Demir eksikliği çok kötüyüm :((

Doktora gideceksin napacaksın..

Hematoloji ye gidiyorsun koldan serum demir takviyesi; benim kanım hamile iken ne yaparsam yapayım 8 in üzerine çıkmadı demir depolarim boş ne kadar ilaç icsemde şimdi doğum yapalı 1 yıl oldu çok iyiyim kanım 12

aynen beni tarif etmişsiniz ilaç kullanıyorum ama pek yüselmiyor bende çare arıyorum

Bilmiyorum ki doktora gidicem tekrar randevu alıp demir depon boş demişti hap verdi içemiyorum 1 ay oldu sanırım iyice tükenmiştir depolar
Depo boşsa asla hapla dolmaz. Ya iğne ya serum almalısın İhmal etme anemiye döner

ay şimdi yazdıklarınızı okuyunca etkilendim aynı şikayetler bende de vardı hatta bende panik atak geçiriyorum zannetmiştim

hematolojiye direk mi gittiniz yoksa dahiliye mi yönlendiriyor

Bende dün sonuçlarımı aldım ferifer kaşık kullandım 2 ay hiç etki etmemiş ondan önce aynı ilacın kapsülünü kullanmıştım çok güzel yükseltmişti ama kapsül mide bulantısı yaptı çok ilaçtan ilaca fark mı var acaba? belki başkasına etki eder kapsülden midesi bulanan ferifer kaşık içebilir yada bu sefer maltofer aldım oral çözelti tadı çok güzel su gibi tadı var ne şekerli ne acı bunu çok beğendim bakalım iki ay sonra nasıl olacak benim de

Günde 1 adet içiyorum Demir ilacını doktor öyle yazdı ama hızlı yükselsin diye iki adet içilebilir mi acaba belli bir süre zehirlenme yaparmı

Gecmis olsun,mide bulantiniz kapsülü hemen içince mi oluyordu? Yoksa ertesi gün vs mi? Bütün demir ilaclarinin bulanti yapma potansiyeli var adi önemli degil

Gecmis olsun,mide bulantiniz kapsülü hemen içince mi oluyordu? Yoksa ertesi gün vs mi? Bütün demir ilaclarinin bulanti yapma potansiyeli var adi önemli degil
Kapsül içince içer içmez oluyordu ertesi güne kadar sürüyordu sürekli istifra ediyordum zaten zayıfım içim dışıma çıkıyordu hergün o yüzden kaşık versiyonu kullandım sonuçlarıma baktım yükselmek yerine düşmüş fakat dün farkettim ilaçlarım bitmişti doktor yoktu gidip yazdırmadım takvimde saydım tam 24 gün ilaç içmemişim ondan mı düşmüş ilaç mı fayda etmemiş hiç fikrim yok şuanda

Yatıyorum şuan zor nefes alıyorum ayağa zaten kalkamıyorum acile gitsem bişeyler yaparlar mı toparlanmam için
suan nasilsiniz bilmiyorum. ama 10 un altindaysa serum vermeleri lazim suan benimde dusun sanirim bacaklarimda halsizlik var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…