Yaa kıyamamYaaaaaaaaaaa sonunda beeeeeBu mucize nasıl gerçekleşti keşke başka bir şey dileseydim
Ee hani madalyaYaaaaaaaaaaa sonunda beeeeeBu mucize nasıl gerçekleşti keşke başka bir şey dileseydim
Madalya yokYaa kıyamam
Kendimiz böyle bir akım başlattık bebeyim sen de yapMadalya yok
Kendi madalyamızı kendimiz taktık napalım
Bende bayağı gerçek sandımKendi madalyamızı kendimiz taktık napalım
Bir çeşit imgelemek gibi düşünelim, madalyaları çağıralımBende bayağı gerçek sandım
Benimkini de çağır,ben çağırınca gelmiyo beybiBir çeşit imgelemek gibi düşünelim, madalyaları çağıralım
Zaten önce seni sonra beni vurdu buBenimkini de çağır,ben çağırınca gelmiyo beybi
Kader gülümZaten önce seni sonra beni vurdu bu
Tadını çıkaramadık
Baloncukum balonum love love loveOzommmmm ozmommm kalp kalp kalş
yastığı öylece makinaya mı atıyosun abooww bişey olmuyo muuTemizlik, mutfak, biraz mutfakta cısslı yemekler yaptım. Bir de yastık tazeledim.Yastığı kılıfıyla makina ya attım, sonra kılıfından yünü çıkarttım balkonda kuruttum, kılıfa girmeyi bekliyor da beklesin biraz, sabretsin.
yaaa kıyamam en güzel pasta olacak benceYarın oğlumun doğum günüAblaları pasta yapıyor
Kendi madalyamı kendim taktım artık…
ohhhh ellerine sağlık ablaGeçen yıl 5 kg buğday ile yaptım.
6-7 kg yoğurt koydum. 3 ekmek kadar hamur mayaladım. Mayalı hamur olacak.
Bu bağlamda sen 1 kg buğdayda 2kg yoğurt koy, 1ekmek kadar hamur nayala, istersen fırından hamurda alabilirsin.
Güta bu hafta yapacağım yoğurt mayaladım ama yetişmedi. Perşembe ya da cuma yaparım.
Geçen yıl çektiklerim.
Eki Görüntüle 3118243 Eki Görüntüle 3118244 Eki Görüntüle 3118245 Eki Görüntüle 3118246 Eki Görüntüle 3118247 Eki Görüntüle 3118248 Eki Görüntüle 3118249 Eki Görüntüle 3118250 Eki Görüntüle 3118251
Baloncukum balonum love love love
Günaydınlar güzeller
keşke tarif yapcağın zamanda uyku bassaGünaaaaaağğğğydın hala uyuyamadım
teey teeeyygünayyyyyyyydddddddddddıııııııııınnnnnnnnnnnnnnn