İyi tatiller canımYarın tatile çıkıyoruz inşallah bütün gün hazırlıkla geçti yoruldum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi tatiller canımYarın tatile çıkıyoruz inşallah bütün gün hazırlıkla geçti yoruldum![]()
Nereye gidiyorsunuzTeşekkürler canım![]()
Bir arkadaşımızda yapmış eklemek istemiyor![]()
Olmamış, iyi oy almaz demedin mi NevoşEğer Oysa Ona eklemek istemediği tavuk soteyi hatırlatalım![]()
Ben hatırlamıyorum kar falan, tavuk soteni hatırlıyorum amaOlmamış, iyi oy almaz demedin mi Nevoş(Ben hissettim öyle dedin
)
Tavuk sote de kar vardı arka planda, o yüzden oy vermişlerdir
Ben beğenmedim ki başkası beğensin, yapmayı istediğim sunum olmadı, hayaller hayatlar gibi![]()
Bence eklemelisinOlmamış, iyi oy almaz demedin mi Nevoş(Ben hissettim öyle dedin
)
Ben beğenmedim ki başkası beğensin, yapmayı istediğim sunum olmadı, hayaller hayatlar gibi![]()
Ama sen hep böyle diyorsunOlmamış, iyi oy almaz demedin mi Nevoş(Ben hissettim öyle dedin
)
Senin ki bilinmedik mi yaniAma sen hep böyle diyorsun
Hiç beğenmiyorsunBenden daha çok oy alır tarifin çünkü en bilindiklerden
Sunumda (bence) iyi
![]()
Ama onun daha popüler hatta bilmeyen, yapmayan yokturSenin ki bilinmedik mi yani![]()
Seninkinin özelliği başka. Oda herkeste yokAma onun daha popüler hatta bilmeyen, yapmayan yokturBenim tarif öyle değil
![]()
İşte ondan az bilinir, yapılırSeninkinin özelliği başka. Oda herkeste yok![]()
Biliniyordur fakat farklı teknikte pişiyordur diyelimİşte ondan az bilinir, yapılır![]()
Ama onun tarif kurtarıcı ve sunumu bence iyiBiliniyordur fakat farklı teknikte pişiyordur diyelim![]()
Biliniyordur fakat farklı teknikte pişiyordur diyelim![]()
Yarın yapıyo musun etlere fısıldayan gadınYarın öğrenirsin![]()
Nevoş kuzu çevirecek haberin yok muNe diyonuz siz
Kuzuyu ısmarladım. Eşim ateşi yakacakNevoş kuzu çevirecek haberin yok mu![]()