- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.121
- 598
sana bir şey diyim ki akp ye oy verecek olsam burada ki bazi kişileri okuduktan sonra bunu burada açıklamaya utanırim yenin ederim.Kız evla ne biçim hakaretlerde bulunmuş sen de tebrik ediyon ha
Offf hocam naptın sen.. memleket nere yahu.. Yok yok gel özele geçek biz27.01 bacım bana gel kelle paça yiyek
Hakkı kim kız?
Hayır beni görmezden gelip , bana verilen cevaba neden atliyorsunAaaaa bak ona bende dayanamam
Keyifim keser doner sap doner gun gelir hesap doner.Ben ve benim gibi cok arkadas asagilandi hakaret yedi bazi cogunluktan.Hakkindan iyi geliyor herkesin Allah icin.Ben kizinca yazmam yazamam.o yuzden hic seviye demesinler zamaninda kendi seviyelerini de cok gordum bir iki kisi disinda onlar cizgisini bozmuyor.Kız evla ne biçim hakaretlerde bulunmuş sen de tebrik ediyon ha
Kizim ben kasap torunuyum.Ufff annemde ne yapar varya buyudugune uzuluyor insan corba kokusu gelince burnunaDeğil mi ama? İçine de şöyle ekmek veya pide bana bana. Ay canım çekti yahu akşamın bu saatinde, aşkolsun
Bazen mesaj beğeniyorum diyorum ki evet doğru söylüyor içimden takdir ediyorum. Sonra iki sayfa ardından yorumlarına bakıyorum içler acısı... Siyaset içler acısı ülke içler acısı.. yazık.. Bugün ne ev hanımlığına denmeyen kaldı siyasette ne de burda bu konuda hocası şıracısı mapusu... Gözden düşülüyorsunuz hanımlar. Kendi gözünüzden düşüyorsunuz!!
Aynen ya ağzım açık kaldı verecek yeri iyi bilirsin filan bir kadının ağzına hiç yakışmıyor hadi dalga geçer alay eder anlarım dasana bir şey diyim ki akp ye oy verecek olsam burada ki bazi kişileri okuduktan sonra bunu burada açıklamaya utanırim yenin ederim.
bi benim sevimliliğime bak bi kendi tipineSen kıyamazsın bana bebişim seviyorsun beni.
Bak biz buyuz seninle:
Bazen mesaj beğeniyorum diyorum ki evet doğru söylüyor içimden takdir ediyorum. Sonra iki sayfa ardından yorumlarına bakıyorum içler acısı... Siyaset içler acısı ülke içler acısı.. yazık.. Bugün ne ev hanımlığına denmeyen kaldı siyasette ne de burda bu konuda hocası şıracısı mapusu... Gözden düşülüyorsunuz hanımlar. Kendi gözünüzden düşüyorsunuz!!
Sulu kofte yayla corbasi makarna akdeniz salata var atla gel doyuramNapıcan la hohlayacak mısın
Bende de yemek yok, ne söylesem diye düşünüyorum.
Beddua yedik gerçi, o tok tutar biraz herhalde?
Bir avukatım olaydı görürdü o konu beniBazen mesaj beğeniyorum diyorum ki evet doğru söylüyor içimden takdir ediyorum. Sonra iki sayfa ardından yorumlarına bakıyorum içler acısı... Siyaset içler acısı ülke içler acısı.. yazık.. Bugün ne ev hanımlığına denmeyen kaldı siyasette ne de burda bu konuda hocası şıracısı mapusu... Gözden düşülüyorsunuz hanımlar. Kendi gözünüzden düşüyorsunuz!!
Ve buna helal olsun diyor biri de.gerci benim için ikisi de aynı pek bi farkları yok.Aynen ya ağzım açık kaldı verecek yeri iyi bilirsin filan bir kadının ağzına hiç yakışmıyor hadi dalga geçer alay eder anlarım da
Sarışının adı, esmerin tadı bebişim. Çikolata tenimi kıskandın tabii sen.
Oralari ben kacirmisim yok oyle soylenen sozleri onaylamam ama yazarken bizim onayimizda gerekmiyor sanirim.Aynen ya ağzım açık kaldı verecek yeri iyi bilirsin filan bir kadının ağzına hiç yakışmıyor hadi dalga geçer alay eder anlarım da
Ayy sulu köfteye bayılırım evlaefe naptınız siz böyle yaSulu kofte yayla corbasi makarna akdeniz salata var atla gel doyuram
Vallahi ben hukuk burosu ile gorusucem.Ben kimseye hakaret etmezken bana bilip bilmeden saydiranlarla alakali.Neymis yasal haklarim.Bir ogreneyim.Bir avukatım olaydı görürdü o konu beni
sırf kk için avukat edinecem param yök
Evla cım tamam da işi bedduaya dökmesin belaltı vurmasın ben de hakaret yedim ama intikam almanın da seviyesi olsun yaniKeyifim keser doner sap doner gun gelir hesap doner.Ben ve benim gibi cok arkadas asagilandi hakaret yedi bazi cogunluktan.Hakkindan iyi geliyor herkesin Allah icin.Ben kizinca yazmam yazamam.o yuzden hic seviye demesinler zamaninda kendi seviyelerini de cok gordum bir iki kisi disinda onlar cizgisini bozmuyor.
AhahahahahBende buradaki chp lilere tam iyi niyet besleyecem bakıyorum seviye çok yüksek.
vazgeçiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?