- 12 Temmuz 2006
- 5.055
- 5.695
- 248
Ama bunu asmamiz lazim Saraylim, oturdugum yerde vatanimi cok seviyorumla bu isler olmaz.Milliyetcilik bir ulkenin temel taslarindan biridir
Vatanini her ülkede seviyor, Almanlar Almanyayi, Fransizlar Fransayi vs. vs. ama bunu her zaman söylemekle olmaz, icratinda olacak, okuyacaksin, calisacaksin, yardim edeceksin cevrene, vs vs. Yani o Avrupa ülkeleri bu gibi konulari asmis artik ve sadece üretime, insancil yasamaya bakiyorlar, kimsenin özgürlügünü elinden alip bunu vatan icin veya din icin yapiyoruz demiyorlar.
Demem suki, vatanseverlikde, dinde insanin icindedir, kalbinin taaaa derinlerinde ve bunu kendince zaten yaparsin.
Savunmasina gerek yok.
Milliyetcilik benim icin, dürüst ve Dogru calismaktir. Milliyetcilik benim icin kimsenin hakkini yemeyerek, adil yasamaktir.
Bunlar hepsi Milliyetcilik basligi altinda yazilabilir. Yani caliskanlik, verim, emek, emegin karsiligi, esitlik.
Herkesin derdini dinlemeliyiz artik, bir cobanin sorunlarida önemli, bir cöpcünün calisma sartlarida.
Bana dokunmayan yilan Kirk yil yasasin Atasözüyle, Milliyetcilik pek ilerlemez. Milliyetcilik, insanlarin kendi ülkesindeki insanina, dogasina taaa hayvanina kadar duydugu saygidir sevgidir, emektir, verimdir, benim icin.