Bizim burasıda öyleAynen yaa. Okulların açılmasına bişey kalmadı.
Bugün okula gitti eşim. Burda eğitim tam günmüş.
Öğle arası 40 dk ara varmış. 3 kez okula git gel yapacağımBizim burasıda öyleAlışmak zor oluyor ama alışıyorsun
Benimkiler yaz boyu kursa gittiler ondan pek tatili kavrayamadık
Arada gitmen gerekiyor muÖğle arası 40 dk ara varmış. 3 kez okula git gel yapacağım
Eski okulu 12.30 17.00 arasıydı iyiydi
Alışacağız dediğin gibi
Ellerine sağlık ablacım afiyetle yiyin
Günaydın ballllGünaydın
Günaydın kuzuuumEllerine sağlık ablacım afiyetle yiyinben severim çıtır çıtır yemeyi
Günaydın ballll
Sağ ol canımEllerine sağlık ablacım afiyetle yiyinben severim çıtır çıtır yemeyi
Günaydın ballll
Şimdi yeni geldik, tanışmıyorlar. Bi zaman giderim. Sonrasında duruma göre davranırımArada gitmen gerekiyor muGenelde kimse gitmiyor.
Gerçi seninki ikinci sınıf belki diğer velilerden gidiyordur. O zaman gitmen gerekebilir. Ama sonraki yıllarda bırakırsın. Kendi idare etsin yani herkes ne yapıyorsa oda onu yapar.
GünaydınGünaydın
Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
İyiyim aşkom şükür, sen nasılsın?Hayırlı akşamlar aşkom nasılsın
İyiyim aşkom sağ olİyiyim aşkom şükür, sen nasılsın?yaksamlar
Ellerinize sağlık aşkomİyiyim aşkom sağ ol
Bugün temizlik yaptık. Yoruldum, oturuyorum
Aynen aşkom zor oldu. Ama her yer toz olmuştu. En azından evin yarısını bitirdik. Diğer yarısında yaparsak tamamdır. Birkaç ay rahat ederizEllerinize sağlık aşkombu sıcakta çok zor olmuştur
Allah kolaylık versin aşkom, iyi kızlar da yardım etmiş bariAynen aşkom zor oldu. Ama her yer toz olmuştu. En azından evin yarısını bitirdik. Diğer yarısında yaparsak tamamdır. Birkaç ay rahat ederiz