Demirtaş iyice haddini aştı...

Bazen mesaj beğeniyorum diyorum ki evet doğru söylüyor içimden takdir ediyorum. Sonra iki sayfa ardından yorumlarına bakıyorum içler acısı... Siyaset içler acısı ülke içler acısı.. yazık.. Bugün ne ev hanımlığına denmeyen kaldı siyasette ne de burda bu konuda hocası şıracısı mapusu... Gözden düşülüyorsunuz hanımlar. Kendi gözünüzden düşüyorsunuz!!

Kız evla ne biçim hakaretlerde bulunmuş sen de tebrik ediyon ha
Keyifim keser doner sap doner gun gelir hesap doner.Ben ve benim gibi cok arkadas asagilandi hakaret yedi bazi cogunluktan.Hakkindan iyi geliyor herkesin Allah icin.Ben kizinca yazmam yazamam.o yuzden hic seviye demesinler zamaninda kendi seviyelerini de cok gordum bir iki kisi disinda onlar cizgisini bozmuyor.

Seviye yerlerde...

sana bir şey diyim ki akp ye oy verecek olsam burada ki bazi kişileri okuduktan sonra bunu burada açıklamaya utanırim yenin ederim.
Aynen ya ağzım açık kaldı verecek yeri iyi bilirsin filan bir kadının ağzına hiç yakışmıyor hadi dalga geçer alay eder anlarım da

aynen..

şu üslupta biriyle aynı partiden olmaktansa ıslak terliğe basmayı tercih ederim.. şu üsluba, laflara, hakaretlere bak.. aynı partiden olsak utanırım söyleyemem şununla aynı yerde görüneceğim diye..

Bir avukatım olaydı görürdü o konu beni
sırf kk için avukat edinecem param yök

Aynen ya ağzım açık kaldı verecek yeri iyi bilirsin filan bir kadının ağzına hiç yakışmıyor hadi dalga geçer alay eder anlarım da
Oralari ben kacirmisim yok oyle soylenen sozleri onaylamam ama yazarken bizim onayimizda gerekmiyor sanirim.

Evla cım tamam da işi bedduaya dökmesin belaltı vurmasın ben de hakaret yedim ama intikam almanın da seviyesi olsun yani
Bu arada emzikliyim yahu yok işkembe sakatat kelle paça canım çekti yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…