Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Ya işte ders böyle çalışılır
Benim hep böyle
Tabi yaparken eklemeler oluyor. Kesme tahtasını o sırada düşündüm
Ben hep çekiyorum böyle boşken hem keyifli oluyor hem kafamda oturuyor elim ayagıma dolanmıyor o an

Ben hep çekiyorum böyle boşken hem keyifli oluyor hem kafamda oturuyor elim ayagıma dolanmıyor o an
Bir sefer hazırlamadım çok zorlandım yaO örtüyü çek bunu koy, yok o tabak olmadı şunu koy sunum olmadı

Bu tepside benimde var. Sunumda cidden güzel oluyor
Ben bunu yemek yaptıgım gün kasaba giderken görüp aldım tesadüf oldu
Normalde cam tepsim vardı onu kullanacaktım, bu daha uyumlu oldu ambiyansa

Ben bunu yemek yaptıgım gün kasaba giderken görüp aldım tesadüf oldu
Normalde cam tepsim vardı onu kullanacaktım, bu daha uyumlu oldu ambiyansa
Ben kuru dolma sunumu yapmıştım bunda
İyi olmuş yine lazım olur

Emek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o
Valla doğrudur hak veririm. Ramazan sofrasında kocam başımda hadi hadi diye beynimi yerken canım çekilmişti sinirden

Emek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o
Eşim işteydi, ama oğlum başımda bekledi yaO lavaşı tekrar ısıttım ona verdim

Artık Naziğin yakasından düşersin
Bende sen nerde kaldn die bekliodm nazik nazik..

Ya sunumu beğensen ne olacak ilk 3 e bile giremiyor
Senin tarif öyle mi birinciliği bile var
Ablaağğ
O sunumla benm sunumun yarştğı sunumlar birmi
Bühüüpğğ

Sanki senim sunuma cok sevimli bakmışım gibi..
Sanada kızgınım sanada hıh

Bende sen nerde kaldn die bekliodm nazik nazik..

Ablaağğ
O sunumla benm sunumun yarştğı sunumlar birmi
Bühüüpğğ

Sanki senim sunuma cok sevimli bakmışım gibi..
Sanada kızgınım sanada hıh
Nasıl ya git bak geçen yıl muhteşem olmuş ama 7. Olmuş benim tarifHemde bakırda sunmuş

Valla doğrudur hak veririm. Ramazan sofrasında kocam başımda hadi hadi diye beynimi yerken canım çekilmişti sinirden
Sade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızım

Sade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızım
Yok hadi demiyorlar ama tedirgin oluyorsun yemek soğuyor. Bugün sıkıntı yoktu. Gerekirse ısınacak bir yemekti

Sen kaç yıldır yarışıyorsun demek hala gülüyorlar
Bana alışır demişlerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…