Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sağolasın böçüğüm, sende haklı olarak artık girmiyosun demi,artık bu topiğinde datı tuzu kalmadı ayol.
noldu bize iyce koptuk,uzaklaştık :KK43:(((
ee nolcak hep hastalık dert,sıkıntı yazıyoz ....ister istemez sizleride uzaklaştırdık haliyle.kusura bakmayın hakkınızı helal edin..

artık sıkıntı yazmıycam gelin hadi geliiiiiiinn.
bayrama büyük ihtimal kızın yanına kars,a gidecem, iki güne kadar yola cıkarım.haber vereyim dedim,eğer giremessem şimdiden herkezin bayramını kutlarım,gönlünüzce güzel bayramlar olur inşallah.hepinizi kocaman öpüyoruuuummm.:KK71:

TÜNAYDIN
BOÇÜKÜMMMM İRNAM YEŞİLİM VE HERKESE GÜNAYDINLARR
İRNAM GÜLE GÜLE GİTTTTTTT HERKESLER Bİ YERE BENDE BODRUMA NASİP OLURSA BAYRAMDAN SONRA GİDECEMMM BİZİM ÇİTLİNBİK TORUN YANİ HASTA FELEN OLMASA ODA GİDECEK BENLE ANNSİ GELİN KAYNAN TATİLİ OLACAKKK BİZİM BURDA DENİZ YOKK ANNAM DENİZİ GÖRELİM YA NEİŞE YARIYORKİ YÜZME BİLMİYORUZ NEYSE İNŞALLAH GİDEBİLİRİM BENNNNN SİZLERİ ÇOK ÇOK SEVİYOMMM.......En Büyük KKEn Büyük TÜRKİYE
BU BAYRAMDA BENİM KISLAR YOK YANIMA GELMİYORLARR ÜZÜGÜNÜMMM:KK43:

sizi özlemişim valla..

kızımı yolcu ettim gitti evle ilgilendim biraz arkadaşlarım gelip gidiyor, deniz falan derken burayı ihmala ettim..
irnam sağlıkta, iyilikte hastalıkta hep beraber dertleşeceğiz kuzum öyle acımız azalacak
kızının iyi haberlerini bekliyoruz ? o cimcime torum büyüyor yanlarına gidecek misin

esmerim üzülme yalnızlığa alışıyoruz. inşallah öbür bayramda kızlarınla olursun..Bodruma güle güle git gel canım. Bizde seni seviyoruz mucuk

böcüğüm.. titizim Maşallah bitmiş kışlık işler..zamanın olursa bana da gel tatlım ama çok sıcak..denize götürürüm seni:)kolay gelsin. sen bayramda nerdesin? mucuk

ladym nerelerde?
lereenim evinde kızıtorunları gelmiş. ondan giremiyor..
yine uğrarım

slmm ablacıklarım:KK3::KK3::KK3:

irnam çiçamm aşk olsun yaa ınan onun için değil gelıp gıdıyom bakıyom kımse yazmamış cıkıyorum halıyle:KK5:sızlerı cok merak edıyorum
kızın nasıl ablam:KK73:
ohh kızının yanına gtcen demek bol bol cennet kokusu alcen bıde demı
toruncuktan:KK69:yerım onu ben
resmı var mı ablam

esmerım benımde annemler yok gene kurbandada yoklar:KK59:ınan cok üzülüyorum ama sağlık olsun ne edek
ne ramazan ramazan gıbı ne bayram bayram gıbı
ben cocuklarıma öğretcem ama bayram ne demek sahur ramazan ıftar ne demek
coğu ınsan tutmuyor:KK5:tutmadıkları gıbı saygıda duymuyorlar
heryerde yıyen içen ınsanlar

yeşilim ablam:KK70:h geldın nasılsın
enışte nasıl
ayy benımde kımsem yok gelırdım valla
eşimin şirketı hep sızın oralarda banada beleş ama eşim yollamaz tek:KK1:ama gelmeyı cok ısterımm:KK52:

bende çalışıyorum
ramazan ramazan dedık o da bıttı cok az kaldı
tatıle ctesıden ayrılıyoruz
maaşları alcez bıde harçlık:KK23:gelsın paralar
bende bayramda tekım koçiş çalışıo artık dolaşırım kendımce
akşamları evde ama akşamları gezerız

Kızlar şugırlar görüşemezsek hayırlı bayramlar diliyorum..Allah seneye de nasip etsin İnşallah..Hepinize selamlar...

selaammm

yeşilim,böçüm halısınızda n bileyim çok sıkıntı yazdık heralde herkezler kacar oldu gibi geldi,

kızın gitmiş, güle güle gitsin ,yine gelir inşallah.

böçüm bayramın yanlızmı geccek canım yaa üzüldüm şimdi,keşke eşin seni gönderebilse aneylere yaa,çok mahzun olcan şimdi,ama yollarda çok kalaba allah korusun hep bayramlarda kazalar iki misli oluyor allahım korur inşallah tüm yolcuları.

bizim iş tersine döndü biz gidecektik kızın yanına ,ama baktık tatil 9 gün dedik sn gel dönüştede ana kız beraber karsa gidelim dedik ,damatta kabul etmiş,yarın kızım bincek gece bir iki gibi burda olur inşallah.allahım yolunu acık etsin dilerim.

böçüm zeynebin fotosunu sormuşsun.benim facemde var gecen gelmesinde cekmiştik bakarsın ordan

esmerim sağlık olsun bayram olupda noluyo sanki,sonra git tabii sana iyi tatiller.
bayram öncsi ve sonrası ben çok yoruluyom,hazırlık yapayım derken canım cıkıyo.bu bayram sıyrılacaktım ama olmadı eve zebze bile almamıştım gitcez diye ,yarın market yapcam :)) sonrada hazırlııkk,

herkeze çok çok güzel bayramlar

lereeniimm,duyguumm,esracıımmmm,yeşilim böçüümm öpüyorum hepinizi kocaman kocamannnn muckk mcuukkkkkkkk

günaydınnn kadir gecenız mübarek olsun
bayramınzda şimdıden mübarek olsun:78:ellerınızden öpüyorum:KK19:

çiçamm irnam maalesef yalnızım :KK5:ama ne edım dıyemem kocama benı gönder dıye
bu kez der senın annene gttık bu kez benım anneme gıdelım
valla çekemem ondan ses etmıyorum
Rabbım anamı babamı başımdan eksık etmesınde özlem duyarız napalım
senın adınada cok sevındım
kızın gelcekmış yolu açık olsun ınş.:KK6:ben faceye gırersem bakarım ama pek sıcak gelmıo sızden sonra hıc açmadım
şimdılık herkesı öpüyorumm kendınıze cici bakın
bızımde yarın son iş günü:21:

irnam geçmiş olsun canım.....beni unuttunuz biliyorum bende kendimi unuttum valla:KK5:

eşim müdür yardımcısı oldu..şimdi 6 eylül de ankaraya uçacağız orada kuraları çekeceğiz....Doğu görevini yapmadığımız için
tayinimiz doğuya da çıkabilir....bakalım ne olacak herşey karmakarışşık...............

irnam benim dayı kızıda kars da görev dolayısı ile eşinden dolayı..bakalım biz de karsa mı gideriz nereye gideriz belli değil

hakkımızda hayırlısı olsun valla

Günaydın güzel bayramlar neşeli şekerli tatlılı börekli çörekli dolmalı ve gezmeli bi bayram olsun dertleriniz bu bayramla bereber arkanızda kalsın iyi bayramlarrrr

irnam geçmiş olsun canım.....beni unuttunuz biliyorum bende kendimi unuttum valla:KK5:

eşim müdür yardımcısı oldu..şimdi 6 eylül de ankaraya uçacağız orada kuraları çekeceğiz....Doğu görevini yapmadığımız için
tayinimiz doğuya da çıkabilir....bakalım ne olacak herşey karmakarışşık...............

irnam benim dayı kızıda kars da görev dolayısı ile eşinden dolayı..bakalım biz de karsa mı gideriz nereye gideriz belli değil

hakkımızda hayırlısı olsun valla

gözünüz aydın olsun canım
ay esraaa inşallah soğuk bölge cıkmaz şimdi antalyadan kars hakkari yada van olursa hapu yuttunuz zor alışırsınız,bizim buralar bile doğu görevi sayılıyormuş biliyormusun.ne kadar doğru artık bilmiyorum ama öyle söyleniyor.neyse hayırlısı olsun canım gönlünüze göre olur inşallah.keşke buraya cıksa kısss ne iyi oluuurr :))

çocuklar yarın akşam bincekler . tatil bitti mecbur gidtcekler ayy ne iyi alışmıştım yumurcağa yine üzülcem yaa :KK43:((( bızırık her gecen gün daha bi tatlı oluyor :)))

günaydın ablalarım
koca ramazan ve ayramımız bıttı
geldık gene işe
ama hiçşıkayetım yok ınanılmaz sıkıldım
gezmek desen ınsan ondanda sıkılıyo
irnam çiçamm bende senın gıbı annemlerın ordan ayrılıp evıme geldığımde üzülüyorum
kımsem yok buralarda:KK5:poff
ben karşıya taşınmayı düşünüyorum

kızlar iyimisiniz...
Esracım İnşallah gönlünüze göre bir yer olur haberlerini eksik etme çok selamlar
hastalara şifalar, yolculara sefalar hepinizi okudum iyi olmanız sevindim. herşey ama herşey gönlümüzce olsun.

bininci sayfaya gelmişiz :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

herkeze kocamanından öpüyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmm....:KK16::KK16::KK16::KK16:

böçüm kolay gelsin taşınman ğer kara verdiysen tabii,aman ağır kaldırma zayıfsın zatn belinde ağrıyodu doğru hatırlıyorsam,dikkat et

herkez iyi sanırım değilsede herkeze allah iyilik,güzellik,şans mutluluk versin :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

taaaaa dördüncü sayfaya atılmışız :KK43:(( noliiii bizeeeeee :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

bu seferde üçüncü sayfadan getirdim.aaaaaaaaa :KK4:

aman iyi olunda tek boş verin yazmasanızda olur :KK8: :KK8:

durun durun geldımm
ne edıysıınz sız bakım:KK19::KK19:yoksunuz gene

yeşilim leerenım ırnamm esmerım:KK20::KK20:
beklıyorum burda sızı gelın hadı
neler ettınız nasılsınız hıc bılmıyorummm
özledım yaa

asıl sen nerelerdsin,ev taşıycam diyodun taşındınmı böçüüüümmmm,
kaç seferdir bakıyorum kimsecikler yok ayy,bende kızdım girmedim artık.ben karsda kızın ve torunun yanındayım böçüm bugün on gün oldu gelli,sanırım bir on gün daha kalcam.aslında kociş gel diyo ama bananee toruna doyamıyooom yaa çok tatlı teyzesi çoookkkkk.banada öyle alıştıkiii deme gitsin.anneye bil gitmiyo benden :))) tabi bende dört köşe haaa haaa çatlıyolar.ama gidince nolcak bilemiyom.o yine çabucak unutur ama beeennn .bayaa üzülcem yine.artık amasyaya kadar ağlarım heral .

neyse benden bu kadar.hepinizi öpüyorum hanımlar

selam ablalarım :KK71:

6-7 aylık hamileydim belki en son buraya yazdığımda
işyerim tarafından engellendiği için ben gidiyorum diyemedim
hala aktif olduğunu görünce yazayım dedim 1 yılı geçti şaka maka :KK53:
doğurdum büyüttüm ve geldim 11 aylık oğlum var :KK69:
herkes iyi inşallah

asıl sen nerelerdsin,ev taşıycam diyodun taşındınmı böçüüüümmmm,
kaç seferdir bakıyorum kimsecikler yok ayy,bende kızdım girmedim artık.ben karsda kızın ve torunun yanındayım böçüm bugün on gün oldu gelli,sanırım bir on gün daha kalcam.aslında kociş gel diyo ama bananee toruna doyamıyooom yaa çok tatlı teyzesi çoookkkkk.banada öyle alıştıkiii deme gitsin.anneye bil gitmiyo benden :))) tabi bende dört köşe haaa haaa çatlıyolar.ama gidince nolcak bilemiyom.o yine çabucak unutur ama beeennn .bayaa üzülcem yine.artık amasyaya kadar ağlarım heral .

neyse benden bu kadar.hepinizi öpüyorum hanımlar

h geldın çiçaam:KK70:yok taşınmadım taşınmayı ınş.ev alınca düşünüyorum
he evı nerden alacağımı bılmıyorum
burd alırsam cocuğuma annem bakcek nasıl olcek bılmem
karşıdan alırsam işim ck ıyı bılmıyorum:KK37:şuan
boşver enışteyı:63:torun baldan tatlu dıyeydın
gelemem
az özlesın senı
cok öptümm ablamm facede resım var mı bıbakemm

selam ablalarım :KK71:

6-7 aylık hamileydim belki en son buraya yazdığımda
işyerim tarafından engellendiği için ben gidiyorum diyemedim
hala aktif olduğunu görünce yazayım dedim 1 yılı geçti şaka maka :KK53:
doğurdum büyüttüm ve geldim 11 aylık oğlum var :KK69:
herkes iyi inşallah

cnm benımmmm:KK69::KK69::KK69:

Ladym gülegüle büyüt tatlım, eskisi gibi gelemiyorum buralara. umarım herkes iyidir hepinizi çok öptüm

hoşgeldin leydim allah analı babalı versin ömrü güzel olsun inş. oğluşunun.

böçüm hayırlısı olsun canısı,inşallah ev alabilirsiniz.kıss çiçaam çocuk mocuk diyon hayırdır yoksa hamişmisin
haberimiz yok.ama değilsende üzülm daha çook gencsiniz olur inşallah.hem çocuk olduğunda kesinlikle birikim felan yapılmıyor,siz şimdiden elden geldiğince mani birktirin :)) yoksa yakalar kavuşmaz .şaka biyana allahım en güzelini en hayırlısını versin canısı.

duygunun varmı acep bebişi :KK31:

yeşilim bende öpüyorum seni,

ve hepicinizi kocamanından öpüyorum.

X