Demir eksikliği

çok düşükse içmeniz lazım her şey iyi olmak için...
doğal olarak da almayı deneyin

günde iki defa sabah akşam defne yaprağı çayı için siyah çekirdekli üzüm ve kına kınayı düdüklüde kaynatın sabah akşam için şifa olsun

Hangi bölüme gidiyorsunuz

Canım 1 mi emin misin ? İnanılmaz düşük çünkü. Benim de 8 di en son baktırdığımda ama 3 Aydır ilaç kullanıyorum. Herhangi bir eczaneye git ve demir ilacı istediğini söyle uygun ilacı verirler zaten. Bir süre mümkünse çatı kahveyi bırak çünkü demir emilimini engelliyorlar. Onun haricinde ilacı kullanırken mutlaka c vitaminli şeyler tüket. Çünkü c vitamini vücuttaki demir emilimini artırıyor. Aynı zamanda demir deposu düşük demek bağırsak sağlığımız bozuk demek. Ben bu süreçte eczaneden probiyotik aldım onu da kullanıyorum. İyi bağırsak sağlığı iyi ferritin değeri

her sabah bi kaşık pekmez yemelisin

Peki ne dememiz gerekiyor kan degerkine baktırmak için
Eğer enerji düşüklüğün varsa kendini yorgun hissediyorsan kolunu kaldıracak halin yoksa çabuk yoruluyorsan ve yanın da başka şikayetlerinde varsa bunları dâhiliye doktoruna söylüyorsun kan testi yapıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…