Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

peki siyah halinide gorsseydik ve siyah tan mı döndün anlamadım bende istiyorummmmmmmmmm cok güzel olmulşşşşşşş

Ayyyyyy süper olmuş yaaa bayıldım walllaa.. Güle güle kullan canımm.. Da saç rengini nasıl sildrdin ki?? Siyah renkte de silinir mi?

peki siyah halinide gorsseydik ve siyah tan mı döndün anlamadım bende istiyorummmmmmmmmm cok güzel olmulşşşşşşş

yok cnm lisede yapmıştım siyah;siyahtan sarıya dönmüştüm..bu renge kızıldan döndüm ,onunda yakıştığını söylemişlerdi ama bıkmıştım akıp gitmesinden bu renge döndüm

Ayyyy datlım karnım daraldı iyice heeee. Buğday tenli olmasam hemen gidip ben de yaptıracam.

Bi de kıvırcıkım ben heeeee.. Turuncu olsam, çizgi karakterlerden farkım kalmayacak
-tatlicadiarzu-
herhalde böööle bi şey olurdum :roflol:

Benim hep kullanmak istediğim, ama sürekli dip boya istediği için yaptıramadığım renk :1rolleyes:
Beyaz tende en güzel duran renk ve sana da çok yakışmış, tek söyleyeceğim; yüzün zaten güzel göz makyajını daha açık renklerle yap derim, siyah yerine kahverengi göz kalemi gibi yerimseniben

Coook guzel olmus bencede gule gule kullan bende bu rengı kullanıyorum ama her ay kuafore para yatıracak butcem yok suan kac aydır evde bu rengı nasıl yakalayabılırım dıye arastırıyorum zaten onceden saclarım acılmıs oldugu ıcın rahatca tuttururum dıye dusunuyorum ama ne marka ve olcude kullanacagımı bılmıyorum

bence de yakismis :)
boyle rengini tenine yakistiranlara da bayiliyorum yahu :)
yazin beyaz tiril tiril bir elbise ile peri kizi gibi olursun valla ben de kiskanirim hatta :)

vay süslü demosum,Şeniz
güzel olmussun, arasira degisiklik iyidir.kaydirigubbakcemile5

renk çok güzelmiş çok begendim.. ... =) cok hoş güle güle kullan cokta yakışmış...

Ayyyyyy süper olmuş yaaa bayıldım walllaa.. Güle güle kullan canımm.. Da saç rengini nasıl sildrdin ki?? Siyah renkte de silinir mi?

siyah ve kızıl gibi saça yapışan renkler için kullanılıyor silici cnm

cnm garnier ya da palette nin ''tarçın bakır'' rengine bakmanı tavsiye ediyorum , 5-77 olabilir numarası çok hoş bi renk

Tek kelime ile harika ben seni çek de görelim den takip ediyorum zaten ..:))
cok yakışmışşş

Demothy, saçların gerçekten çooook güzel olmuş ve sana çooooook yakışmış maşallah ben de bi zamanlar bu rengi kullanıyodum ama saçlarım aşırı yıpranmış durumda olduğu içünn mecburen kendi rengime döndüm...valla çok beğendim ben çok isabetli bi seçim yapmışsına.s.

Kaça sildirdn canım ? Ve nasıl siliniyor yani kuaföre gidip ne diyeceğiz

ben kaş-bıyık-manikür-pedikür-kesim-fön-silici-ve bu renge toplam 110 verdim...ne yalan söliim 250yi gözden çıkarmıştım;ama kuaför tanıdık kaç yıldır ona giderm..ya bu silici saçı kusturmaya benzio ama öle açıcıyla değil bişiy sürüo o kızılın yoğunluğu akıyo saçtan tamamen gitmıo ama üstüne boyadıında altından eski renk görünmüo

sağol cnm bnm :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…