Demirtaş iyice haddini aştı...

Evla cım tamam da işi bedduaya dökmesin belaltı vurmasın ben de hakaret yedim ama intikam almanın da seviyesi olsun yani
Bu arada emzikliyim yahu yok işkembe sakatat kelle paça canım çekti yahu
Hahahahahah kiz valla benimde cekti canim dugun corbasi yap kemigin varsa
Gozunu kapat iskenbe corbasi diye ic.kiz cekmesin uzulurum biyerlerin siser vallahi.

Vallahi ben hukuk burosu ile gorusucem.Ben kimseye hakaret etmezken bana bilip bilmeden saydiranlarla alakali.Neymis yasal haklarim.Bir ogreneyim.
Banada yaz :)
Şuradan çıkınca banyom ve tuvaletimde gördüğüm uzun kırkayaklar aklıma takılıyor hayatta herşeyden vazgeçiyorum
Allah başka dert vermesin

selo devlet serı katıl mı dıyor?
hahay !!!

Şimdi bu konunun amacı ne ?
Evet başkasına katil diyen bu şahısların ne olduğunu biliyoruz, bu adama diyecek sözüm yok da sen burada akp yi mi temsil ediyorsun ?

Savunmanın da , sevmenin de bir adabı var ..
Cogunun rengi degisken
Bir mesajda aaa bu heralde diyorsun bir baska konuda eee ne oldu diye soruyorsun
Bazende sirf hakaret icin siyasi kimlikler oluyor

Şimdi bu konunun amacı ne ?
Evet başkasına katil diyen bu şahısların ne olduğunu biliyoruz, bu adama diyecek sözüm yok da sen burada akp yi mi temsil ediyorsun ?

Savunmanın da , sevmenin de bir adabı var ..
Kimse kimseye adap öğretmesin bence .
Seviye ölçüm aracı olmaya gerek yok.
Herkesin ne olduğu belliki konu reytingi yüksek.
Aynı hassasiyeti Erdoğan ve ailesine yapılan saldırı iftiralarda gösterdiğinizde sizi sallamıyorlarsa seviye budur.

Ben de diyorum bizim hatun kişiler nerede.
Yahu insan haber vermez mi, BDV'de elti, görümce, tadilat okumaktan içim şişti, miskin miskin dolanıyorum.
Sizi de toptan banlandınız ya da terk-i diyar eylediniz sandım. :)
E valla eyiyimiş buralar. :)

Açılım saçılım safsatalarıyla milletim kandırıldı. Neredeyse İmralı'daki yaratığadünya barış ödülü verilecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…