• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Oylamada görüşürüz :KK47: :110:
Hatırlatırım bunu. İş başa düştü artık gidip bir jüt örtü, tahta kaşık, güveç falan almak lazım. Hem onlar ucuz, bakır gibi değil. :KK53:

Hatırlatırım bunu. İş başa düştü artık gidip bir jüt örtü, tahta kaşık, güveç falan almak lazım. Hem onlar ucuz, bakır gibi değil. :KK53:
Sende ya bakırımıza ta da güvecimize laf ediyorsun😁
O jüt örtüyü oğlumun odasına duvar süsü yapmak için aldım. Sonra yolda aman ne yapacak duvar süsünü dedim ve sonuç🤣

Sunum bu sefer ki sac kavurma daha güzel daha canlı daha iştah açıcı olmuş. :rolleyes:
Lavaşla sunum da var ek olarak:rolleyes:
Ama geçen yılda çok güzel yapılmıştı. Hemde bakır tepside sunumla😁
Ben bunu daha öncede yapmıştım biliyorsun. Onun sunumu iyi olmamıştı içimde kalmıştı🤣Zaten popüler tarif bana düşmüyor🤷Başta kimse istemeyince fırsat bu fırsat dedim😁

Ama geçen yılda çok güzel yapılmıştı. Hemde bakır tepside sunumla😁
Ben bunu daha öncede yapmıştım biliyorsun. Onun sunumu iyi olmamıştı içimde kalmıştı🤣Zaten popüler tarif vana düşmüyor🤷Başta kimse istemeyince fırsat bu fırsat dedim😁
Geçen seneki sunumu unuttum. Yarışma linkini atsana🤔
Sen çeşiti, porsiyon bol tutmuşsun o yüzden de güzel olmuş.

Geçen seneki sunumu unuttum. Yarışma linkini atsana🤔
Sen çeşiti, porsiyon bol tutmuşsun o yüzden de güzel olmuş.
Ben dolu sunum seviyorum😁Evime gelen misafiri hep öyle ağırlarım🤩

Ben dolu sunum seviyorum😁Evime gelen misafiri hep öyle ağırlarım🤩

Bende seviyorum da mutfak çok dağılıyor o zaman da 🤣🤣🤣

Bende seviyorum da mutfak çok dağılıyor o zaman da 🤣🤣🤣
Ben bir yandan toplarım😁
Sadece sunumdakiler ve yemek tabakları kalmıştı. Onuda kızlara bıraktım😁Yemeği ben yaptım gerisini onlar toplasın. Lavaşı zaten önceden yapmıştım. ☺️

Back