Hahahahahah kiz valla benimde cekti canim dugun corbasi yap kemigin varsaEvla cım tamam da işi bedduaya dökmesin belaltı vurmasın ben de hakaret yedim ama intikam almanın da seviyesi olsun yani
Bu arada emzikliyim yahu yok işkembe sakatat kelle paça canım çekti yahu
Banada yaz :)Vallahi ben hukuk burosu ile gorusucem.Ben kimseye hakaret etmezken bana bilip bilmeden saydiranlarla alakali.Neymis yasal haklarim.Bir ogreneyim.
Sütüm çekti yahuHahahahahah kiz valla benimde cekti canim dugun corbasi yap kemigin varsa
Gozunu kapat iskenbe corbasi diye ic.kiz cekmesin uzulurum biyerlerin siser vallahi.
Kiz gercekten cekerse memen siser bak sakasi yok vallahi git kocana de seni corbaciya gotursun.Sütüm çekti yahu
SansurSansür uygulanmalı.Sen kıyamazsın bana bebişim seviyorsun beni.
Bak biz buyuz seninle:
Ah kuzum kıyamam sana. Çok özür dilerim ya..bizim oralarda bişey derler dur msj atayimSütüm çekti yahu
Ayy çok tesekkür ederim şaka yaptım tahu içiniz rahat olsunSansurSansür uygulanmalı.
Ah kuzum kıyamam sana. Çok özür dilerim ya..bizim oralarda bişey derler dur msj atayim
Cogunun rengi degiskenŞimdi bu konunun amacı ne ?
Evet başkasına katil diyen bu şahısların ne olduğunu biliyoruz, bu adama diyecek sözüm yok da sen burada akp yi mi temsil ediyorsun ?
Savunmanın da , sevmenin de bir adabı var ..
Kimse kimseye adap öğretmesin bence .Şimdi bu konunun amacı ne ?
Evet başkasına katil diyen bu şahısların ne olduğunu biliyoruz, bu adama diyecek sözüm yok da sen burada akp yi mi temsil ediyorsun ?
Savunmanın da , sevmenin de bir adabı var ..
Hanım hanım biraz bakış açını değiştir.SansurSansür uygulanmalı.
O ellerini belinden indir de konuş benimle timim mi.Hanım hanım biraz bakış açını değiştir.
Hanım hanım biraz bakış açını değiştir.
O ellerini belinden indir de konuş benimle timim mi.
O ellerini belinden indir de konuş benimle timim mi.
nerde önceki seçimde sevgi pıtırcığı olan demirtaş, nerde şimdiki demirtaş. onun barış elçisi olduğunu düşünenler şimdi ne düşünüyor çok merak ediyorum?
aramızdalar mı acaba?
Vikipedi de aktivist yazar yazıyordu en son o esfelimahlukat içinAçılım saçılım safsatalarıyla milletim kandırıldı. Neredeyse İmralı'daki yaratığadünya barış ödülü verilecekti.
sorumun cevabı bu değil zannımcaAçılım saçılım safsatalarıyla milletim kandırıldı. Neredeyse İmralı'daki yaratığadünya barış ödülü verilecekti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?