Bilmiyorum ki doktora gidicem tekrar randevu alıp demir depon boş demişti hap verdi içemiyorum 1 ay oldu sanırım iyice tükenmiştir depolarDalak ye.. kan verseler sana olmazmi damardan ?
Tam olarak kan olmuyor eksik olan aslında. Kanın içindeki demir eksik. Bu şekildeki birine kan vereceklarini sanmam. Benim de yıllardır demir eksikliğim var, düştükçe ilaç veriyor doktorlar. Dalak yemek iyi geliyor gerçekten. Bir de pekmezler iyi diyorlardı.Dalak ye.. kan verseler sana olmazmi damardan ?
İlaç neden içemiyorsunuz ki?Bilmiyorum ki doktora gidicem tekrar randevu alıp demir depon boş demişti hap verdi içemiyorum 1 ay oldu sanırım iyice tükenmiştir depolar
Dalak yiyebilirim ama pekmez olmaz bir de pre diyabet çıktı başıma daha yeni öğrendim kurudum gittim iyiceTam olarak kan olmuyor eksik olan aslında. Kanın içindeki demir eksik. Bu şekildeki birine kan vereceklarini sanmam. Benim de yıllardır demir eksikliğim var, düştükçe ilaç veriyor doktorlar. Dalak yemek iyi geliyor gerçekten. Bir de pekmezler iyi diyorlardı.
Çok afedersin kusturuyor beni demir haplarıİlaç içememe sebebi nedir?
Evet dogru söyluyorsunuz kadinlarda yogun adetten oluyor cogunluk olarak.Benim de ondan oldu.Lohusalikta da olabiliyor.Takip edin dogum yapinca mutlaka.Allah hayirlara kucaginiza aldirsin sizin deİğne yaptırabilirsin. Çözüm aramalısın böyle olmaz. Bende de kendimi bildim bileli aynı durum var. Neyle beslenirsem besleneyim takviye almadan olmuyo.
Sebebinin aşırı adet kanaması olduğu düşünülüyodu,hamile kalınca emin oldum. 4 aydır adet olmuyorum değerlerim harika :)
Teşekkür ederim aminEvet dogru söyluyorsunuz kadinlarda yogun adetten oluyor cogunluk olarak.Benim de ondan oldu.Lohusalikta da olabiliyor.Takip edin dogum yapinca mutlaka.Allah hayirlara kucaginiza aldirsin sizin de
Ne güzel imrendim doğrusu alabilsem keşke ben de..Cok gecmis olsun ama mutlaka ilaclarinizi düzenli ve en az 3 kutu olmak üzere başlamalisiniz.Burdan ilac adi vermek asla istemiyorum ,bende de vardi önce klasik bilinen bir ilaci verdi dr ,sonra bir arkadasim o ilacin cook uzun sürede yukselttigini kendi doktorunun verdigi ilaci söyledi bana onun cok iyi geldigini de..Tekrar dra gittim ,arkadaşımın söyledigi ilaci doktoruma danistim ve yazdi bana da.3 ay sonra cok şukur yukseldimutlaka ilac icmeniz gerekiyor ..umarim icebilirsiniz.Ben sabah ac karna az limonlu su ile aliyorum,30 dk sonra kahvalti ediyorum.en iyi kullanim sekli böyle
Bunun icin de mutlaka ic hast uzm gidin danişin.Icemediginizi söyleyin.Belki ilaci almadan önce mide bulantısı önleyici ya da mide koruyucu verir ve başlangicta böyle baslarsiniz daha sonra alisirsiniz diye düşundüm ama dr a danisin illaki .yoksa böyle haksizlik,isteksizlik,baş dönmeleri gecmiyor.yollarda agaclara tutunarak yürüdügumü biliyorum.Üzerine gidin lütfen,ihmal etmeyin.Yaşam konforunu cok etkiliyor ayrica da ciddi bir rahatsizlik.tekrar gecmis olsun.Ne güzel imrendim doğrusu alabilsem keşke ben de..
Kan iğnesi yapabilirler,cekmeyin gidin.cok gecmisler olsun.En son ne zaman ölcturdunuz? Kacti ferritin?Yatıyorum şuan zor nefes alıyorum ayağa zaten kalkamıyorum acile gitsem bişeyler yaparlar mı toparlanmam için
Bende icemiyorum hazmedemiyorum kabizlik yapiyorİlaç neden içemiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?