Offf cryptic alıntı yapamadım.
O tokatlar bazen iyidir yazmıştım.
öyle deme:)
daha düne kadar çok iyiydiler erdoğanla . habire savunuyordu erdoğan görüşmeler yapılıyorduki taa,seçimde rekabet oluncaya kadar
fettullahlada canciğerdi erdoğan. şimdi düşman oldular.
bknz. çok yakın zaman
Hepimiiiiizzzz kardeşiizzzzz bu öfkeeee ne diyeee Ahey ahey aheyy
Polemiksiz topik süper topik demektir
Seçim zamanı duygularıma yenik düşüp banlanmaz isem kendime ödül olarak koca bi diyet bisküvi alicamHepimiiiiizzzz kardeşiizzzzz bu öfkeeee ne diyeee Ahey ahey aheyy
Hayır ne alakası var? Ben dışlamaktan söz ettim mi? Herkes kendi seçiminden mesuldür, parti asıl Başkanı'na olan bağlılığını dile getiriyor, bunu bilerek oy veriyorlarsa bu kendi seçimleridir, nasıl ki benim tüm partilere hayır deme hakkım var, onlarında evet deme Hakkı var, yalnız seçimlerimizi yaptığımızda bunu bir başkasının üstüne atmayalım yeter, misal AKP gitsin istiyorum o Yüzden HDP'ye, CHP'ye oy verdim gibi.
Biri gitsin diye oy verilmez, düşüncelerinize, beklentilerinize uyuyorsa oy verirsiniz, benim seçmekten, oy vermekten Anladığım budur.
Hepimiiiiizzzz kardeşiizzzzz bu öfkeeee ne diyeee Ahey ahey aheyy
nesini savunmuşum yine yazıyorum benim oyum chp ye sen oyunu kime vereceksin..
bu gün bu duruma gelmişse türk kürt her kesimden oy almışsa eksikler olduğu için almıştır..sen hükümetin ne kabahati var diyorsun senin derdin hükümet yada devleti sorumlu tutmam ama bu bir gerçek..insanlar saray tarzı bir yönetim istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?