• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş iyice haddini aştı...

Ya harbi asıl sizin kafalar uçmuş kardeşim uyu bence birincisi ben AKP li değilim bana bunu niye yazdım anlamadim alıntı yanlış. Herhalde... Ben sadece terörist ten PKK dan bahsediyorum birlik beraberlik kardeşlikten bahsediyorum ya diyorum ya sizlerle anlaşmak konuşmak mümkün değil ugrasamicam sizle hadi allaha kalmış işiniz kardeşlerim mmm! İnadına kardeşimsiniz ideolojimiz ne olursa olsun kardeş kalicaz bölünmicez hep beraber yaşicaz beni anlamaniz ümidiyle inşallah bak beddua değil dua bunu da konuşun aranızda ama kafaniz uyanıkken sonra abuk subuk carpitip alay edip konuşuyor sunuz kendi kendinize aaaa bize pkkli dedi terörist dedi diye saçmaliyorsunuz...
3 günlük yas bitti ya canım o yüzden...bütün sosyal medya hesaplarimizda katilleri lanetledik,ona buna satastik,birilerini suçlu ilan ettik,içimizi döktük ohhh rahatladık ne sanmıştın?

529136_154085054758561_841206017_n.webp

Bende fıkra koyayım size)

He bana bi yardım ediver sen yetkili bi abiye benziyon :KK70:
Şimdi benim sinirim geldi az birilerine çatayım dedim. Buralarda bi kadesa kadesa varmış galiba. 2 beddua edip gidicem :KK70:
Tövbe tövbe:-) şarkı söylüyoruz, var mı şöyle güzel bir aşık atışman? Herkes birbirine pek aşıkta burda, Kalpler, aşk sözcükleri havada uçuyor:KK70:

Tövbe tövbe:-) şarkı söylüyoruz, var mı şöyle güzel bir aşık atışman? Herkes birbirine pek aşıkta burda, Kalpler, aşk sözcükleri havada uçuyor:KK70:

Ama ben telden giriyorum video paylaşamam kiiii o zaman şurdan bir tren geçiyor ki şarkısını sizlere armağan ediyorum. Özellikle marilyn monroe marilyn monroe ya gelsin.

Hadi hepinize yakşanlarrrr

B
Ay sus nolur gülmekten bayılmak üzereyim :)))

Benden uzak dur vallahi şaka gibisin taktın ya[/QUOTE belli zaten kafalar uçmuş kardeşim seviyenize inecek değilim çocuklarla çocuk olunmaz ben dicemi dedim ifade ettim yine kendi çocuk tabirinizle cevap verin ki vericeksin ayna bakarsan şaka gibi olan kim alay eden kim kendi kendinize aaa bizi terörist ilan etti diyen siz ama gerçekleri söyleyince süs şaka gibisin dimi kardeş ülkede yangın var böyle yetişkinler gibi cevaplar vereceginize alay ediyorsunuz işinize gelmiyor işte kardeşim keşke huzurla yaşayabilseydk ama umut yok kardeşim! Ne çok kardeşim dedim keşke işe yarasa da birlik olsak ciddi olsanız ama yok bu msja cevabınız bile alaylı olacak üzgünüm...

yani ben günün anlam önemine uygun olsun diye şey ettiydim :KK70:
Marilyn hazır görmüşken yazayım, böyle uzun uzun yazıyorsun ya, ben sanmıyorum ki karşı taraf okuyor onları. Ben okuyorum, çok da şey öğrendim senden. Çok güzel anlatıyorsun, çok saygılı bir şekilde cevap veriyorsun. Hayranım hem sabrına hem de bazı alanlardaki kendini geliştirmiş oluşuna.
İsmini görünce hemen okuyorum. Üşenmeden yazdığın için teşekkürler.

Back