Yaparlar ama cidden kalıbımız yokSenin kızlar yaparlar bak nevoş. Onları transfer et buraya
Bende izliyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaparlar ama cidden kalıbımız yokSenin kızlar yaparlar bak nevoş. Onları transfer et buraya
Bende izliyorum![]()
Bir sonraki birinciliğinde sana gelecek hediye belli o zaman.Sevmiyor değil yapamıyoruzBenim kalıbım bile yok olsa
![]()
Yav he heİkiniz de kadın düşmanısınız. Kendiniz pasta yapmayı sevmiyorsunuz diye istemiyorsunuz.![]()
Tepside yapıp tabak ile kesiyorlar nevoş. Yuvarlak formda oluyorYaparlar ama cidden kalıbımız yok![]()
Yaa sultanımm ben de tam acaba yarışma işi ne oldu diye bakmak için girmiştimArkadaşlar merhaba 1 Eylül saat 20.00 da yeni kategorimiz başlayacakKatılmak isteyenleri bekliyoruz
@Jenna16
@Kukrim
ASSOSyal
@yasminsay
C A N O
@MssPARE
@deynepnaz
@Bal0ncuk
@berresuu
Margaret Hale
@Msspinkie
@Blue_Peri
@KaramelDelisi
@Minik Meleklerim
@N E S L i
@N e V a
@Cemoos
@Dahliadivin
@JOYz
@Meryeemmm_
@Kelebek2356
@HanimKelesimiGetir
@Oriana
WunderLost
X xnobodyx
@RedGirl
@LimonluAyran
@Jou
Gizli saklı köşelerde analar neler doğuruyorŞöyle deyip deyip ürküttünüz ceylanları. Asıl pro pastacı varmış aramızda.![]()
Geldim ablaaa geldimmm anca kendime geliyorum
Teşekkür ederim balim benim
Aynen bana kek ve pasta kalıpları göndersinlerBir sonraki birinciliğinde sana gelecek hediye belli o zaman.![]()
Allah sonumuzu hayır etsinBen baklavalıchesecake yapsam![]()
Hoş geldin canımGeldim ablaaa geldimmm anca kendime geliyorumcanim Türkiyem cok özlemişim coookk
Yarisma bitti mi 3 gundur teli elime alamiyorum
Teşekkür ederim balim benim![]()
Bol bol hasret giderinMerhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarimben cok iyiyim ailemin yanindayim
![]()
Gözün aydın canımMerhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarimben cok iyiyim ailemin yanindayim
![]()
Güzel olmaz mı
Canimcim tadini çıkar valla,telefonla vakit kaybetme. Çok güzel geçsin kuzumMerhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarimben cok iyiyim ailemin yanindayim
![]()
Bu ay katılırsın inşallahÇok heyecanlıyim yaa bu et yemeklerine katılamamıştım içimde kalmıştı![]()
Ailen nerde bebişim?Merhaba hanimlar giremedim kac gundur hepiniz iyisinizdir umarimben cok iyiyim ailemin yanindayim
![]()
Çok yaratıcı değil miAllah sonumuzu hayır etsin