• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .

Bu kimin mutfağı😁🤣

Dağınık olunca, gizlesem de odaklanamıyorum çekime, daha önce başıma geldi. Mutfak toplu, geride işim olmayınca daha iyi sunum oluyor. Ama o olmadı bunu koyayım, o örtü olmadı bunu koyayım, o sebze yakışmadı çıkar derken yine dağılıyor ister istemez 🤣

Dağınık olunca, gizlesem de odaklanamıyorum çekime, daha önce başıma geldi. Mutfak toplu, geride işim olmayınca daha iyi sunum oluyor. Ama o olmadı bunu koyayım, o örtü olmadı bunu koyayım, o sebze yakışmadı çıkar derken yine dağılıyor ister istemez 🤣
Ben işte onları önceden hazırlıyorum😁Bunlar kaç gündür salonda masanın üstünde duruyor. Hatta boş sunum bile denedim🤣

Ben işte onları önceden hazırlıyorum😁Bunlar kaç gündür salonda masanın üstünde duruyor. Hatta boş sunum bile denedim🤣
Boş sunum demişken bu çektiklerim geldi aklıma 🤣

Eklentiler

• IMG_20220818_174527.jpg
    IMG_20220818_174527.jpg
    67,4 KB · Görüntüleme: 29
Nevoş hala geç saatte mi yatıyorsun. Benim bir süredir erken saatte uykum geliyor. Eşim evde değil, bugün takılayım dedim uykum geldi yine :uykucu:
Aslında uzun zamandır en geç 1 de yatıyordum. Hatta 12 de bile uyuduğum oldu☺️
Erken uyanıyorum alışkanlık oldu.
Ama 10 gündür benim sabah kursu yok. Çocukların kurs tatile girdi. Arada 2 yi buluyor. Ama çok geç kalkmıyorum, uyanınca tekrar uyuyamıyorum☺️🤗

Back