Et Yemekleri Denenmiş en başarılı ; Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz''Kırmızı Et Yemekleri''hangileridir?(2 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    626
  • Anket Kapalı .
Kışlık yapmaya başladınız mı ben daha çocuklardan ötürü başlayamadan her şey çok pahalı ya pazara kapya gelmiyor sordum çok pahalı diye getirmiyoruz dedi adam 🤔
Biz ufak ufak yapmaya başladık.

Biz ufak ufak yapmaya başladık.
Yarın annem memleketten domates Mısır börülce vs ile geliyor ben de başlıyorum nasipse

İnşallah pek umudum yok 😁
Bizde inanmış gibi yapıyoruz 🤣
tamam-inandim.gif

Taaam taaam inandık 🤣
Tam olarak bişeye inanmadın neye inanmadın kız de bakem bağğaaaaa🤣🤣
Güzel olmamış zaten eklemesede olur:KK70:
Okadar uğraştım hiçbir kuvvet beni bunu eklemekten alikoyamaz er yada geçte olsa🤣🤣🤣
Sağol canoğğğ 😌
Ev ahalisi sayemizde yemek görsün :KK45: :rolleyes:
Aşk olsun sanki hiç yemiyollami👀🤣ama kesin diyecek yarismami var hayırdır daha çok ozenmissin diye patitislerin dizilisleri filan:KK70: :KK70: :KK70: Valla yeşil fasille ve pilav çorba vardı bu süprayz olcak 🤣
O zaman akşam bekliyoruz🤣😁
İnşallah abla😌🤣
İnşallah pek umudum yok 😁
Yalana bak yalana seni seniii umudu yokmus 🤣🤣

Okadar uğraştım hiçbir kuvvet beni bunu eklemekten alikoyamaz er yada geçte olsa🤣🤣🤣

Sağol canoğğğ 😌

Aşk olsun sanki hiç yemiyollami👀🤣ama kesin diyecek yarismami var hayırdır daha çok ozenmissin diye patitislerin dizilisleri filan:KK70: :KK70: :KK70: Valla yeşil fasille ve pilav çorba vardı bu süprayz olcak 🤣

İnşallah abla😌🤣

Bu akşam yükleyeceğine diyorum inandık 🤣

Sağol canoğğğ 😌

İnşallah abla😌🤣

Bize dua etsin sayemizde gözü gönlü açılacak:KK70:

X