Saç Rengi ve Saç Boyama Demothy'nin TupTuruncu SaçLarı(ResimLi)

bir kişi bankada çalışıyor dıye sınırlamak onu mecburen kalıplara sokmak cok yanlış önemlı olan o kısının calışırkenkı basarısıdır ve bunuda demothycimin layıkıyla yaptığına emınim sen kafana ne eserse onu yapmaya devam et cnm beyazmı yaparsın kazıtırmısn bılmem ama her halının sana yakısacağına emınm cnm.ama kazıtmayı bırdaha dusun yınede ne olur ne olmaz:)

ay süper bir renk olmus... bende saclarimi ayni bu renge acmak isterdim... amaaaaaaaaa esim koyu saclari cok seviyoo...

tepeleri tam turuncu olmuş ama asagılarına dgru cok guzel geçiş olmuş sacında begendım gule gule kullan cnm

kendiniz yazmışsınız iş yerinizde problem yaratmayacaksa bakalım yarın bankada beni gören napıcak diye buna nedemeli peki bal gibi biliyorsunuzda işinize gelmiyor doğruları duymak hanımefendi!!!!

kendiniz yazmışsınız iş yerinizde problem yaratmayacaksa bakalım yarın bankada beni gören napıcak diye buna nedemeli peki bal gibi biliyorsunuzda işinize gelmiyor doğruları duymak hanımefendi!!!!

yazık yedin bitirdin kendini yorum yapıcam diye sempatiksalakcinni o ne zaman açılmış da yazılmış bak bakalım, şuan ne renk önce renk ayrımını anlayalım lütfennnnnn

bakır süperrrrr olmuşşşş 2. resimdeki saç rengini cözemedim oda çok hoş biri söyleyebilir mi acaba ?

Canım 2 renk karıştırıp boyadı o rengi,kahveye çok az bakır kattı sanırım.ben boyattığım için renk tam bilemiyorum bilmiyorumkismile

çok teşekkür ederim kızlar güzel yorumlarınız için Şeniz

Bakalım asayiş berkamel mi zemuszemus
Demothycim şu andaki saç rengin harika çok cesursun gerçekten :lepi:

Saclarin cok güzel olmus , yakismista masallah zemuszemus
ben saclarimi genelde evde kendim boyarim , suan koyu kahverengi-siyah tonunda ama baya sIKILDIm acik tonlar denemeyi düsünmüstüm , acaba bu bakir rengi girermi saclarima bi fikri olan varmi , evde kendim yapamasam da kuaförler yapabilirlermi , sonucta koyu bi boya sacimdaki boshayallersmile

Bakalım asayiş berkamel mi zemuszemus
Demothycim şu andaki saç rengin harika çok cesursun gerçekten :lepi:

çook teşekkür ederim tanrıçam , ama ben durur muyum koyu kestaneye boyattım bu seferde kaydirigubbakcemile3 1 sene böyle kullanıp kendi saç rengime dönmeyi düşünüyorum sempatiksalakcinni

cicimm eğer koyuysa saçın kendin açmayı deneme bence yıpratırsın , bir kuaförden fikir al öyle boya tatlım :1hug:

En son 17 yaşımda boyamıştım siyaha , seviyorum çok kullanışlı dip derdin yok, kıyafetlerde seçim yapman daha kolay her rengi layığıyla taşıyabiliyosun.Topluyken de açıkken de çok hoşuma gidiyor..Zaten koyu saçlı bayanları her zaman asil bulmuşumdur ,daha doğal gelir..Deli gibi makyaj yapma derdim yok banyodan çıkıp rahatlıkla arkadaşlarımla buluşabiliyorum.Herkes yaşımı küçük gösterdiğini söylüyor.. Ayy amma konuştum, sıra geldi fotoyaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…