Senin de bir birinciliğin var benim de kızDordunude kazanır iddia ederim
Ay bak şimdi
Sorayım kız ne diyecek ki
Niye rahatsız olsunRahatsız etmiyelim simdikk
Kader gülümSenin de bir birinciliğin var benim de kız
Gel buraya gel guzuuumZaten sadece bitanecik yarışma kazandım, madalyami göremedim periskom
O madalya elbet gelir kuzuummGel buraya gel guzuuum
İsteyenin bir yüzü vermeyenin iki yüzü
Sanırım etiketleri görmüyorNiye rahatsız olsun
BakalımSanırım etiketleri görmüyor
Aynen fıstığım kazandın ya çok şükürO madalya elbet gelir kuzuumm
Ama uğraşıyor, çalışıyor.Valla korkulur bu gadindan
Merhaba canım iyiyim sağ ol sen nasılsınNevreste canım nasılsın? Ufak bir şey arıyordum Google da.. sonra beni kk ya yönlendirdi, girmişken sana bakim dedim maşallah hâlâ devam
Canım evet bayadır gelmemişim ama baya yoğunum ya.. evdi, çocuklardı derken buraya hiç zaman ayıramadım.. bir ara int açtım yemek ve sunum üzerine hatırlarsın. Onu da kapattım çünkü vakit alıyordu.. öyle işte.. bu arada benim pro üyeliğim gitmişMerhaba canım iyiyim sağ ol sen nasılsın
Çok şükür canım aynı şekilde devam ediyoruz
Sende bir gittin bir daha gelmedin
Allah kolaylık versin canımCanım evet bayadır gelmemişim ama baya yoğunum ya.. evdi, çocuklardı derken buraya hiç zaman ayıramadım.. bir ara int açtım yemek ve sunum üzerine hatırlarsın. Onu da kapattım çünkü vakit alıyordu.. öyle işte.. bu arada benim pro üyeliğim gitmiş
Ayy bir şey demiyim şimdi.. öyle bir sana baktım, özlemişimAllah kolaylık versin canım
Uzun süre gelmeyenleri pro üyelikleri alınıyor canımKalacaksan Kazen ile görüşebilirsin
Bende seni özledim ama gelmiyorsunAyy bir şey demiyim şimdi.. öyle bir sana baktım, özlemişim
AnlaşıldıAma uğraşıyor, çalışıyor.Son gün kalkıp kafasına göre tarif yapmıyor. Bunu herkes farkına varsa kazanacak
KacakNevreste canım nasılsın? Ufak bir şey arıyordum Google da.. sonra beni kk ya yönlendirdi, girmişken sana bakim dedim maşallah hâlâ devam