Merhaba canlar ,
Daha yeni ki ayımı doldurmuştum iş yerinde
Devlet kurumunda laboratuvarda çalişacaktim ,benim bildiğimden daha başka ürünler ve aletleri var .Birde ürün siparişi yapacaktım .Nedense bu iş yerinde kendimi rahat hissetmedim .Ama kesinlikle almak ve başarmak istiyordum , çünkü maddi ve saatleri bana çok cazipti .Birde evime çok yakındı .Yani dört dörtlük .
Sadece 8 gün laboratuvarda aliştirma yapitilar ve beğenmediler .Hiç iş düzenini göstermeden kısa bir anlatimdan dolayı herşeyi iyi yapmam gerekiyormuş.
Nasıl 8 gün içinde bir başarı bekliyorlardı anlamadım .Tamam daha düzenim yoktu ve yavaş çalışıyordum çünkü ürünleri tanımadığım için protokoldan okumam gerekiyordu . İki kere sorduğum zaman sorun olmuş.
Mesafeli davranıyorum ,konuştuğum arkadaşlar vardı fakat laboratuvarda ki arkadaşlarla tam ilişki kuramamistim
Galiba ısınamadım ve beni istemediler ekipte.
Benimle devam calişamiyacaklarini ve çok hata yaptiğimi ,eksiklerim olduğunu söyledi
müdür.Sorguladiktan sonra ekip uyuşmazliği olduğunu söyledi.
Şok geçirdim orda bayıldım doktor cağirdilar birde aptal aptal kendimi küçük düşürdüm.
Zaten hep hatalı sorunlu kişi ben olduğumu düşünüyorum ve ordada maalesef öyle dile getirdim .Keşke doğru dürüst öğretilmedeğini destek göremediğimi söyleseydim.
Şimdi büyük üzüntü içindeyim ,önümdeki ikramiyeyi kaçırdım diye .
Kendimi hatalı buluyorum ,iyi sıcak iletişim kursaydim ,daha çok öğrenseydim diye .
Düşünüyorum da buraya giderken hep içimde bir korku vardı bir çekinme vardı kendimi kastım ,ellim ayağima dolaşti .
Zaten hep aynı hatayı yapıyorum önceden araştırmadan daldım iş yerine .
Niye buraya yazdım bilmiyorum,kendimi yetersiz ve beceriksiz hissediyorum