şu yaşıma kadar iki ay bile üst üste düzenli adet görmedim..soğan suyu, aslan pençesi, kırkkilit otu vs ne duyduysam denedim ki sırf şu
doğum kontrol haplarını kullanmayayım diye..ama tık yok..sizden ricam benim bilmediğim, deneyip sonuç aldığınız bitkisel bir yöntem
varsa yazabilir misiniz?
doktor ne dedi durumuna.hapların düzene sokmamış olması ilginç
kendim denemedim ama deneyen bi arkadasim kadin hastaliklari için dendiğini çok iyi geldiğini söylemişti,şu yaşıma kadar iki ay bile üst üste düzenli adet görmedim..soğan suyu, aslan pençesi, kırkkilit otu vs ne duyduysam denedim ki sırf şu
doğum kontrol haplarını kullanmayayım diye..ama tık yok..sizden ricam benim bilmediğim, deneyip sonuç aldığınız bitkisel bir yöntem
varsa yazabilir misiniz?
haplarda sıkıntı yok canım içtiğim zaman saat gibi geliyor..fakat ben ilaçsız doğal yoldan adet görmek istiyorum artık..senelerdir
uğraşıyorum düzeleceği de yok
bu arada polikistik over var bende doktora gidip aynı muameleyi görmekten bıktım açıkcası pek bi yardımları olmuyor..
haplarda sıkıntı yok canım içtiğim zaman saat gibi geliyor..fakat ben ilaçsız doğal yoldan adet görmek istiyorum artık..senelerdir
bu arada polikistik over var bende doktora gidip aynı muameleyi görmekten bıktım açıkcası pek bi yardımları olmuyor..
kendim denemedim ama deneyen bi arkadasim kadin hastaliklari için dendiğini çok iyi geldiğini söylemişti,
1cezve süte 2 diş sarimsak atip kaynatiyorsunuz, sabahları AC kana iciyorsunuz. Sarimsak kesinlikle koku yapmiyor, denemekde fayda var. Bende bugün duydum ve en kisa zamanda uygulayacagim, 1 hafta uygulamak gerekiyormus.
kendim denemedim ama deneyen bi arkadasim kadin hastaliklari için dendiğini çok iyi geldiğini söylemişti,
1cezve süte 2 diş sarimsak atip kaynatiyorsunuz, sabahları AC kana iciyorsunuz. Sarimsak kesinlikle koku yapmiyor, denemekde fayda var. Bende bugün duydum ve en kisa zamanda uygulayacagim, 1 hafta uygulamak gerekiyormus.
Kistin büyüklüğü ne kadar?
bende düzensizlik ve kist durumu atlattım ama tabi bu yaklaşık 10 yıl önce ergenlik dönemlerindeydi4 yıl düzenli olarak doğum kontrol hapları ve adet düzenleyiciler kullandım ve kistlerim vardı.kistler kayboldu adetim düzene girdi şükür bir dahada şaşmadı ben bu konularda çok fazla doktor gezdim ve doktor tedavisinin dışına çıkmadım.nacizene tavsiyen haplara devam etmendir.yan etkileri malesef var ama sağlık için mecburuz.
işte canım benimde basit ergenlik düzensizliği olsaydı haplara devam ederdim..ama benim sonu yok maalesef ve hapları sürekli içmek
zorundayım..yan etkileri de korkutuyor..doktorlarda düzelmez diyor zaten günümüzde tedaviside yok henüz..bende napayım bitkilerde
çözüm aramaya çalışıyorum
kist için mi yoksa adet söktürücümü bu tarif?
Kadin hastaliklari için birebir dediler,Rahimi temizliyormus, adetlerini de düzenlerler inş. Çok geçmiş olsun
sadece sabahlari aç karna, bi kaç dakika kaynayacak. Şifa olsun inş.çok sağol canım deneyeceğim de netten araştırdım biraz da bulamadım..kaç dakika kaynatılıyor ve günde kaç kere kullanılıyormuş,
biliyorsan yazabilir misin?
canım iii bi doktorun olursa hiçöle saçma şeyler deneme iii bi doktor bul yeter kurtulursun bundan emin ol ama gerçek doktora git araştır..haplarda sıkıntı yok canım içtiğim zaman saat gibi geliyor..fakat ben ilaçsız doğal yoldan adet görmek istiyorum artık..senelerdir
canım iii bi doktorun olursa hiçöle saçma şeyler deneme iii bi doktor bul yeter kurtulursun bundan emin ol ama gerçek doktora git araştır..
https://goo.gl/tZb33i aradığınız tüm cevaplara ulaşabilirisiniz.doktor ne dedi durumuna.hapların düzene sokmamış olması ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?