- 22 Temmuz 2017
- 43.949
- 130.611
Nevoş, nasıl olsa fasilleyim. Çökertme ya da Naziklerin Ali’yi ver bana. Bunlar çok tembel çıktı, heba olmasın güzelim tariflerİyiyim canım sağ ol
İnşallah
Cuma eve geçeceğim, yaparım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nevoş, nasıl olsa fasilleyim. Çökertme ya da Naziklerin Ali’yi ver bana. Bunlar çok tembel çıktı, heba olmasın güzelim tariflerİyiyim canım sağ ol
İnşallah
Biri yapıldı diğeri yarın yapılacakEklemezlerse cumartesi yapNevoş, nasıl olsa fasilleyim. Çökertme ya da Naziklerin Ali’yi ver bana. Bunlar çok tembel çıktı, heba olmasın güzelim tarifler
Cuma eve geçeceğim, yaparım
O zaman Cuma’yı bekliyorum, Cumartesi yapılmayanı yapıyorumBiri yapıldı diğeri yarın yapılacakEklemezlerse cumartesi yap
Korkmaları lazımO zaman Cuma’yı bekliyorum, Cumartesi yapılmayanı yapıyorum
Eklediler eklediler, yoksa Cumartesi ben eklerimKorkmaları lazım
O ne demek?Kuşolar naaaaaber
Kuşum tarif bekliyoruz.Kuşolar naaaaaber
EyvahEklediler eklediler, yoksa Cumartesi ben eklerim
Ama yarın ikisi burada olacak gibi
Sanmıyorum, biri tatildeydi en son. Dönmüşse bile valiz işleri vardır.Ama yarın ikisi burada olacak gibi
blue da miSanmıyorum, biri tatildeydi en son. Dönmüşse bile valiz işleri vardır.
Çökertme kimde ki?
ben foto cekmeden konuyu yazmaya basliyorum.... benim tarife adim atmam zor yoksa konuyu hizli aciyorum blue da benim tam tersimde mi, o tarif kesin mundar olur. 3 gün eklemez Blue_Peri
Bende tarifime girişmeden önce yazıyorum, sonra tarifi yapıyorumben foto cekmeden konuyu yazmaya basliyorum.... benim tarife adim atmam zor yoksa konuyu hizli aciyorum blue da benim tam tersim
Alışveriş yaptı yarın yapacak,Sanmıyorum, biri tatildeydi en son. Dönmüşse bile valiz işleri vardır.
Çökertme kimde ki?
Ondan cumartesi dedim yade mi, o tarif kesin mundar olur. 3 gün eklemez Blue_Peri
Ondan cumartesi dedim ya