- 14 Ağustos 2021
- 2.851
- 12.775
- 128
Ya işte klasik sunumO tarifin sunumu hep benzer
Nette hiç iyi sunum bulamadım.Kafama göre takıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya işte klasik sunumO tarifin sunumu hep benzer
Nette hiç iyi sunum bulamadım.Kafama göre takıldım
Teşekkür ederimGüzel olmuş hayırlı olsun
NedenSeni kınıyorum. Nevreste
Nedenini biliyorsun………….
Oylamada görüşürüzNedenini biliyorsun………….
Hatırlatırım bunu. İş başa düştü artık gidip bir jüt örtü, tahta kaşık, güveç falan almak lazım. Hem onlar ucuz, bakır gibi değil.Oylamada görüşürüz
Sende ya bakırımıza ta da güvecimize laf ediyorsunHatırlatırım bunu. İş başa düştü artık gidip bir jüt örtü, tahta kaşık, güveç falan almak lazım. Hem onlar ucuz, bakır gibi değil.
Huyum kurusunSende ya bakırımıza ta da güvecimize laf ediyorsun
Artık Naziğin yakasından düşersinPes doğrusu pesssss
Resmeeennnn
Ya sunumu beğensen ne olacak ilk 3 e bile giremiyorPes doğrusu pesssss
Resmeeennnn
Oylamada ben ona kızgın emojisi atacağımBal0ncuk Nevoşun konusuna kızgınım emojisi atmış
Sunum bu sefer ki sac kavurma daha güzel daha canlı daha iştah açıcı olmuş.Ya sunumu beğensen ne olacak ilk 3 e bile giremiyor
Senin tarif öyle mi birinciliği bile var
Ama geçen yılda çok güzel yapılmıştı. Hemde bakır tepside sunumlaSunum bu sefer ki sac kavurma daha güzel daha canlı daha iştah açıcı olmuş.
Lavaşla sunum da var ek olarak
Geçen seneki sunumu unuttum. Yarışma linkini atsanaAma geçen yılda çok güzel yapılmıştı. Hemde bakır tepside sunumla
Ben bunu daha öncede yapmıştım biliyorsun. Onun sunumu iyi olmamıştı içimde kalmıştıZaten popüler tarif vana düşmüyorBaşta kimse istemeyince fırsat bu fırsat dedim
Ben dolu sunum seviyorumEvime gelen misafiri hep öyle ağırlarımGeçen seneki sunumu unuttum. Yarışma linkini atsana
Sen çeşiti, porsiyon bol tutmuşsun o yüzden de güzel olmuş.
Bende seviyorum da mutfak çok dağılıyor o zaman daBen dolu sunum seviyorumEvime gelen misafiri hep öyle ağırlarım
Et Yemekleri - Kırmızı Et Yemekleri
Oylama İçin Link Dağıtmak,Oy İstemek Kesinlikle Yasaktır.:sinirli::KK48: :KK200: 2 oy hakkınız bulunmaktadır..:KK200: Oylar aynı anda verilmektedir.Daha sonra 2(ikinci)oyu verme imkanınız bulunmamaktadır... Kavurma-Mis Ayran Sponsorluğunda:KK56: Kuzu Çöp Şiş - Destan Kekik...www.kadinlarkulubu.com
Ben bir yandan toplarımBende seviyorum da mutfak çok dağılıyor o zaman da