saçmalamaaaaaaaaaaaaaaa @HAbibte bana günahını vermez
bie kaşığın içinde su olsa o suda boğar beni
HanimKelesimiGetir abla olabilirdi bence aklına gelmemişim.. oy ablamam kıyamam
Aa ,aretimpembe converselim
11 lim
bebeğim minnoşum
Lojmanmı kiradamısın yoksa,yabancılık çekmediysen çok iyi mavişim,ben orada sadece batmanı gördüm çok beğenmiştim uzun bir bulvarı vardı dükkanlar filan güzeldi.Yerleştik abla. 30 unda 2 ay bitecek
Sıkıntı yok çok şükür şuan. Urfa dan geldiğimiz için pek yadırgamadım açıkçasıBatı dan gelsek belki bi afallardım.
İnşallah hep böyle devam eder.
Sen nasılsın
İyi oluyor eylüldede antalya var kızçemle tatil işiohh gezion abla
yaşıon bu hayatı
tişikkir ederim
günaydın mavişimmmm
en güzel et yemeğini ben yaptım demi
nazik nedir ya.. nazik nedir.. görmeyn onu gerek yok
Günaydın şekercimGünaydın
bende dün gece etiketlenince aaa die kaldımAa ,aretim
Hayırlı olsun bebişim. Ben seni sarı görüp öyle sevmiştim ama olsun sjsjsjjsjsayyy tek istediğim beklemeden ard arda yazmaktı aşırı zevk alıyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
abla bizide götürLojmanmı kiradamısın yoksa,yabancılık çekmediysen çok iyi mavişim,ben orada sadece batmanı gördüm çok beğenmiştim uzun bir bulvarı vardı dükkanlar filan güzeldi.
Bende iyiyim sağol yarın yola çıkacam kızçemde oradan gelecek,havaalanında buluşacaz
İyi oluyor eylüldede antalya var kızçemle tatil işi
Günaydın şekercim
Sana da günaydın şekerciğimLojmanmı kiradamısın yoksa,yabancılık çekmediysen çok iyi mavişim,ben orada sadece batmanı gördüm çok beğenmiştim uzun bir bulvarı vardı dükkanlar filan güzeldi.
Bende iyiyim sağol yarın yola çıkacam kızçemde oradan gelecek,havaalanında buluşacaz
Günaydın şekercim
margırıtımmmmm tişikkir idirimHayırlı olsun bebişim. Ben seni sarı görüp öyle sevmiştim ama olsun sjsjsjjsjs
ivit
Bastırdım parasını aldımBenimki de müessese den kıız. Para verip almadım biliyorsun
Ben dün gece partideydimbende dün gece etiketlenince aaa die kaldım
sonra beni burda baya ağlattılar
herifimde dioki neden telefona bakıp ağlıosun
bi ara yarışmaya katılmak yetiyorduBastırdım parasını aldım
Aşırı eğlenceliydibizi nie davet etmedin
imalı bir koku aldmAşırı eğlenceliydi
Çok güzel lojmandayız. Bütün camlar Dicle Nehrine bakıyor. Manzarası şahaneLojmanmı kiradamısın yoksa,yabancılık çekmediysen çok iyi mavişim,ben orada sadece batmanı gördüm çok beğenmiştim uzun bir bulvarı vardı dükkanlar filan güzeldi.
Günaydın şekercim
Atlaa züpürgemeeeeabla bizide götür
Sana da günaydın şekerciğim