Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Site kitleniyor, benim mesaj onuncu sırada gidiyo
Tamam yazdımTürlü de benim olsa...
Olumsuzu çekmeyelimSite kitleniyor, benim mesaj onuncu sırada gidiyo
Pasta olursa benden tablo falan çıkmaz. Şimdiden belirtmek istedimPopüler yok bunu bu ay anlamış olmanız lazımSunum önemli
Tablo gibi olmalı
Benden hiç çıkmazPasta olursa benden tablo falan çıkmaz. Şimdiden belirtmek istedim
Çektim bile hız hicbirseyOlumsuzu çekmeyelim
El fredo yap nevosCanım makarna istedi. El açması
İkiniz de kadın düşmanısınız. Kendiniz pasta yapmayı sevmiyorsunuz diye istemiyorsunuz.Benden hiç çıkmaz
Joyzve margerit varkenPasta olursa benden tablo falan çıkmaz. Şimdiden belirtmek istedim
Karar ver nevoşCanım makarna istedi. El açması
Pastacılık başka bir boyutBenden hiç çıkmaz
Hemen yolluyoruzÇektim bile hız hicbirsey
Bu saatte hayatta yemem ama yarına inşallahEl fredo yap nevos
Masterchef izliyorumKarar ver nevoş
Pastacılık başka bir boyut
Ben direk püskevütten yürürüm diyorum çıkarsa aksiyona gerek yok. Bu bacılar şaheser çıkarırJoyzve margerit varken
Şöyle deyip deyip ürküttünüz ceylanları. Asıl pro pastacı varmış aramızda.Joyzve margerit varken
Sevmiyor değil yapamıyoruzBenim kalıbım bile yok olsaİkiniz de kadın düşmanısınız. Kendiniz pasta yapmayı sevmiyorsunuz diye istemiyorsunuz.
Senin kızlar yaparlar bak nevoş. Onları transfer et burayaMasterchef izliyorum
Aynen o bende yokBenim kızlar yapsın
Ben baklavalıchesecake yapsamBen direk püskevütten yürürüm diyorum çıkarsa aksiyona gerek yok. Bu bacılar şaheser çıkarır
Senin cheese cake yi de gördük.
Senede bir günBen direk püskevütten yürürüm diyorum çıkarsa aksiyona gerek yok. Bu bacılar şaheser çıkarır
Senin cheese cake yi de gördük.