• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Demir eksikliği çok kötüyüm :((

Küçüklüğümden beri sürekli demir eksikliğim var tedavi oluyorum yine düşüyor. Sanırım şuan en kötü durumumdayım o kadar ki ağlıcam artık herkes mıymıylık yaptığımı düşünüyor ama çok kötüyüm :KK43:
Ayakta duramıyorum halsizlik çok fazla çarpıntım var göğsüm daralıyor. Gözlerim kayıyor artık baygın baygın bakıyorum ve sanki düşüp bayılacakmış hissim var midem bulanıyor iştahım yok ağız kuruluğum var napıcam öneriniz var mı :KK43:(
Doktora gideceksin napacaksın..

Hematoloji ye gidiyorsun koldan serum demir takviyesi; benim kanım hamile iken ne yaparsam yapayım 8 in üzerine çıkmadı demir depolarim boş ne kadar ilaç icsemde şimdi doğum yapalı 1 yıl oldu çok iyiyim kanım 12

Küçüklüğümden beri sürekli demir eksikliğim var tedavi oluyorum yine düşüyor. Sanırım şuan en kötü durumumdayım o kadar ki ağlıcam artık herkes mıymıylık yaptığımı düşünüyor ama çok kötüyüm :KK43:
Ayakta duramıyorum halsizlik çok fazla çarpıntım var göğsüm daralıyor. Gözlerim kayıyor artık baygın baygın bakıyorum ve sanki düşüp bayılacakmış hissim var midem bulanıyor iştahım yok ağız kuruluğum var napıcam öneriniz var mı :KK43:(
aynen beni tarif etmişsiniz ilaç kullanıyorum ama pek yüselmiyor bende çare arıyorum

Bunun icin de mutlaka ic hast uzm gidin danişin.Icemediginizi söyleyin.Belki ilaci almadan önce mide bulantısı önleyici ya da mide koruyucu verir ve başlangicta böyle baslarsiniz daha sonra alisirsiniz diye düşundüm ama dr a danisin illaki .yoksa böyle haksizlik,isteksizlik,baş dönmeleri gecmiyor.yollarda agaclara tutunarak yürüdügumü biliyorum.Üzerine gidin lütfen,ihmal etmeyin.Yaşam konforunu cok etkiliyor ayrica da ciddi bir rahatsizlik.tekrar gecmis olsun.
ay şimdi yazdıklarınızı okuyunca etkilendim aynı şikayetler bende de vardı hatta bende panik atak geçiriyorum zannetmiştim

Hematoloji ye gidiyorsun koldan serum demir takviyesi; benim kanım hamile iken ne yaparsam yapayım 8 in üzerine çıkmadı demir depolarim boş ne kadar ilaç icsemde şimdi doğum yapalı 1 yıl oldu çok iyiyim kanım 12
hematolojiye direk mi gittiniz yoksa dahiliye mi yönlendiriyor

Bende dün sonuçlarımı aldım ferifer kaşık kullandım 2 ay hiç etki etmemiş ondan önce aynı ilacın kapsülünü kullanmıştım çok güzel yükseltmişti ama kapsül mide bulantısı yaptı çok ilaçtan ilaca fark mı var acaba? belki başkasına etki eder kapsülden midesi bulanan ferifer kaşık içebilir yada bu sefer maltofer aldım oral çözelti tadı çok güzel su gibi tadı var ne şekerli ne acı bunu çok beğendim bakalım iki ay sonra nasıl olacak benim de

Günde 1 adet içiyorum Demir ilacını doktor öyle yazdı ama hızlı yükselsin diye iki adet içilebilir mi acaba belli bir süre zehirlenme yaparmı

Bende dün sonuçlarımı aldım ferifer kaşık kullandım 2 ay hiç etki etmemiş ondan önce aynı ilacın kapsülünü kullanmıştım çok güzel yükseltmişti ama kapsül mide bulantısı yaptı çok ilaçtan ilaca fark mı var acaba? belki başkasına etki eder kapsülden midesi bulanan ferifer kaşık içebilir yada bu sefer maltofer aldım oral çözelti tadı çok güzel su gibi tadı var ne şekerli ne acı bunu çok beğendim bakalım iki ay sonra nasıl olacak benim de
Gecmis olsun,mide bulantiniz kapsülü hemen içince mi oluyordu? Yoksa ertesi gün vs mi? Bütün demir ilaclarinin bulanti yapma potansiyeli var adi önemli degil

Gecmis olsun,mide bulantiniz kapsülü hemen içince mi oluyordu? Yoksa ertesi gün vs mi? Bütün demir ilaclarinin bulanti yapma potansiyeli var adi önemli degil
Kapsül içince içer içmez oluyordu ertesi güne kadar sürüyordu sürekli istifra ediyordum zaten zayıfım içim dışıma çıkıyordu hergün o yüzden kaşık versiyonu kullandım sonuçlarıma baktım yükselmek yerine düşmüş fakat dün farkettim ilaçlarım bitmişti doktor yoktu gidip yazdırmadım takvimde saydım tam 24 gün ilaç içmemişim ondan mı düşmüş ilaç mı fayda etmemiş hiç fikrim yok şuanda

Yatıyorum şuan zor nefes alıyorum ayağa zaten kalkamıyorum acile gitsem bişeyler yaparlar mı toparlanmam için 😔
suan nasilsiniz bilmiyorum. ama 10 un altindaysa serum vermeleri lazim suan benimde dusun sanirim bacaklarimda halsizlik var

Back