldimmm anca kendime geliyorum canim Türkiyem cok özlemişim coookk
Yarisma bitti mi 3 gundur teli elime alamiyorum
Teşekkür ederim balim benim
Ben baklavalıchesecake yapsam
Bol bol hasret giderinSana çok iyi gelecekMerhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarim ben cok iyiyim ailemin yanindayim
Gözün aydın canımMerhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarim ben cok iyiyim ailemin yanindayim
Güzel olmaz mı
Canimcim tadini çıkar valla,telefonla vakit kaybetme. Çok güzel geçsin kuzumMerhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarim ben cok iyiyim ailemin yanindayim
Bu ay katılırsın inşallahÇok heyecanlıyim yaa bu et yemeklerine katılamamıştım içimde kalmıştı
Ailen nerde bebişim?Merhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarim ben cok iyiyim ailemin yanindayim
Çok yaratıcı değil miAllah sonumuzu hayır etsin