Bu tepsiden benimde var. Sunumda cidden güzel oluyor
Ben hep çekiyorum böyle boşken hem keyifli oluyor hem kafamda oturuyor elim ayagıma dolanmıyor o anYa işte ders böyle çalışılır
Benim hep böyle
Tabi yaparken eklemeler oluyor. Kesme tahtasını o sırada düşündüm
Bir sefer hazırlamadım çok zorlandım yaBen hep çekiyorum böyle boşken hem keyifli oluyor hem kafamda oturuyor elim ayagıma dolanmıyor o an
Ben bunu yemek yaptıgım gün kasaba giderken görüp aldım tesadüf olduBu tepside benimde var. Sunumda cidden güzel oluyor
Emek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o
Ben kuru dolma sunumu yapmıştım bundaBen bunu yemek yaptıgım gün kasaba giderken görüp aldım tesadüf oldu
Normalde cam tepsim vardı onu kullanacaktım, bu daha uyumlu oldu ambiyansa
Bu tepside kimde yoktur ki. En çok odada çay keyfi yaparken işe yarıyorBu tepsiden benimde var. Sunumda cidden güzel oluyor
Valla doğrudur hak veririm. Ramazan sofrasında kocam başımda hadi hadi diye beynimi yerken canım çekilmişti sinirdenEmek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o
Eşim işteydi, ama oğlum başımda bekledi yaEmek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o
Böyle böyle yöresel ekipmanlarım tamamlanıyorBen kuru dolma sunumu yapmıştım bunda
İyi olmuş yine lazım olur
Ben bazlama ve lavaşı bunun üstünde yapıyorumBu tepside kimde yoktur ki. En çok odada çay keyfi yaparken işe yarıyor
Bende sen nerde kaldn die bekliodm nazik nazik..Artık Naziğin yakasından düşersin
AblaağğYa sunumu beğensen ne olacak ilk 3 e bile giremiyor
Senin tarif öyle mi birinciliği bile var
Sanki senim sunuma cok sevimli bakmışım gibi..
Nasıl ya git bak geçen yıl muhteşem olmuş ama 7. Olmuş benim tarifBende sen nerde kaldn die bekliodm nazik nazik..
Ablaağğ
O sunumla benm sunumun yarştğı sunumlar birmi
Bühüüpğğ
Sanki senim sunuma cok sevimli bakmışım gibi..
Sanada kızgınım sanada hıh
Sade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızımValla doğrudur hak veririm. Ramazan sofrasında kocam başımda hadi hadi diye beynimi yerken canım çekilmişti sinirden
Çnküğğğğ yapan sen değilsimNasıl ya git bak geçen yıl muhteşem olmuş ama 7. Olmuş benim tarifHemde bakırda sunmuş
Yok hadi demiyorlar ama tedirgin oluyorsun yemek soğuyor. Bugün sıkıntı yoktu. Gerekirse ısınacak bir yemektiSade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızım
Ya öyle demeÇnküğğğğ yapan sen değilsim
Tarif olda neeeğğğğğ
Ben cam masanın üstünde yapıyorum hamur işini, hem yapımı hem temizliği daha kolay oluyorBen bazlama ve lavaşı bunun üstünde yapıyorum
Sen kaç yıldır yarışıyorsun demek hala gülüyorlarSade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?