3..4 sene öncesine dek bundan kat kat sevap yapıyordum çevreme..vergi ödemekten artan zamlara yetilşmekten yardımlarımda bile düşüş oldu..benim yerime rte sevap alacak sanıyorsa yanılıyor haram olsunYardım etmese miydi yani? Biz gerçekten muhtaçtık ve Allah razı olsun diyebiliyorum sadece. Kolileri satması vs günahı ona, bunun ahireti de var. Biz de vergi veriyoruz.
Benim yazdığım yazı rte övmek değil, aksine muhalefeti eleştirmek ve hatalarını göstermek içindi. Zira muhalefet değişir ve biraz olsun akıllanırsa oyum zaten Mhp olacaktır.
Yardima muhtac insan kalmamasi icin asgari ucreti yukseltsin. Bu durum koliyle cozulmez.Yardım etmese miydi yani? Biz gerçekten muhtaçtık ve Allah razı olsun diyebiliyorum sadece. Kolileri satması vs günahı ona, bunun ahireti de var. Biz de vergi veriyoruz.
Benim yazdığım yazı rte övmek değil, aksine muhalefeti eleştirmek ve hatalarını göstermek içindi. Zira muhalefet değişir ve biraz olsun akıllanırsa oyum zaten Mhp olacaktır.
Valla dağıttı, ona kalırsa bizim vergimizle de doğu halkının elektiriği ödeniyor. Bu da haksızlık. Artık yardım kolisi yok ayrıca. Hem siz bunca yazıdan neden makarna ve kömüre takıldınız ben diğer bahsettigim yönlere de yorum bekliyorumbenim vergimle yardım kolisi dağıtamaz kendi kesesinden dağıtsın..bizim evmizde su yoktu..koli ile olmaz bu işler adam gibi zam yapsın amakliye toplam 60 tl zam milletvekili emekliyse 750 zam yapıldı hak bunun neresinde..
rte nin oyları düştü tıpkı geçmişte chp vs de olduğu gibi..suriye politikası çözüm süreci felaket ötesi kötü..hele kendisinde bir maaliye bakanı varki bu bakan varken oyları dahada düşer..işçiye emekliye 100 de 3 zammı çok iyi yaptık alım güçleri arttı diyor..ete yapılan zam 100 de 27 su elektiriğe 100 de 30 halka yapılan 100 de 3Valla dağıttı, ona kalırsa bizim vergimizle de doğu halkının elektiriği ödeniyor. Bu da haksızlık. Artık yardım kolisi yok ayrıca. Hem siz bunca yazıdan neden makarna ve kömüre takıldınız ben diğer bahsettigim yönlere de yorum bekliyorum
Babam da asgari ücretle çalışıyor, artmasını ben de isterim artmalı da.rte nin oyları düştü tıpkı geçmişte chp vs de olduğu gibi..suriye politikası çözüm süreci felaket ötesi kötü..hele kendisinde bir maaliye bakanı varki bu bakan varken oyları dahada düşer..işçiye emekliye 100 de 3 zammı çok iyi yaptık alım güçleri arttı diyor..ete yapılan zam 100 de 27 su elektiriğe 100 de 30 halka yapılan 100 de 3
Sizin adınıza güzel şeyler.. Yardıma ihtiyacınız varmış gelmiş ne güzel.. Ama ;Mune'nin 40cı sayfada yazdığına katılıyorum.
----------------------------------------------------
Yaşım hepinizden küçük, ama oturup sabahtan akşama kadar haber izlerim. Siyaseti takip ederim.
AKP'nin bu kadar oy almasının sebebi tamamen muhalefetin yanlış tutumudur.
Halka "makarnacı, kömürcü" muhalefet ile, "koyun, g*t kılı, cahil" diyen muhalefetin seçmeniyle, halk tabiki gidip inadına AKP oy verir.
Sizin tabirinizle makarnacı kömürcü olmak ne demek bilir misiniz? Ben çok yoksul büyüdüm, hâlâ yoksulum gerçi ama eskisi daha kötüydü. Bize yardım gelirdi, kolilerle makarna, yağ, un, reçel gibi. Nasıl sevinirdik. Kömür gelirdi Allah razı olsun derdik. Hani muhalefetin aşagıladığı makarna kömürden bahsediyorum.
Kardeşime engelli maaşı bağlandı, ben okula başörtümle girebiliyorum, üniversite harcı kaldirıldı, imamhatip önündeki katsayı farkı kaldırıldı. Bunlar benim Akp oy vermem için yeterli bir sebep.
Ha diyeceksiniz ki, bu bir lutuf değil hukumet yapmak zorunda.Yapmak zorundaydı da neden bu zamana kadar gelen hiçbir hukumet yapmadı?
Ben Tayyip mükemmel, 4x4lük lider demiyorum. Suriye politikası yanlış bana göre mesela. Çoğu şeyi yanlış. Ama adam işi biliyor. Nerde ne diyeceğini biliyor.Bahçeli ve Kılıçdaroğlu koltuk sevdasından vazgeçmedikçe Akparti iktidar kalacak. Çünkü ben bu ikili kadar kötü bir siyasetçi tanımıyorum. Mesela geçen yıl Ekmeleddin yerine (o kimse artık halk tanımıyor bile) Chp Emine Ülker Tarhan'ı çıkarsaydı Rte cumhurbaşkanı olamazdı.
Ki Rte seçildiğinde bile Chp yine halkı suçladı. Yine halka koyun yakıştırması yapıldı. E tabi millet tayyibe oy verir. Ki çoğu insan benim gibi kötünün iyisi diyerek oy veriyor.
Ki Diyaneti kaldıracağım diyen muhalefet var, tabiki Tayyip eline Kuranı alıp meydanlara çıkar. Kılıçdaroğlu hep prim veriyor. Halk diyaneti kaldırırım diyen adama oy verir mi?
Demek istediğim şu ismi Cumhuriyet HALK Partisi ama halkın gönlünü kazanamadı.
Hdp ye gelince yüce Rabbim şehitlerimizin kanıyla kazandığımız bu toprakları teröristlerin eline bırakmaz.
Edit: Turancıyım, tüm Türklerin birleşmesini isteyen ülkücüyüm. Ama Bahçeli gitmedikçe Mhp ye benden oy yok.
Keske akepenin sadece siizn gbi düşünenlerden oy kaynagı olsa ,Babam da asgari ücretle çalışıyor, artmasını ben de isterim artmalı da.
Ben zaten rte hataları var diyorum. O yazıda bahsettiğim muhalefetin halka makarna kömür demesi ve muhalefetin hataları. Benim vergimle yardım yapmasın diyorsunuz. Sizin komizme sıcak baktığınızı düşünerek (öyle anladım açıkcası). Konizim de zenginden alip fakire vermek ve halki eşitlemektir Yani sizin verginizle yardım yapılmasinda sakınca göremedim.Keşke benim vergimle de yardım yapılsa. Doğunun elekteiği ödeneceğine yardımı tercih ederim. Neyse ki zaten artık yardım kolileri yok.
Ben o yazdigim yazida diyorum ki, bu muhalefet böyle oldukça Rte hep iktidar olur. Oyları da düşmədi ayrıca..
Hanfendi ben suriye politikasini örnek gösterdim. Onun da hataları çok. Şu yazıyı nerelere çektiniz. Satması çalması çırpması da yanlış. Ben rte savunmaktan ziyade muhalefeti eleştiriyorum ve özünde Mhpliyim diyorum zaten. Kimse halka makarnaci kömürcü g.t kılı diyemez. Bu halka apaçık saygısızlıktır. Hem halka öyle diyeceksiniz hem de oy bekleyeceksiniz. Bahçelinin gitmesini 4 gözle bekliyorumSizin adınıza güzel şeyler.. Yardıma ihtiyacınız varmış gelmiş ne güzel.. Ama ;
Sırf reklamı olsun diye dağıtılan kolilerin , kömürlerin ihtiyacı olmadıgı için satanların hakkı kimindir ?
balık tutup eline vereceğine ; anneni babanı abini vs. işe koyaydı , düzenli maaşınız olaydı daha iyi değil miydi ?
yıllardır iktidar olmasına yıllaaar sonra türban serbest olması manidar değil mi?
ha makarnacı derim , kafasını hiçbişeye çalıştırmaya zorlamayıp , ooh gelsin gelsin kolicikler mantıgıyla gidiyorsa...
G.. gılıyım diyenle bunu kınamayan partiyle dalga geçerim..
Adam yapıyo evet fazlasıyla yapıyor değilmi.. Ya götürdükleri.. kim gelmiş şu başbakanlık yada cumhurbaşkanlıgınada yemeyen keriz , satmayan keriz politikası gütmüş..
Tapeler , videolar hepsi montajmı sana görede.. bak ne güzel analiz ediyorsun okuyorum , izliyorum diyorsun birtek suriye politikasımı yanlış..
ozaman bende şöyle yapsam..
HDP ye oy vericem neden biliyormusun ; beni MEMUR yapacakmış.. ne farkı kalacak birbirimizin oyundan..
ha bırısı kan döke döke ilerliyor , diğeri cebimden ala ala sata sata ayakta uyutuyor HAKKIMIZI yiyor..
soma politikası , eğitim politikası , ekonomi politikası vsvsvsvsvsvvs için ne demeli..
Ben neyden bahsettim siz neyden bahsediyorsunuz? Ben adaletli de demedim. Benim tepkim muhalefete. Rte ye prim vermekten başka birşey yapmıyor.Keske akepenin sadece siizn gbi düşünenlerden oy kaynagı olsa ,
sanırsın o % 50 gidip oy verdi.. o kadar fazla oy pusulası , yırtık oy pusulaları , sandık kavgaları , ankaradaki seçim yolsuzlugu vs için yorumun nedir..
mesela yalovada secım yenılendı , neden ankarada yenilenmedi ?
nerde adaletınız ?
Valla dağıttı, ona kalırsa bizim vergimizle de doğu halkının elektiriği ödeniyor. Bu da haksızlık. Artık yardım kolisi yok ayrıca. Hem siz bunca yazıdan neden makarna ve kömüre takıldınız ben diğer bahsettigim yönlere de yorum bekliyorum
canım arkadaşım,sen somadaki maden işçisi ekmeğimizi farelerle paylaşıyorduk dediğinde ne hissettin,Babam da asgari ücretle çalışıyor, artmasını ben de isterim artmalı da.
Ben zaten rte hataları var diyorum. O yazıda bahsettiğim muhalefetin halka makarna kömür demesi ve muhalefetin hataları. Benim vergimle yardım yapmasın diyorsunuz. Sizin komizme sıcak baktığınızı düşünerek (öyle anladım açıkcası). Konizim de zenginden alip fakire vermek ve halki eşitlemektir Yani sizin verginizle yardım yapılmasinda sakınca göremedim.Keşke benim vergimle de yardım yapılsa. Doğunun elekteiği ödeneceğine yardımı tercih ederim. Neyse ki zaten artık yardım kolileri yok.
Ben o yazdigim yazida diyorum ki, bu muhalefet böyle oldukça Rte hep iktidar olur. Oyları da düşmədi ayrıca..
asgari ücretliden,emekliden yüksek vergi neden alınsınki,ağa oğlu gibi,ne bileyim sabancı koç vs çok zenginlerden yüksek vergi alınsın,lüx tüketimden alınsın pırlantada okadar vergi yokmuş yazılmıştıBabam da asgari ücretle çalışıyor, artmasını ben de isterim artmalı da.
gözlerim doldu ben bunu hisswttim. hele o kara lastiği verdiklerinde nefret hissettim verenlerecanım arkadaşım,sen somadaki maden işçisi ekmeğimizi farelerle paylaşıyorduk dediğinde ne hissettin,
yada madende oğlu ölen kara lastiği yırtık dedeye yeni kara lastık verdiklerinde
Askerimizi doktorumuzu öğretmenimizi öldürürken de mağdurlardı. Kıyamamaa olur mu sumosh doğuya elektirik su gitmiyor yazık çok mağdurlar,öyle deme lütfen
kadesaacığım istense neler olmazdı rant için değil halk için yapılsaydı ben tek parti için demiyorum..aa olur mu sumosh doğuya elektirik su gitmiyor yazık çok mağdurlar,öyle deme lütfen
ölen işçilerden biri ölmeye gittiği gün evinde kahvaltılık hiç bir şey yokmuş,3..5 kuruş için gitmişgözlerim doldu ben bunu hisswttim. hele o kara lastiği verdiklerinde nefret hissettim verenlere
tüm kırsal kesimlerde yaşayanlar helede 50 ler 60 larda,fakir baykurtu okudunmu,dede gider şehre amacı asma dikmek için malzeme istemektir,gittiğide sen bizden broşür iste verelim ama dediklerin bizde yok derler..aa olur mu sumosh doğuya elektirik su gitmiyor yazık çok mağdurlar,öyle deme lütfen
çok kötü şeyler yaşandı bu ü,lkede. olan ölenlere oldu. suçlular aramızda. mutlu mutlu yaşıyorlarölen işçilerden biri ölmeye gittiği gün evinde kahvaltılık hiç bir şey yokmuş,3..5 kuruş için gitmiş
kadesaacığım istense neler olmazdı rant için değil halk için yapılsaydı ben tek parti için demiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?