• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Ya işte ders böyle çalışılır🧿🥰❤️
Benim hep böyle🤣
Tabi yaparken eklemeler oluyor. Kesme tahtasını o sırada düşündüm😁
Ben hep çekiyorum böyle boşken hem keyifli oluyor hem kafamda oturuyor elim ayagıma dolanmıyor o an 😁

Ben hep çekiyorum böyle boşken hem keyifli oluyor hem kafamda oturuyor elim ayagıma dolanmıyor o an 😁
Bir sefer hazırlamadım çok zorlandım ya🤷O örtüyü çek bunu koy, yok o tabak olmadı şunu koy sunum olmadı🤣

Bu tepside benimde var. Sunumda cidden güzel oluyor🤩
Ben bunu yemek yaptıgım gün kasaba giderken görüp aldım tesadüf oldu 😁
Normalde cam tepsim vardı onu kullanacaktım, bu daha uyumlu oldu ambiyansa 😍

Ben bunu yemek yaptıgım gün kasaba giderken görüp aldım tesadüf oldu 😁
Normalde cam tepsim vardı onu kullanacaktım, bu daha uyumlu oldu ambiyansa 😍
Ben kuru dolma sunumu yapmıştım bunda🤩
İyi olmuş yine lazım olur🤩

Emek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o🤷🏻‍♀️
Valla doğrudur hak veririm. Ramazan sofrasında kocam başımda hadi hadi diye beynimi yerken canım çekilmişti sinirden 🤣

Emek olmadan yemek olmuyor. İkinizde konuşturmuşsunuz sunumu. Benim gibi tek tabakla yetinmemişsiniz. Evde tek başına olsam böyle uğraşırım da başımda yemek bekleyenler olunca kısa sürede ne yaparsam o🤷🏻‍♀️
Eşim işteydi, ama oğlum başımda bekledi ya🤣O lavaşı tekrar ısıttım ona verdim🤗😁

Artık Naziğin yakasından düşersin :KK53:
Bende sen nerde kaldn die bekliodm nazik nazik..

Ya sunumu beğensen ne olacak ilk 3 e bile giremiyor:KK70:
Senin tarif öyle mi birinciliği bile var:halay:
Ablaağğ
O sunumla benm sunumun yarştğı sunumlar birmi
Bühüüpğğ

Sanki senim sunuma cok sevimli bakmışım gibi..
Sanada kızgınım sanada hıh :(

Bende sen nerde kaldn die bekliodm nazik nazik..

Ablaağğ
O sunumla benm sunumun yarştğı sunumlar birmi
Bühüüpğğ

Sanki senim sunuma cok sevimli bakmışım gibi..
Sanada kızgınım sanada hıh :KK43:
Nasıl ya git bak geçen yıl muhteşem olmuş ama 7. Olmuş benim tarif🤣Hemde bakırda sunmuş🤷

Valla doğrudur hak veririm. Ramazan sofrasında kocam başımda hadi hadi diye beynimi yerken canım çekilmişti sinirden 🤣
Sade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızım😍

Sade hadi deseler yine iyi. Çekim yaparken gıcık gıcık gülmeleri, konuşmaları vs. Tek destekçi kızım😍
Yok hadi demiyorlar ama tedirgin oluyorsun yemek soğuyor. Bugün sıkıntı yoktu. Gerekirse ısınacak bir yemekti😁☺️

Sen kaç yıldır yarışıyorsun demek hala gülüyorlar
Bana alışır demişlerdi :110:

Back