Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kimin mutfağı
Bu kimin mutfağı
Makinanın boş olması şartBu benim KK sunumlarının arka planı
Normalde hiç dağıtmadan çalışırım ama yarışma için yaptığım sunumlarda evi birbirine katıyorum yav
Ben işte onları önceden hazırlıyorumBunlar kaç gündür salonda masanın üstünde duruyor. Hatta boş sunum bile denedimDağınık olunca, gizlesem de odaklanamıyorum çekime, daha önce başıma geldi. Mutfak toplu, geride işim olmayınca daha iyi sunum oluyor. Ama o olmadı bunu koyayım, o örtü olmadı bunu koyayım, o sebze yakışmadı çıkar derken yine dağılıyor ister istemez
Bu kimin mutfağı
Bu biz değil mi
Kesinlikle bizBu biz değil mi
Yapmadığımız şey değilKesinlikle biz
Evi ateşe de versem, sunuma devam ediyorum
Başıma geldi işte, biliyorsunYapmadığımız şey değil
Buna rağmen durmadan sunum yapmışsın ve efsane olmuşBaşıma geldi işte, biliyorsun
Teşekkür ederim nevomBuna rağmen durmadan sunum yapmışsın ve efsane olmuş
Boş sunum demişken bu çektiklerim geldi aklımaBen işte onları önceden hazırlıyorumBunlar kaç gündür salonda masanın üstünde duruyor. Hatta boş sunum bile denedim
Benimde varBoş sunum demişken bu çektiklerim geldi aklıma
Boşken hiç cazip gelmediBenimde varEki Görüntüle 3116671
Aslında uzun zamandır en geç 1 de yatıyordum. Hatta 12 de bile uyuduğum olduNevoş hala geç saatte mi yatıyorsun. Benim bir süredir erken saatte uykum geliyor. Eşim evde değil, bugün takılayım dedim uykum geldi yine
Ya işte ders böyle çalışılırBenim de vaaar Eki Görüntüle 3116673
Siniyi yeni aldıgım cok belli mi