Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

OYYYYY KIYAMAM HEPİNİZE ÇOK ÇOK ÖPTÜM BÜTÜN DERTLERİNİZDE RABBİM KORUSUN YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN CUMANIZ MUBAREK OLSUNNNN ESMERİDE SORARSANIZ AYNI DERTLER BENDE VARRR BİTMEZ BİTMEYECEK BU SORUNLAR HAYIRLISI DEYELİM ÖPTÜM ARKADAŞLARR:)En Büyük KKEn Büyük KK

$gunaydin3.jpg

yeşilim nihayet seni gördük. ay vallahi özlemişiz. bende aynı senin gibi şu sıralar herşeyden sıkılır oldum. yine sen kızınla gezebiliyorsun. en azından gezerken bir sürede olsa sorunlardan kaçarsın.
bende birkaç gündür huzursuzdum. ortanca ablam eşiyle oğlunu ziyarete norveç'e gitmişti. haber alana kadar diken üstünde durduk. neyseki çok şükür iyilermiş. fakat resmen şoktalar. gelinimiz norveçli ve çok üzgün. allah bu tür belalardan herkezi uzak tutsun.
esmerim dert bitmiyor. bazen bizmi bunu yaratıyoruz diye düşünür oldum. sakin bir yaşantıya hasret kaldım.
böcüğüm ve irnam görünmüyor. inşallah iyidirler. lereenim sende artık buralara uğra canım.:KK16:
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK71::KK70:

sopayı görünce geldim çiçaaamm :KK9: :KK9:

annemin işleri var onla uğraşıyom,yarında fasulyesi var onu toplıcam,bu sene her yeri ağrıyor hiç iyi değilim diyo ama hiç bi iştende geri kalmıyo napcam ben bu annemi yaa,hem hasta hemde bahce işi ekmek işi hamur kesmeler felan rahatda durmuyo ramazan buna geliyo sanki,kızıyorum artık rahat dur,git al herşeyin hazırı var iki cana ne uğraşıyon diye ama yoook yookk uğraşcak illaa. en yakın benimde işine gidiyorum bende. allahım ömür versin yinede gideyim tek.

leydim bizim buralarda öyle bayilikler yok tatlım yaa.olsaydı ne iyi olurdu valla,hemencik değiştiridim .neden yokki kücük yerler diyemi kurulmaz acep

kızının gecicide olsun iş bulmuş inşallah devamlıda bulur.boş durmaktansa ne kadar çalışırsa çalışsın yazın dünya kadar düğün nişan oluyo.allah yardımcınız olsun
bende bunalıma girdim valla yanlızlıkdan ...herifde yoktu kaç gündür,kavga gürültüde etsem arıyorum yinede onu,alışkanlık ne kötüymüş..
birde ramazan önü diye herkezler tatilde,yok piknikde,uzak düğünlerinde.patladıımmm.bende tatil yapmak ,istiiiiimmmmmmm,sıkıldııııımmmm ev beklemekten,bune yaa kış bekle yaz beklee..zamanımı doldurupda bi gideydim şu dünyadan ..:44:

ha bu arada oğlan sevgülüsüyle barıştııııııııı daha iki gün oldu barışalı.bizimkinin ayakları yere değmiii...:KK74:

kızında yanında bi dünya akrabaları gelmiş damadın tayzeleri dayıla,halalar. :KK43:( henüz hala dr. görünememiş,fırsat bulub :84:da asıl sopayı benim kıza göster çiçaaaammm.

ılla kaba kuvvet mı lazım sıze:KK57::90:bıdaha sıraya koyup dövcem sızı:KK19:

bu sopada kızına:KK57::KK57::KK57:akraba mı önemlı sağlık mı
bu bence bahane edıy
gtsın 2 dk dr a nolcak
ben olsam gıder kulaklarından çeke çeke götururdum:KK37:

annen içinde bence o yaştakı ınsanları toprakla uğraşmak dınlendırıyo:KK69:bı uğraş olsun kenarda oturmayımda bı işe yaramıyorum artık gıbı düşünceler ıstemedıklerınden
toprakla uğraşmak bişiler yapmak ıyıdır ablam
annemden babamdan ananemde falan bılıyorum
babam bahçeden hıc cıkmaz hoş sağlıklarında cok şükür bişilerı yok ama başka uğraşlarıda yok
sen genede ıyıkı varsında ağır işlerınde yardım edıyon:KK69:cok öptümm çiçamm cok dövdüm azda sevem:KK1:

dövüm derken oğluna sevınmeyı unutmuşum:KK1:hayrlı olsun ablam
barışmaları ıyı olmuş
bıdaha eşşeklık etmesın:KK57:

betül ablam ınan vaktım olursa bakrım ama buugun yoğunum
dünde bıraz kendımı yordum ama aklımda bakcam kızının cekımlerıne::KK48:harıka olmuştur kesın
senın profılınde mı:26:

yeşılım ablam buralarda cok sıcak valla
uyyamaz olduk:KK37:ama sızıde unutmadık
gelsen ıkı satır yazsan hergun nolur sankım:KK59::63:bu ara bıraz trip atım belkı sızı toplarım:KK48:

esmerım sende h geldın

ben dün camdam düştüm sandalyeye ıyı basamadım
belımı mermere kolumda cama vurdum
wc yıkarken fırçanın kırılan sapı ıle bacağımı kestım
kavonoz yıkarkende ıkı parmak kestım:KK37:bugun hem şanssz bıgun hemde yoğun

yanlızım yanlızım yanuuuluuuuuuzzzzuuummmm.çok sıkılıyorum,koca olacak yine yok çocuklarda öyle ne arayanım nede soranım var hemen bunalım denen cukura giriverdim .öyle terkedilmiş azıtılmış hissediyomki demen gitsin.yook yok yaşlandım ben yaşlandıım.sevgi istiyom,ses istiyom,bir nefes istiyom ,hiç biride yok yanımda :KK43:

annemlerde kaldım bir iki gün ama yook yine yanlızlığım gecmiyoooooo..:KK14:

leydim ben anlamadım norveçli gelin alındı diyemi şoktalar sizinkiler.eğer öyleyse hiç üzülmesinler ayool bizlerde çook değilmi müslüman gibi görünüp hiç din siz olanları,hiç olmassa dürüsttür .

yeşilim sağol canım .amma daha da ben bıraktım ne hali varsa görsün.baksana sık boğaz ediyorum diye tel arasını bile uzatır oldu.ama sanırım yine bana sarıkamış görünüyo gibi böyle giderse.
oğlana bende sevindim valla.hem tanıdığım,alıştığım hemde sevdiğim bi kızdı,inşallah birdaha ayrılmazlar,hayırlısıysa olsun bu iş diyorum.
kızına selam söylee bideneemmm,sıcaklar burdada aynı gibi yada bize öyle geliyoo,taa ikindiden çok çok sonra dışarı cıkılabiliniyo

böçüm çiçaaamm ne ettun kıss kendine töbee töbeee tam bir kaza zede olmuşsun kısss.hay allahım yaa iyiki bir yerin kırılmamış.çok gecmiş olsun bebem yaa.heryerin acır şimdi tüühhh,

oğlum bidaha eşşeklik ederse ,artık kendi göbeğini kendi keser artıkın.hiiiç yanında olmam

esmerim bi görünüp bi kayboluyon heriiiiiiiii

lereenim evine gitmiş,onun şimdi çok işi vardır ,evi silbaştan yapar eminim,çok yormasa bari kendini..lereeniim hoşgeldin evinee canıım benim :))

hepinize iyi günleer,

anam ablam ne yalnızlığı yaa gel bakım sen kanatlaırmın altına:KK48::KK48:severım senı ben
keşke yakın olsak sızlerle:KK61:her akşam bırınıze gelırım ben
kocem yokken tabe:KK23:
soppet ederık dedıkodu ederık ne ıyı olur
üzme kendını oyalancak bişileer bul
:KK55:
erkekler eşşeklık eder elındekını kaybedınce akılları başlarına ancak gelır:KK57:

bana nazar değdı zaar:KK1:totomu kaşıycam iş yapmadan
haydı öptüm senı:KK19:üzme kendını

kızlar çok selamlar hepinize

irnam norveçte kanlı olaylar oldu ya işte o yüzden merak etmiştir ladym neyse ki iyilermiş. "canını sıkma şu ölümlü dünyada" diyeceğim olmuyor irnam olmuyor. insan yaşadığı iyi, kötü şeylerin etkisinden kurtulamıyor sana sabır dilemekten başka ne diyebilir ...uzat yanağını öpeyim....yine de üzülme, üzülme

lereenim evindeymiş

Laydm sen de üzülme canım elbet bunların hepsini atlacaksın, bizlerle paylaşacaksın...hepimiz kendimizden sorumluyuz unutmayalım

böcüğüm tatlım kıymatlım nazar var nazar. dikkat et herşeyini herkese anlatma, onların kim olduğunu elbet sen bileceksin..bu hepimiz için geçerli

şöyle arada evlerinize tütsü yapın tarçın kabuğu, yakalım...kabuk yoksa tavada tarçın tozunu yakıp dumanını odalarda gezdirelim...Allaha dua edelim...

sıkıntılarım benimde var ama yapacak bir şey yok onlarla, sıkıntılarla yaşamayı öğreneceğiz...

canımız sıkılınca biz de tatile gitmeyi biliriz, isteriz...PARA VARDI DA BİZ Mİ GİTMEDİK :)

önce sağlık ancak para da çok önemli. para yoksa hiç bir şey yok..."nasibimiz bu kadarmış" deyip katlanmaktan gayrı yapacak bir şey yok

hepimize sağlık, bolluk, huzur diliyorum...

h geldın ablam
uzat yanağını bı öpemm:KK69::KK19::KK19:hep sen mı öpcen
nasılsın ablam uzun zamandır yoktun merak ettım senı
nasılsın
enıştemız nasıl

aaa hay allah yeşilim sen demesen aklıma gelmedi inan,öylesine alıştıkkı ülkemizde olsun dünyada olsun gün gecmiyor, toplu katliamlar oluyor.gerci norveç,tede ilk kez yaşanıyormuş böylesine vahşet,dünyada yaşanılacak olaysız tek yermiş,yazık oldu orasıda kaybetti temizliğini sebeb olanlar allahından bulsunlar her zaman ki gibi diyeceğim yine.

sıkıntısız insan olurmu elbetteki,allah herkeze yardımcı olsun diycek başka şey yok.

leydim nerelerdekii,facede göremedim buraya her gün yazardı noldu acaba merak ettim

böçüm duydun şeniz ablanı,cabık tarcınları tütsülee :)) ay aklımda olsun nazardan şüphelendiğin an bende yakayım .hem mis gibimde kokar ohhhh :))

ahh çiçaam benim sorun lardan biride komşu yokluğu burda apartmanda kimse kalmadı ev sahibim öldü ,alt komşum sürekli annesinde akşamdan akşama geliyo,koca binada bir ben kaldım yanda kızların dayısı var ama kimseyi sokmuyor binaya ,hatta kızları bile almıyor yani benim gelinliğim ve kız kardeşi,evli ablalarında duruyorlar,anahtarı değiştirmiş ........ ,birde dayı olcak,dahada kanatları altına alacağı yere darma dağın oldular anne ölünce.o,adam yüzünden kimseler kiracı olarak gelmiyor. çook samimi arkadaşlarımında eşlerinden dolayı tahinleri cıktı memleketi terkettiler.kaldım böyle tak başıma.acil arkadaş edinmem lazım.oda olmuyorki ha deyince.beklemediyim anlıycan.keşke yakın olsak ne çok isterdim sizlerel aynı yerde olmayı..

benim kısda nihayet göründü dr. tomagrafi istemiş, bu salı belli olcak ne olduğu,yanlız büyük bir ihtimal yine ameliyat görünüyor.canım sıkkın dr. inşallah kötü bir şey cıkmaz dua edin nolursunuz.biricik kızımı allahım kuzusuna bağışlasın amiiimm

çok sıcak buralarda,ama antalya ve izmire göre susayım en iyisi,

sağlıklı günleer hepinize,ben yelpazeleyim sizi gelin hele

Günaydınnnn hayırlı ramazanlar
aslında burası dertlerim var yeşil abla topiği olacak çünkü bende yazacayım ama sizleri üzmek istemiyom ve sizleride üzülünce görünce bende çok çok üzülyorum :KK43:
böçüküm gecmiş olsun irnam gecmiş olsun hepiniz çok seviyom
kk benim iftardayıza gelin güzel mamalar var orda bu ay rahmet ayı berekket ayı hepinize iftardayıza bekliyom bügün bendesiniz arkadaşlarrrr öptüm yeşilim leydim irnam böçükümmm:)

Ramazan geldı dert tasayı bırakın kenara bol bol dua edın bakım
hepsı geçer hepsı unutulur
boşverın azcık

ırnam çiçamm bende cok yalnız hıssedıyorum bı sızler varsınız işte:KK69:sıkma canını gezcek adam bıle yok benımle ama üzülmuyorum :KK68:boşver
herkes koca şehırlerde yalnız değil mı
cok kalabalık sanarız ama yalnızız:KK31:
keşke hepımız aynı apt.otursak ben en üst katta ama sızın üstünüzden sirkeler dururum:KK60:yok yok yapmam öle şeyler

esmerım ahh keşkem keşkemmm yakın olsak

bende bugun halılarımı yıkamaya vercem
h sonu gelırmış
ozamana kadarda perdelerı yıkar ütüler camları sılerım heryer mis olsun:KK12:yorgan ve battnıyelerıde vercme yıkancak
yenı gelın evı gıbı yapcamm

$54569hg388iobcv.gif
kolay gelsin böcükümmmmm canlarım benim yemekle uyraşmayın benim topikte hergün yemekler hazır iftardayıza gelin bakım gelmeseniz çok mama kaybedersiniz :KK56::KK56::KK56:
şuna bi bakın ne kadar güzel kısır demiiiii koşun bakım bana yavrularım :KK61::KK61::KK61::KK61:

kimseler gelmemiş.
irnam kızın nasıl oldu aldı mı tahlilleri

ladym nerede?
benim misafirim vardı gidip geliyoruz ondan giremedim
böcüğüm, esmerim, irnam yine gelirim ama bana yazın valla merak ediyorum

yeşilim ablam ben hep buralardayım
sen naıslsn eşin nasıl:KK19:
azcık h sonu temızlık ettım ben yoruldum
bugunde iş
öle işte
:KK55:

oh! böcüğüm güle güle kirlen. kendini çok mu yoruyorsun ne:) eşin iyimi, alıyorum buradan haberlerinizi.
kendinize iyi bakın

kızlar sizlerde iyimisiniz

oh! böcüğüm güle güle kirlen. kendini çok mu yoruyorsun ne:) eşin iyimi, alıyorum buradan haberlerinizi.
kendinize iyi bakın

kızlar sizlerde iyimisiniz

günaydın bak gene yoksunuz:KK19:kızcam ama

yeşilim ablam tşkler evt cok yoruyorum ama napım yapcak başka iş olmuyo evde olunca
hepsı bıttı işlerımın
halılarım yıkandı perdeelr yıkandı ütülendı nevresımelr yorganlar hepsı bıttı:KK12:bende bıttım o ayrı

leerenımde yok ırnamdam esmerımde:KK37:nerdesınızzzzzzzzzzz:84:

selam
herkez iyi çok şükür.
bende iyiyim,ramazandan dolayı sahura kadar yatmıyorum,sabah 4-5 buluyo yatmam .ee malum öğlen kalkıyorum yataktan sonra işler yemek derken zamanı gecirmeye çalışıyorum.

yeşilim
kızımın ameliyat tekrar olcak,ilk ameliyatından parca kalmış malesef.bayram sonuna bıraktılar.şişen yer iltihap toplamış kendiliğinden delinmiş.şimdi acısı,sancısı gitti .bakalım sonraki ameliyatı nasıl olcak.yine patolojiye gönderilecekmiş alınan parca.sonuçları yazarım.

böçüm güle güle otur,yat kullan her bişeyini :))

herkeze rahat ramazanlar.

Son düzenleme:
günaydınnn canlarım

ırnam çiçam cok gecmıs olsun cnm yaa ınş.amelıyattan sonrada sonuçlarda sorun cıkmaz üzme sen kendını :KK73:ayrıca tşkler ev kırlendı bıle:KK53:

esmerım topıce baktımda amma harıka yemekler var ama cıktımhemen acıkmamak ıcın :KK55:

X