Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ki Diyaneti kaldıracağım diyen muhalefet var, tabiki Tayyip eline Kuranı alıp meydanlara çıkar. Kılıçdaroğlu hep prim veriyor. Halk diyaneti kaldırırım diyen adama oy verir mi?
Babam da asgari ücretle çalışıyor, artmasını ben de isterim artmalı da.
Ben zaten rte hataları var diyorum. O yazıda bahsettiğim muhalefetin halka makarna kömür demesi ve muhalefetin hataları. Benim vergimle yardım yapmasın diyorsunuz. Sizin komizme sıcak baktığınızı düşünerek (öyle anladım açıkcası). Konizim de zenginden alip fakire vermek ve halki eşitlemektir Yani sizin verginizle yardım yapılmasinda sakınca göremedim.Keşke benim vergimle de yardım yapılsa. Doğunun elekteiği ödeneceğine yardımı tercih ederim. Neyse ki zaten artık yardım kolileri yok.
Ben o yazdigim yazida diyorum ki, bu muhalefet böyle oldukça Rte hep iktidar olur. Oyları da düşmədi ayrıca..
ama muhalefet chp o yüzden konuşulmazkii..Tabiki çok kötü hissettim. Çok da ağladım. Içim yandı. Iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz bence de zenginden yüklü vergi alınmalı. Ben zaten hatalari çok diyorum neden sadece rte bahsediyorsunuz. Ben herşeyin farkındayım, ayakkabi kutularinin da somanin da her şeyin. Muhalefetten konuşalım biraz ne dersiniz, toz kondurmuyosunuz da
ama seni duymazlarkii çünkü sen chp yi eleştirin diyorsunuzz zaten burda yanlışı yaptın arkadaşş .. halbuki bilmiyorlarki bu tayyip bu muhalefet yüzünden buralara kadar yükseldii..Satırlarca yazmışım ve bana cevap yazılan yerler:
-makarna kömür
-rte suçlu
Yahu muhalefetten konuşalım ne dersiniz? Ben defalarca yazdim şimdide yaziyorum ben Mhpliyim. Lakin bu muhalefet oldukça rte inmesi zooor
tüm partiler için dedim hatlar olduğunu sadece akp yi fazla cesur ve cürretkar gördümTabiki çok kötü hissettim. Çok da ağladım. Içim yandı. Iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz bence de zenginden yüklü vergi alınmalı. Ben zaten hatalari çok diyorum neden sadece rte bahsediyorsunuz. Ben herşeyin farkındayım, ayakkabi kutularinin da somanin da her şeyin. Muhalefetten konuşalım biraz ne dersiniz, toz kondurmuyosunuz da
mhplisiniz.Satırlarca yazmışım ve bana cevap yazılan yerler:
-makarna kömür
-rte suçlu
Yahu muhalefetten konuşalım ne dersiniz? Ben defalarca yazdim şimdide yaziyorum ben Mhpliyim. Lakin bu muhalefet oldukça rte inmesi zooor
sen mhp lisin ben ak partiye gene verecem oyumu ama açık ,açık söylüyorum ak partinin devamı için bu chp nin bu politikası devam etmelii bu muhalefat bu şekilde devam ettiği sürece tayyip gitmez baştann..Satırlarca yazmışım ve bana cevap yazılan yerler:
-makarna kömür
-rte suçlu
canım tüm partiler için yazdım kırsal kesim geri kaldıysa gelmiş geçmiş hepsinin kabahati vardır ama rte döneminde fazla cürretkar ve cesurlar..ert miting yapar 400 sandalye der oraya çıkması hazinenin bütcesinden buna hakkım var diyor..kendinc3e öncelik miting olabilir ama benim için miting önecelik değil ve bu harcamaların bizim ödediğimiz vergilerden yapılmasını asla doğru bulmuyorum bu ne casaertama seni duymazlarkii çünkü sen chp yi eleştirin diyorsunuzz zaten burda yanlışı yaptın arkadaşş .. halbuki bilmiyorlarki bu tayyip bu muhalefet yüzünden buralara kadar yükseldii..
30 senedir temizleyemediler..benim bildiğim 30 sene..kürt vatandaşlarda mağdurki..valla sana laf vurmak için yazmadım o msjı :)
istense değil izin verselerdi çok şey olurdu.ama doğu kalkınırsa nasıl mağduru oynayacaklar değil mi? nasıl ezilmiş halk yalanını uyduracaklar? tıpkı akp nin türbanı kullanması gibi,türban serbest ki zaten yasaklanması sacmaydı,hala kabataşta benim türbanlı bacıma saldırdılar ühühühü gibi yalanlar uydurabiliyorlar.bizim köylerimizi pkk değil asker yaktı köprüleri asker patlattı yalanı gibi.
akp ya da hdp al birini vur ötekine.
Mhp li isen MHP ye oyunu vermelisin AKEPEYE değil..Satırlarca yazmışım ve bana cevap yazılan yerler:
-makarna kömür
-rte suçlu
muhalefet chp görnüyor ama değil.. sizler gbi düşünüp chp ye oy vermeyenler yada vermeyeceklerde fazlaca mevcut..ama muhalefet chp o yüzden konuşulmazkii..
baykal zamanında sadece konuştu icraat yapmadı al söylüyorum..ha o dönemde yolsuzlık olmuştur tabbii bunlarınki ayyuka çıktı..mhp daha çok muhalefet yapsa bu gün iktidarda olurdu demekki eksikleri var..Tabiki çok kötü hissettim. Çok da ağladım. Içim yandı. Iyi diyorsunuz hoş diyorsunuz bence de zenginden yüklü vergi alınmalı. Ben zaten hatalari çok diyorum neden sadece rte bahsediyorsunuz. Ben herşeyin farkındayım, ayakkabi kutularinin da somanin da her şeyin. Muhalefetten konuşalım biraz ne dersiniz, toz kondurmuyosunuz da
mhp'liyim, erdoğan ve akepe karşıtıyımmhplisiniz.
anladım. mhpnin neden akpye çok yakın olduğunu düşündüğümü ,yanılmadığımı ve bunu dile getirenleri doğrulattığınız, için çok teşekkürler![]()
neden oy verdiğini açıkladın zaten canımAkparti yükseldiyse suçlusu makarnacı diye kucumsediginiz halk değil muhalefettir.
Muhalefet düzgün oldu da biz mi oy vermedik?
akplimisiniz mhplimisiniz. karar verseniz keşkeAkparti yükseldiyse suçlusu makarnacı diye kucumsediginiz halk değil muhalefettir.
Muhalefet düzgün oldu da biz mi oy vermedik?