ne saçma birşey bu bankacının tipinden kime ne işini doğru yapıyorsa isterse kel olsun başında kocaman bir ejderha dövmesi olsun bu kadarda geri kafalı olmasak artık.
her türlü eleştirebilirsiniz güzeller ;sadece bu rengi araştırıp bulamayan çok sayıda insan gördüm forumda, onlara yardımcı olmak için ekledim :içelim: bu renk ''Bakır'' katıksız bakırın en açık tonu..Kızıldan bıkmıştım siliciyle akıttırlar üstüne bu manyak şeyi boyadılar :lepi: hemde saçımda açıcı olmadığından sanırım yanık kırık olmadı;her ihtimale karşı uçlarından aldırdım yine de kaydirigubbakcemile3 biliyorum biraz cesaret istiyor ama ben her rengi denedim diyebilirim bu çok farklı sırnaşık şey .eğer ten renginize gidecekse,iş yerinde problem yaratmayacaksa deneyin derim :1ninca: bakalım yarın bankada beni gören napıcak :1ninca: :roflol:
artık turuncu değilim opuyorumnanaktan
kendiniz yazmışsınız iş yerinizde problem yaratmayacaksa bakalım yarın bankada beni gören napıcak diye buna nedemeli peki bal gibi biliyorsunuzda işinize gelmiyor doğruları duymak hanımefendi!!!!
Bakalım asayiş berkamel mi zemuszemus
Demothycim şu andaki saç rengin harika çok cesursun gerçekten :lepi:
zemuszemusdemothy bu arada guzel bi kızsn masum bi suratın var:teytey:
Saclarin cok güzel olmus , yakismista masallah zemuszemus
ben saclarimi genelde evde kendim boyarim , suan koyu kahverengi-siyah tonunda ama baya sIKILDIm acik tonlar denemeyi düsünmüstüm , acaba bu bakir rengi girermi saclarima bi fikri olan varmi , evde kendim yapamasam da kuaförler yapabilirlermi , sonucta koyu bi boya sacimdaki boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?