• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demirtaş: Başkan Apo'nun emeğini iktidara taşıyıp, Türkiye'yi değiştireceğiz

bende nasib olursa evladımı göndereceğim askere..para basacak dururmumuz yok.lütfen terörü devlete sor,senin halkını kardeşi kardeşe vurdurtmuş kendi halkına tecavüz etmiş apoya abd nasıl midehale edebiliyor

Devlete soralım da dağa çıkıp masum katledene de vah yazık kandırılmış diye empati yapamam...

yaa kendin soyluyosun bi de
Az once anlattilar anlamadin mi? Pkk kimin kopegi ocalanin, yani onlari kandirip daga cikaran ve orda baslarina gelenlerden sorumlu olan ocalan. Hdp de bu pisligin partisi..
eeee sen neyii savunuyosunn ?
canım neyi savunucam sindireceğiz,ordunun elini kolunu bağladılar akpli arkadaş ordumu kaldı diye sırıtıyor.sindirmedemmi..başka ne yapabilirsiniz..sokağamı çıkacaksınız

Devlete soralım da dağa çıkıp masum katledene de vah yazık kandırılmış diye empati yapamam...
çıkan inemiyorki zaten..çıktığıyla kalıyor..onlar tamamen beyni boşaltılmış..devlet bu sorunu iç güvenl,k yasası çıkararak çözdü üzülmeyin

canım eğer biri '' selo başkan,oyşş ne tatlış yaa'' diyosa terörist sempatizanıdır.
milletin beyni bulandı canım yemin ederimki öyle rte liye suriye diyorsun sınır genişletecek diyor:))hani düşünen türk gençliği,

Yemin ediyorum ağzım açık kaldı şurada yazılanları okuyunca, nasıl bir zihniyet HDPyi destekleyebilir aklım almıyor.
ben oyumu chp ye vereceğim canım..hadi gelmesin deyin hdp gelmeyecekmi..diğer tüm yapılanları sindiren bizler değilmiydik

Yemin ediyorum ağzım açık kaldı şurada yazılanları okuyunca, nasıl bir zihniyet HDPyi destekleyebilir aklım almıyor.
sende öğretmensin sen daha iyi bilirsin devletin ne yapması gerektiği ve ne yapmadığını anlatta bilgilenelim ciddi diyorum

canım kandırılsa çıkardı,pkk gibi bir örgüt olsa çıkardı..coğrafi olarak daha farlı bir konumda..pkk yı devletten sorun!
K.denizde yaşayanlar bilir burada da tikko var dhkp-c çok aktif ama nedense dağa çıkan yok.

Gerçi biri açıklamış bunu Kürtler direnişci ve özgürlükçü imiş :KK53: ama Türkler boyun eğer mis.

canım neyi savunucam sindireceğiz,ordunun elini kolunu bağladılar akpli arkadaş ordumu kaldı diye sırıtıyor.sindirmedemmi..başka ne yapabilirsiniz..sokağamı çıkacaksınız

Orduyla falan ne alaka savas mi konusuyoduk.
Sen daga cikarilan 'masumlar(?)'dan yakiniyodun ben de sana onlari cikaranin o savundugun bebek katili ve onun yonettigi hdp tarafindan oldugunu soyluyorum. Bunu anlayabilsen suan bize bi katil surusunu savunmaya calistigini farkedeceksin ama isine gelmiyorr

Tek ricam var ister chp ye ister mhp ye ister hdp ye oy verin herkesin tercihi ancak lütfen teröre kılıf uydurmayin.

eğer baskı sonucu dağa cikmislar ise
Akp li olmayanlar da ciddi bir baskı altında ama haydi toplasin dağa çıkalım hakkımızı örgüt kurup silahla arayalım demiyoruz.

K.denizde yaşayanlar bilir burada da tikko var dhkp-c çok aktif ama nedense dağa çıkan yok.

Gerçi biri açıklamış bunu Kürtler direnişci ve özgürlükçü imiş :KK53: ama Türkler boyun eğer mis.

Ben karadenizliyim ve ordaki (ozellikle yuksek kesimlerde) yoksullugu caresizligi anlatsam akliniz hayaliniz durur. yer yer devlet yonetimini elestirenleri de cok gordum ama hicbiri hadi daga cikalim da insanlari vuralim devlet de bizi kaale alir demiyolar. Hepsi adam gibi ve olmasi gerektigi gibi sandikta gosteriyorlar tepkilerini.

sende öğretmensin sen daha iyi bilirsin devletin ne yapması gerektiği ve ne yapmadığını anlatta bilgilenelim ciddi diyorum
Cryptic

Hdp hakkındaki söylemler Hükümeti savunmak için değildir.
Hükümetin hatalarına karşılık başka birinin hatalarına destek çıkılmaması gerekir.
Şimdiye dek istenen aranan ''hak , hukuk'' işine gelince görmezden gelinip iki yüzlülük yapılmamalıdır.

Devletin ne yapması gerektiği geçmişten bugüne terör oluşumu içinde olan kişiye destek olarak anlatılmamalıdır.
Kürtler hdp ile birleşik gösterilerek hdpye oy verenler '' barış, hak için veriyoruz'' vermeyenlere ise ''kürtleri istemiyorsunuz, hazmedemiyorsunuz'' diye duygu sömürüsü altında milleti salak yerine koymaya çalışmamalıdır.

Kimin oyu kime helal umrumda hiç mi hiç değil.
SADECE Gelip burada apoyu destekleyenlere söylenecek hep bir sözüm olacaktır

Orduyla falan ne alaka savas mi konusuyoduk.
Sen daga cikarilan 'masumlar(?)'dan yakiniyodun ben de sana onlari cikaranin o savundugun bebek katili ve onun yonettigi hdp tarafindan oldugunu soyluyorum. Bunu anlayabilsen suan bize bi katil surusunu savunmaya calistigini farkedeceksin ama isine gelmiyorr
akp yemi oy veriyorsunuz..neyini savunabilirim terörizmin..terörizm neden bitmedi siz onu söyleyin..apoa sayın diyen kim,

Cryptic

Hükümetin hatalarına karşılık başka birinin hatalarına destek çıkılmaması gerekir.
Şimdiye dek istenen aranan ''hak , hukuk'' işine gelince görmezden gelinip iki yüzlülük yapılmamalıdır.

Devletin ne yapması gerektiği geçmişten bugüne terör oluşumu içinde olan kişiye destek olarak anlatılmamalıdır.
Kürtler hdp ile birleşik gösterilerek hdpye oy verenler '' barış, hak için veriyoruz'' vermeyenler ise ''kürtleri istemiyorsunuz, hazmedemiyorsunuz'' diye duygu sömürüsü altında milleti salak yerine koymaya çalışmamalıdır.

hdp beni ilgilendirmiyor açıkçası yeterince haksızlığa sustuk türk halkı bunuda sindirir:)

Cryptic

Kürtler hdp ile birleşik gösterilerek hdpye oy verenler '' barış, hak için veriyoruz'' vermeyenler ise ''kürtleri istemiyorsunuz, hazmedemiyorsunuz'' diye duygu sömürüsü altında milleti salak yerine koymaya çalışmamalıdır.

benim iki güneydoğulu komşum akp ye oy veriyor..herkes kendince eziliyor bu ülkede herkes mağdur,sanki bizler çok iyi eğtim aldıkta ondan sesimiz çıkmıyor!aynı edebıyatı akp de yapıyor parti olarak

Cryptic

Kürtler hdp ile birleşik gösterilerek hdpye oy verenler '' barış, hak için veriyoruz'' vermeyenlere ise ''kürtleri istemiyorsunuz, hazmedemiyorsunuz'' diye duygu sömürüsü altında milleti salak yerine koymaya çalışmamalıdır.

gaz odası reklamını yapan kimdi bak onlarda mağdur demekki mağdur edebiyatı para edior bizde

Canım burda konu devlet ne yaptı ne yapmadı değil ki.. Katilleri savunan zihniyete anlam verememek..
her faturayı halka çıkarmayın..bakın akp ve diğer partiler hdpli hdp siz nasıl oluyor onun planını yapıyor yani bunlar devletin başındaki insanlar..

Valla ben yine anlayamiyorum bazı msjlari beynim iflas etmek üzere biraz dışarı ciksam iyi olacak.iyi sohbetler size.

Back
X