Denediğiniz Diyetler ve Sonuçları

aeben

Her daim üye :))
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2008
44.079
77.968
merhaba hamımlar ..

sitemizde ve bizim uyguladıgımız bir sürü diyet çeşidi var ... aceba siz hangi diyetten ne kadar kilo kaybınız oldu .......biliyorumki her bünye her diyette aynı sonucu vermez ama genel bir fikir edinmek. isteyenler için faydamız olur belki ...a.s.

mesela ben daha önce yaptıgım . 1.5 günlük pirinç lapası diyetnden . 1 kilo vermiştim ..a.s

Ben de pirinç lapasını 2 gün uyguladığımda 1 kilo vermiştim. 2. gün sabah 2 tane kızarmış hamur yemiştim üstelik =)

5 gün 5 çeşit diyetinde de 3 günde 1,5 kilo vermiştim.

Bunları kilo vermemin durduğu, ya da fazla kaçırıp aldığım dönemlerde uygulamıştım.

Onun dışında hep evdeki yemeklerden azar azar yiyorum, ara ve ana öğünleri protein ve karbonhidratı dengeleyecek şekilde ayarlamaya çalışıyorum. Bu şekilde de haftada yarım kilo veriyorum. Kaçamak hiç yapmazsam 1 kilo civarı oluyor bu..

a.s.

Ben ayda 10 kilo verme yöntemi topiğindeki diyeti yaparak bu hafta 1.9 kilo verdim

canım,araştırmacı arkadaşım,ben sibel can dieti yapmıştım,tam hatırlamıyorum ama sabah tek şekerli neskafe ile başlıyorsun,haşlama sebze ve haşlama et ten başka şey tüketmiyorsun..2 haftada 7 kilo vermiştim...birde muzaffer kuşhan dieti yapmıştım ramazanda...5 kilo vermiştim,tekrar biara muzaffer kuşhanın öğlenleri simit ayran verdiği dietini yaptım onunlada 15 günde 5 kilo verdim..ayyyy baktımda ama çok vermişim,,vede almışım.....

canım,araştırmacı arkadaşım,ben sibel can dieti yapmıştım,tam hatırlamıyorum ama sabah tek şekerli neskafe ile başlıyorsun,haşlama sebze ve haşlama et ten başka şey tüketmiyorsun..2 haftada 7 kilo vermiştim...birde muzaffer kuşhan dieti yapmıştım ramazanda...5 kilo vermiştim,tekrar biara muzaffer kuşhanın öğlenleri simit ayran verdiği dietini yaptım onunlada 15 günde 5 kilo verdim..ayyyy baktımda ama çok vermişim,,vede almışım.....
delikafaduldenpınarım gardaşım madem bu diyetlerle böyle güzel sonuçlar aldın tekrar niye denemiyosun bacım ....:eek:hihoyyyt

1300 kalorilik diyeti yaptım..azar azar ama kalıcı olarak verdim.. bazen ayılar gibi yememe rğmen yine de almadım..şimdi 5 kilo daha versem tamam olucak.. bundan sonrası biraz zor işte.. ideal kiloya yaklaştıkça daha zor veriliyor.

slm kızlar bende baya bi araştırma yaptım ve lahana kürünü denemeye karar verdim yarın başlıcam bakalım nolucak

X