Geçen yıl 5 kg buğday ile yaptım.Nevoş Malatya tarhanası için 1 kilo buğdaya kaç kg yoğurt ve un gider?
Herkes kendi madalyasını taksın. Sistemi protesto edelim2 tane taktım. Pınar yarışmasında 2 kere kazandım. Onları takmadım
Bizde çok işe yarıyoruzTatlıyı da buzluğa koymayı sizden öğrendim valla buna da şükür çöpe de gidebilirdi
Bende takayımHerkes kendi madalyasını taksın. Sistemi protesto edelim
Yarıyosunuz valla inkar edememBizde çok işe yarıyoruz
Sana satır yetmezBende takayım
Ayy harikaGeçen yıl 5 kg buğday ile yaptım.
6-7 kg yoğurt koydum. 3 ekmek kadar hamur mayaladım. Mayalı hamur olacak.
Bu bağlamda sen 1 kg buğdayda 2kg yoğurt koy, 1ekmek kadar hamur nayala, istersen fırından hamurda alabilirsin.
Güta bu hafta yapacağım yoğurt mayaladım ama yetişmedi. Perşembe ya da cuma yaparım.
Geçen yıl çektiklerim.
Eki Görüntüle 3118243 Eki Görüntüle 3118244 Eki Görüntüle 3118245 Eki Görüntüle 3118246 Eki Görüntüle 3118247 Eki Görüntüle 3118248 Eki Görüntüle 3118249 Eki Görüntüle 3118250 Eki Görüntüle 3118251
Bak böyle daha iyi oldu eskileri sığmıyorduTaktım
3-4 gün bekletiyorum. Altına kasa koyuyorum suyunu süzmesi lazım. Ama sık sık şeklini değiştiriyorum. Sabit aynı şekilde kalmıyorAyy harika
Buram buram emek
Ben şimdi deneme amaçlı yapacağım. SS aldım
Yaparken senden yardım alırım
Çuvalda ne kadar durması gerek?
Aynen eksik oluyorduBak böyle daha iyi oldu eskileri sığmıyordu
Tamam nevoş3-4 gün bekletiyorum. Altına kasa koyuyorum suyunu süzmesi lazım. Ama sık sık şeklini değiştiriyorum. Sabit aynı şekilde kalmıyor
Kız sen de o 2 yi de 1 yap. O ne 2. Olmuş gibiBizim Urfa'daki çarşı kuyumcuları gibi olmuş ama
Değiştim şimdiKız sen de o 2 yi de 1 yap. O ne 2. Olmuş gibi
E ben kendime 3 5 tane takmaz mıyım şimdi takarımTakı takma merasimi gibi oldu
Evet sadece nane olacak9
Tamam nevoşbizim klasik tarhana gibi mayalanıyor. İçine sadece nane mi katıyoruz
Pınarı niye tek ekliyoruz