Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

h geldın ablam çiçaam:KK69:nasılsın

yok ablam daha cocuk düşünmuyoruz daha doğrusu ben düşünmuyorum
2 yıl olcek evlenı bı 2 yıl daha tık yok bızden
önce ev almamımz lazım kısmetse
mantık işi cocuk işi
kısmtle olmuo
birikim şart
genede hayrlısı tabı olursada atcek değilık:KK1:
ben çalışıyorum hala 5 te cıkcemm

yesılım ablam gelmış gtmış yazdıklarımızı bıle okumamış:KK5:

Böcüğüm umarım iyisindir gelip gidiyorum ablacım. okudum ama gözlerim biraz ağrıyor zorlamak istemiyorum.
lereenimin iki ablası yanındaymış ondan giremiyormuş
İrnam, kızının yanında, ladym nerde merak ettim.
yine gelirim

Böcüğüm umarım iyisindir gelip gidiyorum ablacım. okudum ama gözlerim biraz ağrıyor zorlamak istemiyorum.
yine gelirim

tmm o zaman ablam:KK70:bende yazmayınca merak edıyorum sızlerı
ıyı olun gerısı önemlı değil
aradada yazsanız razıyım yanı
leernımı cok özledım cok öpüyorum görüşürsen slm ıletır mısn ablamm

bende iyyimçalışıyorum
ablam 8.ayında:KK49:onun heycanı var bızde
öle
sabah iş akşam aş :KK1:devam edıo hayat

Uğurum böcüğüm ablan hayırlısı ile doğumunu yapsın kutlaşalım.Lereenime ilşetirim... sen de iyi ol inşallah. tüm kızlar artık fb de ondan gelmiyor kimse ne güzeldi eskiden. çok çok öptüm

Uğurum böcüğüm ablan hayırlısı ile doğumunu yapsın kutlaşalım.Lereenime ilşetirim... sen de iyi ol inşallah. tüm kızlar artık fb de ondan gelmiyor kimse ne güzeldi eskiden. çok çok öptüm

ınş.ablam ınş.1 ay kadar kaldı
dün orda kaldım
dıyokı doğum edim ilk işim yüzüstü yatmak:KK1:bende hayatta yatamam başka türlü
benımkıde zorlu olcak bıraz
dün cıktık baya alışverış ettık
bornozu hastanecıkışı badylerı kazakları montları derken bende cok harcadım:KK37:en son aklıma geldıkı kk danda bı ablama örgü ördürdüm:KK67:o parayıda patrondan alcam cunku cok züğürttüm:KK60:
benden bu kadar
sende kendıne ıyı bak
leerenımı öpüyomm
ırnamm çiçamm yok
esmerım yok
yokta yok

yine gelirim
buralara geldimmi geliyorum çok aktif olamıyorum be ablam
bi oğlum var bildiğin canavar
çok yaramaz dün fena düştü hastaneye gittik
tomografiydi bilmemneydi derken gece oldu
ben hastanede bunaldım oğlum eğlendi lunaparkt eğlenir gibi
tomografi aletleri acaip hoşuna gitti bi gevezeledi kafam şişti

Ladym gülegüle büyüt tatlım, eskisi gibi gelemiyorum buralara. umarım herkes iyidir hepinizi çok öptüm
amin canım
hoşgeldin leydim allah analı babalı versin ömrü güzel olsun inş. oğluşunun.

böçüm hayırlısı olsun canısı,inşallah ev alabilirsiniz.kıss çiçaam çocuk mocuk diyon hayırdır yoksa hamişmisin
haberimiz yok.ama değilsende üzülm daha çook gencsiniz olur inşallah.hem çocuk olduğunda kesinlikle birikim felan yapılmıyor,siz şimdiden elden geldiğince mani birktirin :)) yoksa yakalar kavuşmaz .şaka biyana allahım en güzelini en hayırlısını versin canısı.

duygunun varmı acep bebişi :KK31:

yeşilim bende öpüyorum seni,

ve hepicinizi kocamanından öpüyorum.

amin canım sağolasın bende duyguya mesac attıydım bayram seyranda dönmedi kısçe :KK31:

senı arıycaktım cnm telım çantamda yukarda
yukardada özelmısafırler var alamadım
nasıl şimdık ıyı mı

sağol böcüm düşünmen yeter
ben konusamazdım burası gürültülü kulağım çınlıyo sesten
iyi şimdi maşallah
bi daha düşmesin öyle :KK36:

Ladym edacım, çok çok geçmiş olsun işte dikkatle olmuyor düşe düşe büyüyorlar...öptüm tatlım
böcüğüm, yarın irnam dönüyormuş uğrar belki. kendinize iyi bakın gari havalar bozulcekmiş..Gerçi pastırma sıcakları var daha ama Allah bilir

merhaba hepinize,

gecen perşembe döndüm memlekete ,cuma günüde ankaraya görümcemin kızı evleniyordu düğüne oraya gittik,kaldık dört beşgün dün akşam döndüm evime,ee artık son durak oldu şimdilik başka birşey cıkmassa.çok yorgunum,kaç gündür yollardayım düğün teşlaşıda girince araya. götürmüyor artık vucut.

zeten minik fıstığımdan ayrılık bana epey koydu,çocuk bir haftadır odalarda anneyi istiyom diye beni araıyormuş,telofonda sesimi duyuyor anne geell anne geel diye feryatlar koparıyor,ben burda ağlıyo miniğim orda ağlar,ayy nolcak bilmiyorum,anne kim diye soruyorlar, beni gösteriyordu yaa olamaz böyle bişey.hayvan delisi canım benim,büyük küçük,börtü böçek,ot çiçek herşeyin delisi,heyacandan kalbi duruyor küçüçük bi hayvan görse,onun için biberden cıkan tırtılı tam beş gün kavonozda besledim ,hergün başına gecip anne tık tık deyip durdu yavrum benim,sonunda bilmeden hayvanı örseledi öldü tık tıkımız :KK43:(.daha neler neler yaşadık 25 gün boyunca,unutulmazdı adeta cenneti yaşattı minnacık canıyla.

leydim çok gecmiş olsun canım ,allah birdaha göstermesin inşallah.

böçüğüm ablana allah kolaylık versin bir cırpıda doğurur dilerim.
güle güle giy aldıklarını :))

yeşilim ,leydim,lereenim,esmerim ,hepinize kucak dolusu sevgiler canlarım benim

çok üzgünüm allahım şehitlerimizin yakınlarına sabır versin,yapanlarında en şiddetlisinden belasını,lanet olsun deyip duruyoruz ancak,bu gidiş nolcak böyle,gün gecmiyorki,şehit,yaralı ,minicik bebekler dahil oldu,kana susamış azgın köpekler doymak bilmiyor,artık durdurulsun,son bulsun.bu ızdırap soooooooooooooooooooooonnnnn :KK43:((((((

günaydın ben geldim. yeşilim, irnam beni merak etmişler. şimdilik iyiyim. ya şu oyun beni çok sardı. oyunun başından bir türlü kalkamıyorum. nerden bulaştım bilemiyorum. hep kızın suçu.:KK53: şaka bir yana yatağa uzun süre bağlı kalınca en azından oyalandım.
şimdi böcüğüm diyecek ki ne oldu. neler olmadı ki. önce eşimin dükkanına araba girdi. her yer talan olmuş durumdaydı. o koşuşturmada ve sıkıntıda yazın ortasında griple boğuştum. tam ayaklandım, koca yatak bazası ayağıma düştü. günlerce acıyla boğuştum. acıdan geçtim, şişti ayağım. buz torbaları işe yaradı tabii. ama hala uzun süreli ayakta duramıyorum. ayakkabı giymek çok eziyetli. ara ara şişme devam ediyor. şimdide kum döküyormuşum. ben acıların kadını oldum.:KK52: ağrımayan yerim kalmadı. kum dökmek bir yana kanamada oluyormuş. bu canımı sıkıyor. yarın tekrar tahlile gideceğim. inşallah tedavi biter. ilaç içmekten nefret ediyorum.
böcüğüm çok şükür oğluşum askerliğini bitirdi ve döndü. şimdi oda istanbulda ve iş peşinde. hayırlısıyla bir iş bulup yerleşir. onca sene okudu ve iş bulamıyor. çok zor. özellikle bir erkek için çok kötü bir durum. herşeyde bir hayır vardır diyorum.
ay sizleri çok özlemişim. 2 ay mı oldu ne, ayrı kalalı. bana daha uzun gibi geldi. hepinizi seviyorum.:KK16::KK54:

günaydınnn artık ortalıkta olmayan ablalarımm:KK19::KK19::KK19:

irnammm torun baldan tatlıdır nede olsa yerım onu ben yaa tıktık ta ölmüş;:KK43:nasıl üzülmüştr
neyse ablam en kısa zamanda kavuşun ınş.
artık uğramıyonus ayrıca amma gezgın garu oldun:KK53:

betül abla gelmezsen bılmem tabı:63:hiç uğramıyonus artık
sanada cok gecmıs olsunn
herşey üst üste gelmiş şanssızlık:KK31:

günaydın. böcüğüm o sıralar çok bunalımdaydım. yeni yeni toparlanıyorum. birde sağlık işin içine girince az uzaklaşmakta yarar var dedim.
ya irnamın tıktıkına çok güldüm. eh torun içinde öyle bir fedakarlıkta yapılır yani.:KK52:
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54:

günaydınnn gerçi kımseler yk ama en azından bırbırımızden haberdar olalım değil mi:KK69:

betül ablam cok geçmiş olsun neyın vardı:KK5:kendıne cok dıkkat etmelısın
yeşilim ablam kasım ayında ama bı bılemedık ne zaman dünde gene hastanede yattı
makınede sancı çıkıyormuş ama ablam yok dıyo öle öle her gıttığınde böle kalıyo hastanede ve beklıyorlarmış
bıde şekerı olduğundan şeker ykselınce suyuda yükselmış bebeğın erken doğumolabılır denmış
normal zamanı ama kasım 20 den sonra:KK53:gelsın artık yumurcak dıyorum yaa
isim olarak ben ela dedım bkallım ne olacak
daha kesın değil yada tuğba olabılır:KK6:

ırnamm çiçamm senıde öpuyomkendıne ıyı bak

selam herkeze,iyi pazarlar

leydim hoşgeldin,buraya senle facede msj laşmıştık.ve herşey için çok üzülmüştüm.canım şimdi nasılsınız biraz olsun düzeldimi bazı şeyler.allah yardımcın olsun üstüste geldimmi çok zor atlatılıyor.oyuna devam boşver nasıl rahatlıyorsan onu yap canım benim

böçüm çiçaam ablana bi cırpıda allah kurtarmak nasip etsin.20 gün var daha hayırlısı bakalım senin dedğin gibi ela bebek gözlerini acsın artık :)) nasıl sevecen bak gör yeğende çok tatlı oluyor

yeşilim aynen çok alışmıştı bana iki gün önce kamerayı actık msn den ayy beni görünce nasıl atlıyor leptobun üzerine çocuk,sarılmak istiyo eline bişey gelmiyo,anne gel istiyom diye feryatlar kopardı,sesini duyuyorum cığlıklarını.ben burda ağlar o orda.sonra annesi kapattı msn.
annesi diyor,anne zeynep kriz gecirdi,seni görünce,beni itiyor giiitt ,anne geel diye pc gösteriyo
daha msn,de görüşmek felan yok dedi kestirip attı çocuğun piskolojisi bozuluyomuş beni görüp ulaşamayınca. şimdi leptobun başına gecip anneyi istiyom diyomuş sürekli.sen bu çocuğa naptın diye beni sucluyo annesi yaa olamaz böyle bişey sevsen bitürlü sevmesen bitürlü.ben zaten burda gözümün önünden gitmiyo hayali kuşumun acı cekiyom offf off bitsin gari bu hasretlik....:KK43::KK43:

fazla giremiyorum nete arkadaşlar ağrılarım atak dönemimi nedir yine şaha kalktı,adeta sol leğen kemiğim ve sol kasığımda kepce,hilti,dozer ne kadar oyucu alet varsa çalışıyorlar.ne yapacağımı şaşırdım.ilaçlarda fayda vermiyor.allah herkez şifalar versin.

hepinizi öpüyorum

amın çiçaam amin
bakalım beklıyoruz
bu hafta sonu bayram şükür gtcem ablamlarda kalcem:KK53::KK53:annemlerde son gün gelıyoo yaşasınnn
sen nasıl torununu özluyorsan bende annemı babamı nasıl özluyorum
bu işim olmasa hemen karşıya taşıncam
böle olmuyo yaa:KK5:
herkes bı arada ben ayrı özledım kardeşlerımı falan

geçmiş olsun ablam kendıne dıkkat et
torununada ınş.bıan evvel kavuşursun

X