- 8 Haziran 2013
- 56.202
- 149.219
Senin kızlar duymasınÇok beğendim Hemen denemeliyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kızlar duymasınÇok beğendim Hemen denemeliyim
Geldikleri gün yapayımSenin kızlar duymasın
Sürpriz olur ne güzelGeldikleri gün yapayım
Bende yiyememSürpriz olur ne güzel
Gez,eğlen,dinlen canım, misssburalardayız biz,bekleriz
Ben de iyiyim yavru 10 aylık oldu emeklemeye başladı ufaktan onla geçiyor vakit işteiyiyim sükür sen nasılsın yavru nasil
Güzelciğimm
Geziye gittiler Aynen canım ya ev çok boş çok sıkıcı
Ben de iyiyim yavru 10 aylık oldu emeklemeye başladı ufaktan onla geçiyor vakit işte
Güzelciğimm
Nevreste kızlar neden gitti sultanım, ev boşalmıştır tabi antrenman olmuş sana bak
Tatlımmm
Ben de iyiyim yavru 10 aylık oldu emeklemeye başladı ufaktan onla geçiyor vakit işte
Güzelciğimm
Nevreste kızlar neden gitti sultanım, ev boşalmıştır tabi antrenman olmuş sana bak
yaaa tam sevmelik basina buyruk halleri vardir simdi onun
Güzelciğimm
ŞaşırtmıyorEeee hani bizim tarif akşam geliyordu
Genelde son 3 gün hızla geliyorlarSon 1 hafta ve sadece 6 tarif yapılmış tembelleşmişiz yav. Her gün 2-3 tarif gelmesi lazım artık.
Hiç ortada yokŞaşırtmıyor
Selam tatlım nasılsın
nagber
Yaşıyoruz işte çok şükür sen nasılsın kızlar gitmiş hayırlısıyla gelirler inşallahSelam tatlım nasılsın
İyilik bebek senden nbrnagber
iyiyim bende sükür bu gune naislsin ne var ne yokİyilik bebek senden nbr
İyiyim canım sağ olYaşıyoruz işte çok şükür sen nasılsın kızlar gitmiş hayırlısıyla gelirler inşallah