Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ağzının tadını biliyorsunYiyor ama severek değil hiç pişmesin aramaz ben de öyleyim tavugu sadece kanat mangalda ve tavuk pilav da severek yiyorum
Gerçekten dünya mutfagı yapsak ya Nevoş ya da pizza pide kategorisi olmaz mıGüzel fikir
Tabi tabi kimbilir nasıl sunum yapacaksın benimkinin ikiz kardeşineAma sen hep böyle diyorsun
Hiç beğenmiyorsun Benden daha çok oy alır tarifin çünkü en bilindiklerdenSunumda (bence) iyi
Ağam (Nevreste) bizimle eğleniiirSenin ki bilinmedik mi yani
İnşallah ekler deynepnaz
Yöresel niye yapmıyoruzGerçekten dünya mutfagı yapsak ya Nevoş ya da pizza pide kategorisi olmaz mı
Herkes son gününü bekleyyNerde bu tarifleeeer
Ne güzel yaa. Böyle olunca insan ne pişireceğini bilemiyor, her gün ayrı dertAğzının tadını biliyorsun
Bizim evde yemek seçme yok şükür
Çünkü son günün uğurlu olduğuna inanılıyorHerkes son gününü bekleyy
Yaptık yaaaaYöresel niye yapmıyoruz
Yaptık yaaaa
Türk milleti olarak daha nasıl olsa var diye son günlere bırakma huyumuz varÇünkü son günün uğurlu olduğuna inanılıyor
Zaten ne kaldı şurda 4 5 günHerkes son gününü bekleyy
Aslında iyi değil. Daha çok kafa karışıklığı oluyor benceTürk milleti olarak daha nasıl olsa var diye son günlere bırakma huyumuz var
Ama senin tarifi yapmayan yemeyen yokturTabi tabi kimbilir nasıl sunum yapacaksın benimkinin ikiz kardeşine
Ağam (Nevreste) bizimle eğleniiir
Doğru diyosunHerkes pizza yapmak ister ve o 1.olurPizza pideyi kaç çeşit yapabiliriz
Biraz da kolay oluyor, diğerleri gibi uğraştırmıyor, tutmama şansı yok. Yanına da pilav tamam. Gerçi ben pilav yapmamıştım amaAma senin tarifi yapmayan yemeyen yoktur
Senin yaptığın gibi daha güzelBiraz da kolay oluyor, diğerleri gibi uğraştırmıyor, tutmama şansı yok. Yanına da pilav tamam. Gerçi ben pilav yapmamıştım ama
Biz de pasta yaparız napalımOda yetersiz