- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sopayı görünce geldim çiçaaamm
annemin işleri var onla uğraşıyom,yarında fasulyesi var onu toplıcam,bu sene her yeri ağrıyor hiç iyi değilim diyo ama hiç bi iştende geri kalmıyo napcam ben bu annemi yaa,hem hasta hemde bahce işi ekmek işi hamur kesmeler felan rahatda durmuyo ramazan buna geliyo sanki,kızıyorum artık rahat dur,git al herşeyin hazırı var iki cana ne uğraşıyon diye ama yoook yookk uğraşcak illaa. en yakın benimde işine gidiyorum bende. allahım ömür versin yinede gideyim tek.
leydim bizim buralarda öyle bayilikler yok tatlım yaa.olsaydı ne iyi olurdu valla,hemencik değiştiridim .neden yokki kücük yerler diyemi kurulmaz acep
kızının gecicide olsun iş bulmuş inşallah devamlıda bulur.boş durmaktansa ne kadar çalışırsa çalışsın yazın dünya kadar düğün nişan oluyo.allah yardımcınız olsun
bende bunalıma girdim valla yanlızlıkdan ...herifde yoktu kaç gündür,kavga gürültüde etsem arıyorum yinede onu,alışkanlık ne kötüymüş..
birde ramazan önü diye herkezler tatilde,yok piknikde,uzak düğünlerinde.patladıımmm.bende tatil yapmak ,istiiiiimmmmmmm,sıkıldııııımmmm ev beklemekten,bune yaa kış bekle yaz beklee..zamanımı doldurupda bi gideydim şu dünyadan ..:44:
ha bu arada oğlan sevgülüsüyle barıştııııııııı daha iki gün oldu barışalı.bizimkinin ayakları yere değmiii...
kızında yanında bi dünya akrabaları gelmiş damadın tayzeleri dayıla,halalar. ( henüz hala dr. görünememiş,fırsat bulub :84:da asıl sopayı benim kıza göster çiçaaaammm.
oh! böcüğüm güle güle kirlen. kendini çok mu yoruyorsun ne:) eşin iyimi, alıyorum buradan haberlerinizi.
kendinize iyi bakın
kızlar sizlerde iyimisiniz