• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık demir ve b12 vitamini eksikliği hakkında bi bakar mısınız ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

elcin35

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2013
898
193
323
hanımlar merhaba. demirim 74, vitamin b12 ise 196 çıktı. doktor vitamin iğnesi verdi.ayrıca demir hapı verdi. ilk 5 gün günde 1 tane sonra haftada 1 tane iğne vurulacağım. sizin değerleriniz nasıldı, aranizda iğne vurulan var mı? bunu grip için gittiğim dahiliye doktoru verdi. pazartesi kadın doğum doktoruna sorup ona göre başlayacağım

Ben
hanımlar merhaba. demirim 74, vitamin b12 ise 196 çıktı. doktor vitamin iğnesi verdi.ayrıca demir hapı verdi. ilk 5 gün günde 1 tane sonra haftada 1 tane iğne vurulacağım. sizin değerleriniz nasıldı, aranizda iğne vurulan var mı? bunu grip için gittiğim dahiliye doktoru verdi. pazartesi kadın doğum doktoruna sorup ona göre başlayacağım
Ben b12 iğnesi oluyorum

ama kadın doğum doktoruna gıttıgımde daha dusuktu kontrol amaçlı gtmıstım. sımdılık ılac kullanmaya gerek yok demıstı. dahılıyecı böyle dedı. tekrar kadın doğum doktoruna soracağım. ne zamandı vuruluyosunuz ddegerlerınız yukselıyor mu ? sıze kadın doğum doktoru mu verdi?

ama kadın doğum doktoruna gıttıgımde daha dusuktu kontrol amaçlı gtmıstım. sımdılık ılac kullanmaya gerek yok demıstı. dahılıyecı böyle dedı. tekrar kadın doğum doktoruna soracağım. ne zamandı vuruluyosunuz ddegerlerınız yukselıyor mu ? sıze kadın doğum doktoru mu verdi?
Endokrin verdi. Değerlerim yükseliyor.1.5 ay oldu vurunali.

bana da dahiliye. bilemedim . kadın doğum doktoruna sorup kullacağım. ben grip sikayetiyle gitmiştim. siz ?

b12 eksikligi gebelige engelmidir kizlar bende doktora gittim b12 eksikligi cikti igne kullandim 11 tane sonrada benexol verdiler ama icmiorum kilo yapar die bide saclarim felaket dokuluo

b12 eksikligi gebelige engelmidir kizlar bende doktora gittim b12 eksikligi cikti igne kullandim 11 tane sonrada benexol verdiler ama icmiorum kilo yapar die bide saclarim felaket dokuluo

ben engel değil diye biliyorum. siz ne şikayetiyle gittiniz hangi bölüm doktoru verdi

nöroloji doktoruna gittim ayrica psikiyatri doktorum verdi b12 eksikmis

benim de geçen ocak ayında çıktı ama benim demirim çok düşüktü b12 imde öyleydi baya iğne vuruldum ilk hafta günlük sonra haftada sonra ayda şeklinde ama bebiş istiyorduk bu nedenle kadın doğum doktoru folik asit ile birlikte içinde b6, b12 olan haptan önerdi ona başladım iğneyi bıraktım. arkadaşım ben 8 ay da 6 kilo aldım iğnelerden çünkü hiç yemem yoktur dikkat ederim :(

Saçlarınızın dökümlesinin sebebi vitamin eksikliği. Vitamin eksikliğiniz varsa gebe iken de verilecektir size kullanmanız için çünkü bebeğiniz vücüdunuzdan beslenecek. Bunları ihmal etmemenizi tavsiye ederim ve b 12 vitamini kilo aldırmaz

tesekkr ederim cnm zaten kiloluyum dha cok alicam die korktm ozaman iceyim b12mi cunku allah korusun kanser hastasi gbi tutam tutam kopuo saclarim

Ben aynı tedaviyi gördüm
Bence yaptırın
Bana çok faydası olmuştu
Kan değerim için değil b12 düşüktü bende
Kendime gelmiştim iğnelerden sonra

Back