• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık demir ve b12 vitamini eksikliği hakkında bi bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben aynı tedaviyi gördüm
Bence yaptırın
Bana çok faydası olmuştu
Kan değerim için değil b12 düşüktü bende
Kendime gelmiştim iğnelerden sonra

ne gibi değişiklik olmıştı sizde kendime gelmiştim demişssiniz. yazar mısınız. sizin b12 degeriniz benden dusuk mıuydu

benim de geçen ocak ayında çıktı ama benim demirim çok düşüktü b12 imde öyleydi baya iğne vuruldum ilk hafta günlük sonra haftada sonra ayda şeklinde ama bebiş istiyorduk bu nedenle kadın doğum doktoru folik asit ile birlikte içinde b6, b12 olan haptan önerdi ona başladım iğneyi bıraktım. arkadaşım ben 8 ay da 6 kilo aldım iğnelerden çünkü hiç yemem yoktur dikkat ederim :KK43:

hala içiyo musunuz ilaçlarınızı ve hamile misiniz

hala içiyo musunuz ilaçlarınızı ve hamile misiniz
Folik asit, b6,b12 karışık hap içiyorum cnm şükür hamileyim. İğneleri iki ay önce bıraktım demiri de hünnap pekmezi ile yükselttim. Kansızlık da hamileligi zorlaştırıyor diye okudum ama doğru mu bilmiyorum. Benim şiddetli baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü oluyordu iğne olunca ertesi gün düzeliyordu hala 230 larda çok yüksek değil hap içmeme rağmen. Saraçoğlu lahana kürü var bir tek onda b12 var diyor netten bak istersen.

Folik asit, b6,b12 karışık hap içiyorum cnm şükür hamileyim. İğneleri iki ay önce bıraktım demiri de hünnap pekmezi ile yükselttim. Kansızlık da hamileligi zorlaştırıyor diye okudum ama doğru mu bilmiyorum. Benim şiddetli baş dönmesi ve tansiyon düşüklüğü oluyordu iğne olunca ertesi gün düzeliyordu hala 230 larda çok yüksek değil hap içmeme rağmen. Saraçoğlu lahana kürü var bir tek onda b12 var diyor netten bak istersen.

bende kansızlık yok değerlerim de normal değerler arasında çıktı ama hamile kalınca sıkıntı olur dedi. ama bunu diyen dahiliye doktoru. kadın doğum doktoru bi ilaç vermemişti.

Back