Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

Bu operasyonda bir başarı varsa, sonradan elimizde patlayacak olan paketi neden aldığını bilmeyen, uçağa koyup getirenlerde değil, neye verdiğini bilenlerdedir. Gerçek operasyon budur ve hakiki operasyoncular da paketi teslim edenlerdir.

Türkiye'nin aldatıldığı ve zokayı yuttuğu bir operasyonu kendi açımızdan başarılı saymak saflığında ötesinde bir şey...

“Operasyonu Amerikan ve Türk ekipleri gerçekleştirecek. Ancak ne olursa olsun Abdullah Öcalan Türkiye’ye sağ olarak getirilecek, mahkemede adil olarak yargılanacak ve öldürülmeyecekti.”

....Amerika şart olarak, Abdullah Öcalan’ın sağ olarak Türkiye’ye getirilip, yargılanması ve öldürülmemesi konusunda garanti ve güvence istiyordu. Onlara göre en önemlisi buydu. Türkiye’nin Öcalan’ı yok etmek konusundaki daha önce gerçekleştirdiği operasyonlardan haberdar olan Amerikan yönetimi, Öcalan’ın sağ ele geçirilmesinde ısrarlıydı.

öcalan elimizde patlamış keşke vermeseylerdi bize,bunu anlıyorum okuduklarımdan

öyle deme:)
daha düne kadar çok iyiydiler erdoğanla . habire savunuyordu erdoğan görüşmeler yapılıyorduki taa,seçimde rekabet oluncaya kadar

fettullahlada canciğerdi erdoğan. şimdi düşman oldular.
bknz. çok yakın zaman

Güzel bir örnek verdin aslında. Feytullah gülenle de çıkarlar doğrultusunda sırt sırta verdiler, beraber yükseldiler. Cemaatin devlet içinde devlet olmasına izin verdiler. Çıkarlar ters düşünce düşman oldular birbirlerine. Onları içeri tıkmakla meşgul şuanda. Bir dönemde balyoz, ergenekon diye tutturmuştu. Ellerinde doğru düzgün bir suçlama olmadan askerleri tıktılar içeri. Şimdi yine hepsi serbest bırakıldı. Kimse de sorgulamadı. Bu adamların hayatlarından kaç yıllarını çaldılar. Suç işlemedikleri halde. Sırf hükümetin darbe korkusundan.

Yani demek istediğim. Dengeler değişir. Hesaplarını biz bilemeyiz. O gün geldiğinde Akpnin onları destekleyeceğinden emin olsunlar, onlarda akpnin yancısı olurlar.

Burada sana katilmiyorum. "Biri gitsin diye oy verilmez, dusuncelerinize, beklentilerinize oy verirsiniz" demek ulkenin icinde bulundugu durumda bir luks. Biri gitsin diye meclise girmesi ve gitsin istedigin partinin meclisteki gucunu dusurmesi olasi partilerden aklina en uygun gelene oy vermemek demek, "ben bu partinin gitmesini istemiyorum ki, icraatlerinden memnunum ve daha iyisi onume cikartilmis adaylar icinde yok" demekle ayni sey. Zira diger partilerden sakinilmis oy, gecersiz oy AKPye milletvekili olarak donecektir, bunun aksini dusunen var mi aramizda? Kimse kendini kandirmasin. Ha bugun sen "ben ilerde oy verdigim partinin kotu icraatleri olursa kendimi sorumlu hissetmek istemiyorum" dersin, ama ben ve diger bircoklari AKP nin secim sonrasi kazandigi veya surdurebildigi gucunde ve zulmunde sizlerin katkisini gozardi etmeyecegiz, bilesin.

Burada AKP secmeni disinda hicbir fanatik yok, AKP karsiti olup da hic bir partiye koru korune inanan ve destekleyen birileri yok, varsa da sayica cok az. Ama iyi ki de onlar Mune gibi gecersiz oy atmayi dusunmuyor, zira her fanatik olmayan gecersiz oy atacak olsaydi AKP 400 u aramak yerine 500 milletvekili ile rahatca baskanlik koltuguna oturur, istedigi gibi de asik atardi devletin tepesinde.

Oyle zamanlar vardir ki sorumluluk duyan her insan elini tasin altina koymak zorundadir, gunahiyla vebaliyle. Bugun de iste o gunlerden biri. Memleketin vatanseverlere ihtiyaci var bugun. bolunuyoruz, parcalaniyoruz, ulke topraklarimiz birilerinin menfaatleri ugruna peskes cekiliyor, bugun bir oy vermek kadar dahi varlik gosteremeyeceksek ne zaman gosterecegiz? Lafla peynir gemisi yurumuyor..

Konuyu okumadım sadece bu adamın ismini bile duymak midemi bulandırıyor.Bu adam değil miydi dağda terörist başıyla foto çekilen?Şiimdi her sabah işe gitmeden izlediğim kanal d de bu adamın çocuklarıyla kahvaltı hazırlamasını,ev hayatını gösteriyorlar.Sürekli propagandasını yapıyorlar.Amaç?Amaç bu terörist bebek katilini iyi aile babası olarak zihinlere kazımak ve sırf akp yi zayıflatmak için bu teröristleri meclise sokmak!!!

HDPli Demirtas'a gelince de; baris guvercinligi yapmadan once Kandil'deki PKK kampalrinda silahli militan yetistiren kardesini indirsin once dagdan..

HDPyi ille de mecliste gorup PKKlilarin ve Apo'nun sesini duymak isteyenlere bu sozum de, birakin da bu isi PKKlilar yapsin oylariyla, size ne bundan? Her partinin tasasi bize mi dustu? Gucunu yettiren kendi gucu ile girer meclise duyurur sesini zaten..

Oyum hdpye helaldir diysun snra da nesini savundm dyosun. Oyunu helal etmek yaptiklarini ve yapmak istediklerini tasdik etmek demektir.
Ayrica hukumetin ne kabahati var demiyorum, hdpyi iyi bi secenek olarak sunmak icin hukumeti yada yada diger partileri kotuleyemezsin demek istedim. Cunku hdpye sira gelene kdar secilebilecek chp akp mhp ve diger partiler var ve en azindan bebek katili degiller!!
Soz konusu hdp ile karsilastirmaksa diger her partiyi savunurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…