- 5 Mayıs 2020
- 13.197
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.743
- 548
Kuzu çevirmenin kaç farklı tekniği var kızNevoş kuzu çevirecek haberin yok mu
Çevirir o inanırım bilmem kaç birinciliği vardı et yemeklerinde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzu çevirmenin kaç farklı tekniği var kızNevoş kuzu çevirecek haberin yok mu
Kızlar nasıllar gözün aydınBugün çok yoruldum ve dün gece hiç uyumadım. Malum kızlar yoldaydıHasta olmazsam yapacağım
Sen yapmazsan kimsenin yapacağı yokBugün çok yoruldum ve dün gece hiç uyumadım. Malum kızlar yoldaydıHasta olmazsam yapacağım
Az mı3 tane ya
Çok eğlenmişlerZor ayrılmışlarKızlar nasıllar gözün aydın
Ortam şimdiden süperKuzuyu ısmarladım. Eşim ateşi yakacak
Bende çeviririm
Közde olanı makbul olurKuzu çevirmenin kaç farklı tekniği var kız
Çevirir o inanırım bilmem kaç birinciliği vardı et yemeklerinde
Amaaan ben tehlike arz etmiyorum benceHep siz kaçırdınız adaylarımı
Ay bayılırım direkt közün üstünde pişmiş ete. Küllü küllüOrtam şimdiden süper
Közde olanı makbul olur
Aynen süper olacakYemeğe Erol Taş gelecekOrtam şimdiden süper
Közde olanı makbul olur
Çok güzel geçmiş yol bile çok yoruyor insanı. Okul öncesi deşarj olmuşlardırÇok eğlenmişlerZor ayrılmışlar
Ama yorulmuşlar. Gelince biraz uyudular. Şimdi oturuyorlar. Binalar garip geliyor Bir haftadır doğanın içinde ahşap evlerde kalıyorlardı
Sağ ol canım
Budunu koparır bide yerse tam olur. O an sunum fotosu yakalarsınAynen süper olacakYemeğe Erol Taş gelecek
Aynen çok güzel olduÇok güzel geçmiş yol bile çok yoruyor insanı. Okul öncesi deşarj olmuşlardır
Oraların evleri tahta oluyor tabi. Tam köy yaşamı
Tabi tek amacım o zatenBudunu koparır bide yerse tam olur. O an sunum fotosu yakalarsın
Eşim bile çöp şişin yanında şansımın olmadıgını söyledi direktTabi tabi kesin öyle olacak
Keşke bizde gidebilsekAynen çok güzel oldu
Bir tane Türk ile karşılaşmadık diyorlarHer tarafta turistler, araplar
Enişte anlıyor bak bu iştenEşim bile çöp şişin yanında şansımın olmadıgını söyledi direkt