- 5 Mayıs 2020
- 13.364
- En iyi cevaplar
- 1
- 41.146
- 548
Kuzu çevirmenin kaç farklı tekniği var kızNevoş kuzu çevirecek haberin yok mu![]()

Çevirir o inanırım bilmem kaç birinciliği vardı et yemeklerinde

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu çevirmenin kaç farklı tekniği var kızNevoş kuzu çevirecek haberin yok mu![]()
Kızlar nasıllarBugün çok yoruldum ve dün gece hiç uyumadım. Malum kızlar yoldaydıHasta olmazsam yapacağım
![]()
Sen yapmazsan kimsenin yapacağı yokBugün çok yoruldum ve dün gece hiç uyumadım. Malum kızlar yoldaydıHasta olmazsam yapacağım
![]()
Az mı3 tane ya![]()
Çok eğlenmişlerKızlar nasıllargözün aydın
![]()
Ortam şimdiden süperKuzuyu ısmarladım. Eşim ateşi yakacak
Bende çeviririm![]()
Közde olanı makbul olurKuzu çevirmenin kaç farklı tekniği var kız
Çevirir o inanırım bilmem kaç birinciliği vardı et yemeklerinde![]()
Amaaan ben tehlike arz etmiyorum benceHep siz kaçırdınız adaylarımı![]()
Ay bayılırım direkt közün üstünde pişmiş ete. Küllü küllüOrtam şimdiden süper
Közde olanı makbul olur![]()
Aynen süper olacakOrtam şimdiden süper
Közde olanı makbul olur![]()
Çok güzel geçmişÇok eğlenmişlerZor ayrılmışlar
Ama yorulmuşlar. Gelince biraz uyudular. Şimdi oturuyorlar. Binalar garip geliyorBir haftadır doğanın içinde ahşap evlerde kalıyorlardı
Sağ ol canım![]()
Budunu koparır bide yerse tam olur. O an sunum fotosu yakalarsınAynen süper olacakYemeğe Erol Taş gelecek
![]()
Aynen çok güzel olduÇok güzel geçmişyol bile çok yoruyor insanı. Okul öncesi deşarj olmuşlardır
Oraların evleri tahta oluyor tabi. Tam köy yaşamı![]()
Tabi tek amacım o zatenBudunu koparır bide yerse tam olur. O an sunum fotosu yakalarsın![]()
Eşim bile çöp şişin yanında şansımın olmadıgını söyledi direktTabi tabi kesin öyle olacak![]()
Keşke bizde gidebilsekAynen çok güzel oldu
Bir tane Türk ile karşılaşmadık diyorlarHer tarafta turistler, araplar
![]()
Enişte anlıyor bak bu iştenEşim bile çöp şişin yanında şansımın olmadıgını söyledi direkt![]()