Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydın günaydınnnn
sıkıntılarınız dertleriniz kederleriniz ne yiniz varsa rabbim şifa versinnnn hepinizeeee çok çok öptüm sizleri allah:KK48: Yar ve yardımcımız olsınnnnnn

esmer ablam amin
cok az vaktım var sızlere slm edım dedım
çok özledım ama sızler yoksunuz ablalarım:KK50:sanırım yaz geldı gezmelr çoğaldı
aman aman gezın tozunda dertlenmeyın:KK61::KK69:cok öptüm sızı

$gunaydin134.jpg :KK16::KK54::KK71::KK70:

[COLhaftaniz şen olsun kendinize çiçi bakın tam tersi oluyor ben kışın izin yapıyorum yazın hep işdeyim benim işim kışın kapanyaorrr öptüm sizleriiiii OR="#FF0000"][/COLOR]

kızlar çok çok selamlar

sizleri unutmadım tabi ki ama hiç vaktim yok misafir çok. ne yapıp edip kaçtım biraz merak etmeyin

gözün aydın irnam. çok öptüm

esmerim kolay gelsin çalıştıkça genç kalacaksın

böcüğüm bi denem

ladym seni anladım işin zor arkadaşım, oğlunu beklemek iyi olacak daha sağlıklı karar vereceğine eminim

yine gelirim...öpüldünüz

iyi geceleeeerrrr.
arkadaşlar giremedim .gelen giden oluyo,ee bizde gidiyoruz tabi haliylee büyükler amcalar dayılar hiç fırsatım olamıyo,hele torunumu sevmek apayrı bişey,çok tatlı teyzeleri yaa her hali her hareketi bir olay sanki .görmemişin bir oğlu olmuş misali sevip sevip duruyoz. bugün faceye fotolarını yayınladım prensesimi :)) üç gün sonra adapazarına gidecekler,eşinin akrabasının düğünü varmış bulunmaları gerkiyo,sonra dönerken yine benim yanıma uğrayıp bir gece dinlenecekler,ve sonraa yine sarıkamış :KK43:( artık ne zaman görürüz allah bilir....:KK43: :KK43: :KK43:
ben nasıl ayrılcam onuda bilemiyorum yaa off off ne zormuş hasretlik,özlem, ha deyince görememek ooffffffffffffffffffffffffff

sizler ne yapıyorsunuz iyimisiniz herkez iyidir umarım,hepinizi gocuman gocuman seviyoooommmmmm.

:KK71::KK25:günaydın günaydınnn
-----------mirac kandiliniz mubarek olsun duanız orucunuz kabul olsun allah her daim yanımızda olsun amin --------------

$mirac2.png

tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.

irnam gördüm resimleri. çok tatlı olmuş. tam ısırmalık diyeyim.:KK52:
bende havadislere yenileri eklenip duruyor. eşimin babası 93 yaşında. hastaydı ve ben eşimi hemen babasının yanına yollamıştım. eşim döneceği gün, babasının evini 1 sene önce sattığını ve parayıda sevgili kardeşine verdiğini öğrenmiş. bunu benden şimdiye kadar saklamış. çünkü ben bunu duyunca ortalığı toz duman ederim diye korkmuş. nasıl etmem. o evi alırken benimde cebimden para gitmişti. ben o kardeşi olacağa bunuda bağışlayayım istiyor. evde fırtınalar durulmuyor. çocuklarda isyanda. yeter artık, amca müsvettesinin kesesini doldurduğumuz diyorlar. mahkemeye verelim diye tutturdular. yıllar oldu amcaları çocuklarımın iyi günlerini dahi bir telefonla kutlamadı. çocuklarım üniversiteyi kazandı ses yok. bitirdi yine ses yok. kızım evlendi. düğününü kutlamadı. ayrıldı yine ses etmedi. oğlum askere gitti yine aramadı. tek yeğenleri benim çocuklarım. hani küslük filanda yok. fakat bana yaptıklarından sonra bende kin vardı. bunu saklamıyorum. tabii üstüne bunlarda eklendi. hani çocuğu olsa belki aramayabilir diyorum. çocuğuda yok. hele kayınbabama ne demeli. tek torunlarını ve oğlunu resmen arkadan hançerledi. artık benim için oda yok. ben sildiğim gibi çocuklarımda dedelerini sildiler. amcalarını zaten silmişlerdi. eşime ne demeli. kaç ay sonra ben bunu ondan değilde başkalarından duyuyorum. mazereti benden utanmışmış. yüzü yok ki desin. allahım bunları onların yanına koymasın. tek dileğim bu. nasıl bir kor içindeyim anlatamam. ben ömrümü nasıl bir adama ve sülaleye adamışım. yazıklar olsun. hakkımı onlara helal etmiyorum. çok kızgınım.

hayırlı kandıller ablalarım
nasılsınız
yaz geldı herkesler dağıldı:KK23:kaldım mı yalnız:KK25:
kış gelsede dönsenız artık:KK55:

betül ablam üzme kendını dünya malı için ınan boşuna
bızımda başımıza geldı amcam sayesınde
geçen gıttığımde kızına dedım kardeşim gıbı severım cocuklarınıda
baban cok haksızlık ettı
ama dedım dünya malı boşa bu çabası
bıgun gelcek o hıc cıkıp ınsanların cenazesıne bıle katılmadığı topraklarda ölcek
gerıye oğulları mal ıcın kavga etcek onlar kalcak dedım:KK31:
Allah kımsenın yanına koymaz sen içini ferah tut
annemle babamın hac parasını bıle aldılar
neymış borcumuz varmış:KK37:Allah ıslah etsın ne dıyelım
helal etmedık kuruşuna dahı

ırnam daha bakamadım torununa
bende annemı özluyorum:KK14:yenı döndum ama sen nasıl özledıysen aynı özlem var

leerenım yesılım esmerım öptümmm

bak duygu gene yok:KK24:

$gunaydin40.jpg

böcüğüm bu yaptıkları ilk değil. çok defa bize oyun oynadı, sayısını unuttum. bu son darbeydi. inşallah son olur diyorum. artık babasına o baksın. ben kılımı bile kıbırdatmayacağım. asıl benim kızgınlığım eşim olacağa. ona eylüle kadar süre tanıdım. eylülde dilekçemi veriyorum. oğlum öyle istedi. bekliyorum artık. iş çığırından çıktı artık. bunun dönüşü yok. çocuklarımla oturup bir karara bağlayacağız.
moralman şu sıralar çok çöktüm. hiç birşey beni mutlu edemiyor. çok çok üzgünüm.
hepinizi öpüyorum.:KK16:

irnam bıldırcını öp benim için canım

ladym inan çok üzüldüm ..aaa ne sinir şeylermiş. insanlıktan çıkmışlar ev yüzünde ne sevgi ne saygı ölümlü dünyada ne bu yahu ne bu...bildiğiniz gibi davranın ladym. kötü günler yaşayan sizlersiniz ona göre verin her türlü kararınızı.

böcüğüm evet canım hepimiz en yakınlardan yedik kazıkları...Allah büyük

Yaradan dualarınız kabul etsin geçmiş miraç kandiliniz mubarek olsun.hep geçmiş olunca kutluyorum bayramları kandiller.malesef giremiyorum nete

herkes iyi degilmi aman iyi olun bende iyiyim.pazar tatıle cıkıcaz izmire gidiyoruz.ramazan öncesi.oralardan nete girmem mumkun olmaz kendinize iyi bakın allah her dileginizi duanızı kabul etsin benide duanızdan unutmayın herkesi tek tek öptüm ........:KK54:

duygum sağol. seninde mubarek olsun. buraya geliyormuşsun. izmirimiz güzeldir. :KK16:
böcüğüm nerelerdesin. gözlerim seni ve irnayı arar oldu. :KK54:
yeşilim hala sinirlerim düzelmedi. facede yeni profil aldım. pek fazla istek gönderemedim.
face hemen ceza kesiyor. bir müddet sonra cezam kalkar herhalde.:KK50:
onuda sırf oyun için aldım. beni biraz olsun stresten uzak tutuyor. hani derlerya denize düşen yılana sarılır.:KK52:
ev bu yüzden aldı başını gidiyor. kız isyanlarda. nerden öğrettim bu oyunu diyor.:KK60::KK60:
kendimi fena kaptırdım. ama en azından düşüncelerden uzak kalıyorum. :KK59:
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK70::KK71:

günaydın ablalarım:KK69:

betül ablam buralardayımda çaydı ızne cıktı 10 gündür hem çaya bakıyom hem kendı işlerıme
yoğunduk ve cok yoruldum o yüzden gelemedım
aklım sızdeydı
nasılsınız
üzmen dıyorum sıze ama yaa:KK59:herşey olur bıter geçer
sağlık sıhhat var ya cok şükür daha nolsun
en zengun bızık:KK52:

yesılım leerenım ırnamm esmerım duygummm öpüyorum sızlerıde daha sık uğrayın artık ama:KK55:

$gunaydin28.jpg :KK16::KK54:

böcüğüm galiba herkez tatilde. senle ben kalmışız galiba.
aman canım çalışta yorulmak bahanen olsun.:KK52:
bak benim kız hala işsiz. bizden para istemek zoruna gidiyor.
canın sağolsun diyorum bende. ama zor. kısmet işte. nerden geleceği belli değil.:KK54::KK54::KK70::KK16:

selaaaamm arkadaşlar.
biz kızları cuma günü yolcu ettik,eve giresim olmadı bütün gün aldım başımı aneylerde gecirdim.çok özledim şimdiden tatlı fıstığımı. sonradaa pazar günü tekrar izmit gebzeye yolculuk ettik.eltimin kardeşi vurulmuş cenazeye gittik.daha 28 yaşında on aylık evliydi,üstelik eşide aylı günlü hamile,ciğerlerimiz yandı tutuşdu,allah kimselere yaşatmasın çok zor inanın kendime gelemiyorum .arkadaşları uykuda uyuyan çocuğu alın götürün yeni araba aldık bakalım sen nasıl buluyorsun diye,sonrada götüren kişilere ateş atıyorlar ve hedef bizim bu oğlana geliyor.sonrada bırakın kacın ,zavallı 30 dakika can cekiştirmiş,otopsi sonuçlarında belli olmuş,sonuç kan kaybından öldü gitti,kızgınlık ,kin ,nefret hepsi bir arada,üstelik vuranıda bulamadılar kim olduğunu.mok yoluna gitti yavrum benim.götürenlerde birbirini tutmayan ifadelerle serbes bırskmışlar.yanii öfkemden kuduruyorum.yazık değilmi ölene,kalan doğmamış yavrusuna ,eşine annesine yaa bu ne bicim düzeninasıl adalet,nasıl vicdan anlamıyorum,allah belalarını versin ........lerin.
bu sabah geldik mahvolmuş durumdayım anlıycanız.

leydim ah leydim,senin eşin tarafı tam bir şarlatanmış boş mezar bulsa girenlerden desene.hakkı hukuku bilmeyenlerden korkacaksın arkadaş.üzülme desemde boşuna elbetteki üzülüyor hırslanıyosun.allah yardımcın olsun canım benim.bırakacak evladı da yok bu baba nasıl bir adammışki sapsız çöpsüz kişiye mal veriyor.kime bırakacak acaba o adam malını.anlaşılır gibi değil.allah cıkartsın eliniden geleni yapın valla.

yeşilim sen nasılsın ayy özledim seni yaa,haleen misafirler çokcamı,sanada kolay gelsin her işin. bıldırcınım bizden adapazarına gittiler, kayınvaliye yani.bizde gebze dönüşünde adapazarına uğradık iki saat kaldık.yine öptüm sevdim ,aman üçgünde nasıl dillenmiş ayol ne desem yarım yamalak tekrar ediyor,vuuvv yedim yedim yine.peşimize nasıl ağlıyo kerata.minnacık canıyla hayatımın merkezi oldu resmen yaa.filiz bile kıskanıyo ayy :))

çiçaam sen ettin fıstıkım.işin az gibi birde çayı yüklediler sana ha.neyseki gecici bari.senin izin yokmu,inşallah veririler sandan bi 20 gün :))

lereenim hala istanbulda sanırım,onuda burdan çoook öpüyorumm.
duyguda tatile cıkıyomuş iyi tatller sanada .darısı bize diycem yaa,biz paraları sarıkamış gebze derken yollara gitti valla,az yakmıyo bir gebze bize 300 mal oldu,napalım insanlık bizim için ölmedi.keşke şu çocuk ölmeseydide giden yine gitseydi.

neyse arkadaşlar hepinizi öpüyoruumm allaha emanet olun.:KK16:

$gunaydin39.jpg :KK54:

irnam okuyunca çok üzüldüm canım. başınız sağolsun. gencecik insanların pisi pisine toprağa girmesi insanı üzüyor. allah geride kalanlarına sabır versin.
canım aynı benim düşüncelerimi okumuşsun. ama suç yine bizde. daha 2 sene önce adam soba yakamıyor diye burdan klima alıp yollamıştım. benim kızmam, o dar günlerimde birde klima taksiti ödemem. aa tabi biz çok zenginiz ya almak zorundaymışız. aslında ne zorluklarla o klimayı ödedim bilemezsin. bizi resmen aptal yerine koydular. öfkem bundan. ben yemedim içmedim bunların gönlünü hoş edip durdum. ne salakmışım. çoluğumun çocuğumun rızkını kesip bunlara yağdırdıydım. insan olana yatırım yapılırmış. bunlar insanlıktan nasip almamışlar. aklıma geldikçe çileden çıkıyorum.
bu yüzden facede yeni bir oyuna başladım. sırf kafamdaki düşünceleri atabilmek için. yoksa nerdeyse çıldıracaktım. fakat eşime kinim iyice büyüdü. adam hiçbir şey olmamış gibi rahat. onun bu rahatlığı benim sinirlerimi yıprattı. üstelik bugün bizim evlilik yıldönümümüz. o güne lanetler okuyorum. babam sağolaydı kesinlikle vermezdi.
torunun çok güzelleşmiş maşallah. ben bile resimlerine bakıp sevdim yaramazı.:86:
yeşilim pek uğrayamaz oldu. eski günlerimizi özledim vallahi. herkez bir uğrayıp kaçar oldu. :KK59:
hepinizi öpüyorum.:KK54:

X