Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydınnnn tembel garular sızı:KK1:betül ablam harıç::KK19:

ırnam ınan cok üzüldüm:KK59:ateş düştüğü yerı yakıyor Allahım sabırlar versın
doğmamış cocuk babasız kalcak
ve cok yenı evlıler:KK59:yapanların Allah belasını verır ınan buna
kısa süredede yakalanırlar emın ol
adelete güven
mekanı cennet olsun sızınde başınız sağolsun ablam:KK59:
bu arada kızına ve torununa tez zamnda kavuş

benım işim başımdan aşkın ama güzel kalplı patronummu kırmak ıstemıyorum
olsun geçtı gıttı 1 hafta:KK69:
kadın keşke hıc gelmese
benım ıznımıda var fakat ben zaten 1 hafta yoktum anneme gıttım:KK69:bıde kasımda kullancam ablam doğum yapmış olacak
ona yardımcı olmak ıstıyorum
kendıne cok ı bak öptümm çiçammm:KK48:

betül ablam sorma yaa bız kaldık
en kısa zamanda ınş bı iş bulur kızın
uzun zaman oldu onada

bugun ablam annemın yanında anneme cıcıler aldım beğendı mı acep
ablam daha aramadı ınmedı sanrıım

Eki Görüntüle 216192

tüm dualarınızın kabul olmasını dilerim.

Irnam gördüm resimleri. çok tatlı olmuş. Tam ısırmalık diyeyim.:KK52:
Bende havadislere yenileri eklenip duruyor. Eşimin babası 93 yaşında. Hastaydı ve ben eşimi hemen babasının yanına yollamıştım. Eşim döneceği gün, babasının evini 1 sene önce sattığını ve parayıda sevgili kardeşine verdiğini öğrenmiş. Bunu benden şimdiye kadar saklamış. çünkü ben bunu duyunca ortalığı toz duman ederim diye korkmuş. Nasıl etmem. O evi alırken benimde cebimden para gitmişti. Ben o kardeşi olacağa bunuda bağışlayayım istiyor. Evde fırtınalar durulmuyor. çocuklarda isyanda. Yeter artık, amca müsvettesinin kesesini doldurduğumuz diyorlar. Mahkemeye verelim diye tutturdular. Yıllar oldu amcaları çocuklarımın iyi günlerini dahi bir telefonla kutlamadı. çocuklarım üniversiteyi kazandı ses yok. Bitirdi yine ses yok. Kızım evlendi. Düğününü kutlamadı. Ayrıldı yine ses etmedi. Oğlum askere gitti yine aramadı. Tek yeğenleri benim çocuklarım. Hani küslük filanda yok. Fakat bana yaptıklarından sonra bende kin vardı. Bunu saklamıyorum. Tabii üstüne bunlarda eklendi. Hani çocuğu olsa belki aramayabilir diyorum. çocuğuda yok. Hele kayınbabama ne demeli. Tek torunlarını ve oğlunu resmen arkadan hançerledi. Artık benim için oda yok. Ben sildiğim gibi çocuklarımda dedelerini sildiler. Amcalarını zaten silmişlerdi. Eşime ne demeli. Kaç ay sonra ben bunu ondan değilde başkalarından duyuyorum. Mazereti benden utanmışmış. Yüzü yok ki desin. Allahım bunları onların yanına koymasın. Tek dileğim bu. Nasıl bir kor içindeyim anlatamam. Ben ömrümü nasıl bir adama ve sülaleye adamışım. Yazıklar olsun. Hakkımı onlara helal etmiyorum. çok kızgınım.
----------------once gecmiş olsun diyorum leydimmm-----------
al bizden okadar aynı şeyler bizede yapıldıııııı bizde eşimin ailesiyle görüşmüyoruz beş kardeş bi anneleride onlardan yanaaa------biz tek kaldık bizde allahaa havale ettik hakkımızı o onlardan sorsun inşşş bügüne kadar el alem ne der diye ses edmiyorduk artık eşimde bende ses etmeye başladık bizde onları sildik defterdennnnnn......... Akrabalıkdan kardeşliktennnn öptüm leydimmmmm üzülme herkesdennn varrrrrr bu durumlarrr

$800b2gunaydin41.jpg
günaydınlatr hanımlar
yeşilim
leydim
irnam
boçüküm
hepiniziii çok öptümmmmm

----------------once gecmiş olsun diyorum leydimmm-----------
al bizden okadar aynı şeyler bizede yapıldıııııı bizde eşimin ailesiyle görüşmüyoruz beş kardeş bi anneleride onlardan yanaaa------biz tek kaldık bizde allahaa havale ettik hakkımızı o onlardan sorsun inşşş bügüne kadar el alem ne der diye ses edmiyorduk artık eşimde bende ses etmeye başladık bizde onları sildik defterdennnnnn......... Akrabalıkdan kardeşliktennnn öptüm leydimmmmm üzülme herkesdennn varrrrrr bu durumlarrr

ah esmerim ah, eşimin kardeşi ben evlendiğimde daha 15 yaşındaydı. evlendim evleneli sülük gibi yapışıp kanımızı emip durdu. yapmadığı kalmadı desem doğrudur. en son biz balıkesire gittiğimizde arkamızdan gelip oda oraya yerleştiydi. eşim ona defalarca iş kurdu. tabii parası bizim cebimizden çıkıyordu. hepsini batırdı. üstümüze yüklü bir borç bırakıp en sonunda çekip memleketine döndü. yine ses etmedim. fakat o zamandan iplerimi koparmıştım. tabii bazı hadiselerde yaratmıştı. çocukların hatırına susmuştum. en son bunuda yaptı. benim kızdığım, suçlu hep bizmişiz gibi gösterilmesi. kazada hep böyle konuşuluyormuş. bilen biliyor deyip aldırmıyordum. elalemin sözleri beni yaralamıyor. bana yapılan haksızlığa isyanım. orada beni tanıyanlar konuları biliyorlar. zaten bu ev olayınıda onlardan öğrendim. bana nasıl söyleyeceklerini bilememişler. kızgınım çünkü eşim benden aylarca bu konuyu sakladı. yani eşim olayı hazmetmiş. hala kızgınlığım geçmedi. eşimle artık tamamen koptuk. konuşmuyoruz ve üstelik aynı evde karşılaşmıyoruz. karşılaşsak bile yüzüme bakamıyor. kaçar gibi evden çıkıp gidiyor. artık paralarımızı bile ayırdı. ben evin masrafını karşılıyorum. onun parasını ne görüyor, nede alıyorum. ne hali varsa görsün. yeter ki yakamdan düşsün diye bekliyorum. yani işler vahim durumda. bekleyip göreceğim.

$gunaydin78.jpg

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar,
girmedim netimiz gidip gidip geliyo.kıza net üzerşnden leptop almıştık borcu bits hemen kapatcam valla bu neti boşuna 30 tl artı hiç konuşmadığımız halde bir okadarda telofon ödüyoruz yaklaşık bir sne var bitr bitmez kapatcam vın alcam .hiç olmassa her ay ödmek zorunda kalmam yahuu.ben pek bişeyde yapamıyorum netten.

neyse. kızlar yerine sarıkamışa gittiler ama moralim çok bozuk.hani gecensene kızım göğsünün altından kist aldırmıştı. şimdi ikigün önce aynı yer acımaya başladı ve bir gün içinde yine orası şişmeye başlamış .anne kıyafetimden bile belli oluyor diyor.canım sıkıldı ne olaki bu durup durup yeniliyor yaa..yin ameliyet olcak sanırım allah korusunda kötüye cevirmese bari..büyük allahım sen kuzusunu annesine annesinide yavrusuna ve bizlere bağışla yarabbimm amiiiinnn.

leydim inanırmısın aynen bizdede var o asalaklardan,zamanın birinde epey kredi cekmiştik.sonra benim geri zekalı kocam cekilen parayı kardeşine bıraktı.ortak işleri sen yürüt ditye hiç ilgilenmedi tabii ama bizim sülükde altından girdi üstünden cıktı paranın .sonrada krediyi biz paşa paşa ödedik çünkü borc bizim adımıza idi,neler cekmiştim o zamnlar neler,hala arsız arsız yüzümüze bakar. yemeyenin malını yerler işte.insanlık yaparsın ama onlar bi cırpıda tüketirler seni.

çiçaammm sağol bitanem,çok sağol.amiin
inanırmısın hala ses soluk yok vuranlardan..nolcak bilmiyorum
annen cicilerini beğenmişmi,ama beğenir yaa kızı almışda beğenmesmi hiiç..insanın evladı alsında cöp alsın inan çok makbule gecer bilesin
ablanada hayırlı doğumlar böçüm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.

esmeriiimm torunun geldimiiiiiiiiiiiiiii .şuna bak yafff bikaç gün uzaklaşmış yanından cıyak ciyak bağırıyooo facede :)) benim canım yohmuu üleeyynnn üüüüüüüüüüüüüüüü .senede toplasan 20 gün göreyruumm.ühüühüüüüühüüüüü..
şaka şaka insan alışıncada hep göresi geliyo demii.aman canları sağ olsunda tek senede bir kere görmeye razıyım kiii

yeşilim hala yohhhh,lerenimde girmiyo heeçç :KK43:(

hepinize kocaman öpücükler

böcüğüm seni hiç unutur muyuz. bu ara kafam yerinde değil. bu yüzden cevap vermeyi unutmuşumdur. yoksa yazdıklarını her seferinde okuyorum canım. ablan anacığının yanına varmıştır herhalde. aldıklarınıda mutlaka beğenmiştir. analar çöp bile gönderilse mutlu olur. sende ana olunca anlarsın. beni düşünmüş de yollamış demiştir. aldıkların mutlaka onun işine yarar şeylerdir. ablan ne zaman doğum yapacak. hayırlısıyla sağ ve salim doğumlar nasip olsun.
irnam kızına benimde canım sıkıldı. doğru dürüst bir hastaneye gidip tahlil yaptırsın. ikide bir ameliyat hiç hoş değil. inşallah tez zamanda sağlığına kavuşur. allah evlatlarımızın acısını göstermesin. aklına kötü şeyler getirme. mutlaka bir nedeni vardır. iyi bir hastanede bunu araştırırlar. sonucu bende merak ettim. banada bildir canım.
canım bende zamanında telekomdaydım. dünya fatura geliyordu. hem telefon faturası çok yüksekti, hemde internet ücreti. sonra süper onl. geçtim. 9 lira telefon ücreti ödelince ohhh be dedim. interneti ben sınırsız almak zorundayım. evde 3 pc var. hepimiz bir fiil bağlanıyoruz. çocuklar yokken, bende ufak paketlere yöneliyordum. benim belimi telefon faturaları büküyordu. 40 liradan aşağı gelmiyordu. bunun 20 lirası sırf vergiydi. şimdi yine aynı konuşmayı yapıyorum. fakat 9 lira ödüyorum. vınları pek tavsiye etmiyorlar. yinede bir araştır derim. benim internetim hızlı ve kopukluk olmuyor.
irnam bazen bakıyorumda çektiklerimiz aynı gibi. üç aşağı beş yukarı gibiyiz. bizde çok krediler çektik. tabii paşa paşada ödedik. dedimya ona yatırım yapacağıma başka canlılara yatırım yapsaymışım kadir kıymet bilinirdi. hele babasına yaptığım yatırımları saymıyorum. eğer ben o yatırımları sırf kendimize yapsaydım, dağ gibi olurduk. şu an ne eşimin evi var nede bankada parası. çulsuz durumda anlayacağın. maaşıda tam değil. kredi çekmişti. yani aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık. yuvarlanıp gidiyor. benim kızmam iki çocuğumun rızkını kesip bunlara yedirmesiydi. hiç affetmeyeceğim.
neyse canım sizleride dertlerimle sıkmayayım. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK71:

günlerdir giremedim sizi özlemişim

irnam önce başınız sağolsun bulundu mu o pislikler ne üzücü, ne fena insanlar var aaaa sinir oldum kızın ihmal atmesin ama önemli birşey değildir canım banim. bizi haberdar et

böcüğüm kuzumuz iyi olmana sevindim ladym canım bizde de o kayınbirader ve para meseleleri fazla var. açmak tekrar üzülmemek için paylaşmıyorum inanım o kadar canım sıkılıyor aklıma geldikçe ne ev paralarımız gitti. haram olasıcalar, bizim gibileri bulur zaten. kocaların yüzünden tabi ki:)

ladym, kararlısın demek ki işte buna birşey diyemiyorum çünkü yaşayan sensin karar verecek olan da sensin o yüzden İnşallah hayırlısını yaşarsın.

kızım yanımda eşi ara ara gelip dönüyor..misafirim gitti ama başka misafirler gelecek bende değiller yine de hep beraber olacağız merak etmeyin

esmerim sana da selam yolluyor, hepinizi çok öpüyorum

Son düzenleme:
günaydın ablacıklarım:78:tabı sız bu msjı belkı akşam okuycaksınız ama neyse:KK1:

irnam çiçamm ınan cok üzüldüm kızın için:KK59:doğru dürüst bı hastaneye gtsın
tahlıller falan
her seferınde amelıyat hıç ıyı olmaz
cok geçmiş olsun Rabbım korusun meleğını

betül ablam:KK48:ablam kasımda doğum yapacak ınş
cok tşk ederım amin
sağolun ıyıkı varsınız
bu hayatta enayı olan bızlerden sanırım fazlasıyla var:KK1:aılemın başına gelenlerden sonra ben uyanık olmaya karar verdım
kımseye kefıl olmam kımseye borç veremem valla
aılemden bı ıkı ınsan harıç
Allah genede kımseye muhtaç etmesın ama bundan sonra uyanık olun:KK55:
ortak tatıle cıktı bende rahatım dıycem ama cok yoğunum
bu aralar moralım azcık bozuk patronla konuşmam lazım
huzursz olduğum konular var ınş.çözülür bakalım:KK68:
yeşilim ablam sen nasılsın
leerenım nerelerde
esmerım
bak duygu gene yok:KK19:

canlarım bu ara fazla pc başında oturamıyorum. hava çok sıcak. anca facede oyunuma girip çıkıyorum. fazla duramıyorum. pc başına oturunca hemen duşun altına koşmak zorunda kalıyorum. vantilatör anca kendini soğutuyor. klimalı odadan çıkamıyorum. böyle sıcak görmemiştim. evveldende sıcak olurdu. fakat geceleri serindi. en azından uyuyabiliyorduk. şimdi uyuyabilene aşkolsun. hava normale dönene kadar galiba bir görünüp bir çıkarım.
yeşilim demekki tek değilmişim. olanlar beni çok yıprattı. birde affetmem için aracılar koymasına tepem atıp duruyor. affede affede bu hallere düştüm. artık aracılarıda terslemeye başladım. sinirlerim laçka olmuş durumda. zamanında yapmam lazımdı. fakat çocuklarım çok küçüktü. onlara kıyamadığım için katlandım. babalarına çok düşkün olmalarına karşın, sonunda onlarda çileden çıktılar. her ikiside arkandayız diyorlar. eylüle kadar zaman verdim. sonrasını bekleyip göreceğim.
böcüğüm aman sen bizim düştüğümüz oyunlara gelme canım. bir taviz verince mutlaka arkası geliyor. sakın bunu unutma. canım iş yerinde de bu böyledir. yeri geldiğinde diklenmeyi bileceksin. hayat insana çok güzel dersler veriyor. daha yolun başındasın. sen ne kadar tedbirli olsanda eşin mutlaka hata yapıyor. bizde durum aynen böyle. şimdiye kadar adımlarımı hep düşünerek attıydım. eşim hep uçurumdan yuvarlanacakken ben tutup çektim. ama artık gücüm tükendi. neyse seninde kafanı fazla bulandırmayayım. bizleri düşün ve öyle hareket et. öpüyorum seni.
irnam kızın doktora göründü mü. hep merak içindeyim.
hepinizi kucaklayıp öpüyorum.kendinize iyi bakın.:KK54:

herkezin beraat,ı ve cuması hayırlı olsun.

kzım henüz dr. görünmedi,tatil bitti göreve başladı,birde kayın baba ana,görümce iki çocuğu,yanındalar.onlarda erzuruma geceklermiş,ben burdan sıkıştırıyom git diye o,da bana kızıyo abartma diye,benimde canım sıkılıp duruyo işte,benim kız kendi canına eziyet edenlerden,eline ne gececekse.sinirim yani .önümüzdeki hafta git diye söz aldım inşallah gider.bu sinirinen yanına gitmessem iyi..

üstüne zeynepde su çiçeği cıkarıyormuş. :KK43:(

leydim,esmerim böçüüm sağolun ilginiz için
leydim sen süper onl. demişsin,canım gecen telekoma gittim öyle bir tarife yok dediler,nasıl nerden yapılıyor dediğin şey.ptt denmi yapılıyor ay beni aydınlatırmısın canım yaa.

bzim buralarda kapalı hava ama bunaltıcı şekilde,güneşi doğru dürüs göremiyoz ama hava patlıcakmış gibi .evlerimiz serin çok şükü.
hepinizi öpüyoruuuummmmmmmm

$gunaydin138.jpg :KK16::KK54::KK71::KK70:

süper oniele canım bunların bayileri var. ptt.den ayrı bir kuruluş. ben kısaltmıştım. hem internet bağlantısı hemde telefon bağlantısı var. 3 ayda internet bağlantını ödemiyorsun. telefon bağlarken arzuna görede taksitle telsiz telefonda veriyorlar. bende iki tane telsiz telefon olduğu için almadım. ücret sabitmiş. çok detaylı araştırdık bize ptt ürünlerinden ve bağlantısından gına gelmişti. habire kopup duruyordu. şimdi çok rahatladık. birde yavaştı. bu çok şükür yüzümüzü güldürdü. ayrıca telefon konuşmalarında her yöne bize 300 dk. veriyor. telekom 200 dakikaya birde kdv alıyordu. bunlarda hepsi içinde 9 lira. tutuyor. süreni aşarsan her dakikaya 7 kuruş ödüyorsun. cep telefonundanda avantajlı bence. sonra sınırsız internet için biz telekoma 55 öderken buna 49 ödüyoruz. ayrıca telefon numaranda değişmiyor. bütün işlemleri kendileri yapıyorlar. biz sadece o hattan kalan borçları ödedik. ptt.e ayrılmamamız için habire engeller koymaya kalktı. orada zorlandık. biraz tartışınca kuzu kuzu işlemlerimizi yaptılar. yinede araştırmanda fayda var. biz çok araştırdık. en uygunu buydu.
torununada geçmiş olsun. suçiçeği yaz günü zordur. kızınada kızdım. seni üzmeye hiç hakkı yok. sağlık bu hiç ihmale gelmez. biz anaların endişelenmesi gayet normal.
burada hava sıcaklığı nemle birleştiği için çok bunaltıcı oluyor. bazen nefes almakta bile zorlanıyoruz. geceleri az serin olsa rahatlayacağız. ama nerde. gündüzleri mecbur olmadıkça dışarı çıkmıyoruz. yarasalar gibiyiz resmen.:KK60:
benimde canım çok sıkkındı. oğluşum için endişelenmiştim. diyarbakıra hastaneye sevk etmişlerdi. neyseki gitmemiş. birde olayları duydukça çok üzüldüm. allah o ailelere sabır versin. benim bile içim yandı. gözyaşlarımı hiç tutamadım. kız bana izlettirmemeye çabaladı. zorlada olsa baktım. özellikle bir babanın içim yanıyor sözü beni çok yıktı. inşallah bu soruna bir çözüm bulurlar. büyüt yetiştir ve doyamadan kara toprağa ver. ne zor allahım. mekanları cennet olsun.:KK58:
böcüğüm sen ne yaptın canım. sesin çıkmadı merak ettim.
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54:

mrb ablalarım:KK69:nasılsınız
cok gelmıyorsunuz ama sıcaklardan sanırım

irnam ablam çiçammm nasılsın:KK19:kızında hıc kendını düşünmuyor maşallah:KK19:cok yanlış ama sağlıktan kıymetlı ne var kı
sen onu dürt ablam facede değil hee:KK60::KK60:dürtülmezse yapmaz gıbı

betül ablam uğramadım çalışıyorum
ortak bu hafta tatıldeydı rahattım baya:KK68:rahatlığa alıştım zaar
ama gelcek
sen neler edıon

yeşilim leerenımden haberın var mı :26:

bugunde hava cok sıcak ramazanda Allah kolaylık versın:KK53:napcaz bılmem
açlık değilde susuzluk zor olcak gıbı
bugun karşıya gıdebılırık bellı değil abımlerde kalırız belkı
geçen hafta görümcemler vardı:KK31:

$gunaydin137.jpg

böcüğüm sıcaktan pc başına oturamaz durumdayım. pişiklerde cabası. birde bu ara temizlik derdine düştüm. gelen giden oluyor . yani koşturmadayım. yemek ve bulaşıkta ekstra oluyor tabii. kız şu sıra düğün fotolarıyla uğraşıyor. habire çekimlere gidiyor. sonra eve gelip onları düzenliyor. bana pek hayrı dokunmuyor. geçicide olsa iş iştir diyor. oda kendince çabalıyor. banada evle uğraşmak düşüyor. tabii kedilerle ilgilenmekte. pc.nin bulunduğu odaya girmeye zamanım kalmıyor. şimdi bir fırsat buldumda geldim. az sonra market, faturaların yatırma işlerine koşacağım. bu sıcakta hiç çekilir dert değil. ama mecbur gideceğim. ben fırsat buldukça gelirim. öpüyorum.:KK54:

Eki Görüntüle 227303

böcüğüm sıcaktan pc başına oturamaz durumdayım. pişiklerde cabası. birde bu ara temizlik derdine düştüm. gelen giden oluyor . yani koşturmadayım. yemek ve bulaşıkta ekstra oluyor tabii. kız şu sıra düğün fotolarıyla uğraşıyor. habire çekimlere gidiyor. sonra eve gelip onları düzenliyor. bana pek hayrı dokunmuyor. geçicide olsa iş iştir diyor. oda kendince çabalıyor. banada evle uğraşmak düşüyor. tabii kedilerle ilgilenmekte. pc.nin bulunduğu odaya girmeye zamanım kalmıyor. şimdi bir fırsat buldumda geldim. az sonra market, faturaların yatırma işlerine koşacağım. bu sıcakta hiç çekilir dert değil. ama mecbur gideceğim. ben fırsat buldukça gelirim. öpüyorum.:KK54:

merak ettım sızlerı yatmadan evvelde olsa uğrayın:KK19:yazın bişiler
kızının ıdarelıkte olsa işi olmasına cok sevındım ablam:KK52:bunada şükür ınş.gönlüne göre işi olcak
senınde işin zor havalar gercekten cok sıcak ben klımayı hiç kapatmıyorum:89:pişiyoruz resmen
sana kolay gelsın ablam ben fatura falan yatrmıyorum hiç
parasını ben verıyom eşim yatırıyor:KK1:

sopayı görünce geldim çiçaaamm :KK9: :KK9:

annemin işleri var onla uğraşıyom,yarında fasulyesi var onu toplıcam,bu sene her yeri ağrıyor hiç iyi değilim diyo ama hiç bi iştende geri kalmıyo napcam ben bu annemi yaa,hem hasta hemde bahce işi ekmek işi hamur kesmeler felan rahatda durmuyo ramazan buna geliyo sanki,kızıyorum artık rahat dur,git al herşeyin hazırı var iki cana ne uğraşıyon diye ama yoook yookk uğraşcak illaa. en yakın benimde işine gidiyorum bende. allahım ömür versin yinede gideyim tek.

leydim bizim buralarda öyle bayilikler yok tatlım yaa.olsaydı ne iyi olurdu valla,hemencik değiştiridim .neden yokki kücük yerler diyemi kurulmaz acep

kızının gecicide olsun iş bulmuş inşallah devamlıda bulur.boş durmaktansa ne kadar çalışırsa çalışsın yazın dünya kadar düğün nişan oluyo.allah yardımcınız olsun
bende bunalıma girdim valla yanlızlıkdan ...herifde yoktu kaç gündür,kavga gürültüde etsem arıyorum yinede onu,alışkanlık ne kötüymüş..
birde ramazan önü diye herkezler tatilde,yok piknikde,uzak düğünlerinde.patladıımmm.bende tatil yapmak ,istiiiiimmmmmmm,sıkıldııııımmmm ev beklemekten,bune yaa kış bekle yaz beklee..zamanımı doldurupda bi gideydim şu dünyadan ..:44:

ha bu arada oğlan sevgülüsüyle barıştııııııııı daha iki gün oldu barışalı.bizimkinin ayakları yere değmiii...:KK74:

kızında yanında bi dünya akrabaları gelmiş damadın tayzeleri dayıla,halalar. :KK43:( henüz hala dr. görünememiş,fırsat bulub :84:da asıl sopayı benim kıza göster çiçaaaammm.

$gallery_1019.gif

Böcüğüm evde bütün işler benim elime bakıyor maalesef. ama ben memnunum. bu vesile ile evden dışarı çıkıyorum. tabii insan yüzüde görüyorum. yoksa ev içinde hapis hayatı yaşar olurdum. eskisi gibi öyle dışarı çıkıp gezemiyorum. bugünde oğluşuma para yatırmaya bankaya gideceğim. hergün bir bahaneyle çıkıyorum işte. kızım uzun zamandır fotoğrafla uğraşıyordu. pek çok yarışmalara girmişti. birkaç ödülde aldıydı. şimdi neden bunu kullanmayayım dedi ve düğün fotolarıyla uğraşmaya başladı. facede "düğün hikayem" profilini açtı. pek çok siparişte alıyor. zamanın olursa gir bak. şimdilik bir uzman eşliğinde yapıyor bu işi. ilerde geliştirip kendi başına yapacak. öyle tasarlıyor. fakat tek başına çektikleri daha iyi bence. zaten açtığı profilde kendi çektikleri var.
irnam kızın hiç canının kıymetini bilmiyormuş. eli memnun etmek biraz zordur. az naz yapsın. yoksa ilerde çok hayra geçmez. vallahi ben bile buradan ona kızar oldum. oğluşuna çok sevindim. biz önceden demiştik diyeceğim.:KK52: ah canım benim anacığınada hiç kıyamazmış. zaten analarımız başımızın tacı. allah eksikliklerini vermesin.:KK70::KK70: orada bu bayiliğin olmaması çok kötüymüş. ben inan çok rahatladım. artık rahat rahat bağlanabiliyoruz. telefon faturam çok düştü. daha önce sırf kdv yatırıyordum. oda dünya paraydı. şimdi her ay sabit bir ücretim var çok şükür. aman eşini özleyene bakın. vallahi ben hiç özlemiyorum. yinede sana bir can yoldaşı anladığım kadarıyla. irnam benimde tatile ve kafamı dinlemeye çok ihtiyacım var. hatta beni ıssız bir adaya koysalar hiç itiraz etmem.:KK60: beynen kendimi çok yıpranmış hissediyorum.
yeşilim nerelerde. artık hiç uğramaz oldu. özledik vallahi.
hepinizi çok çok öpüyorum.:KK54:

hepinizi özlemişim kocaman öpüyorum

irnam kızına ben de kızdım bir de sana "merak etme" diyor bu gençler bi hoş ..ilgilenmesen bi türlü, ilgilensen bi türlü.. torun iyileşti mi..oğlun için sevindim valla hiç olmazsa tanıdığın biri kızcağız...

lereenim evine dönmüş

ladym, böcüğüm merak etmeyin ben de sıcaklardan artık pc başında oturmuyorum bunaldım, klimadan sıkıldım...ben annemi, babamı, halamı kaybettikten sonra bi tuhaf oldum herşeyden çabuk sıkılır oldum...atlamadım bazı şeyleri kızım yanımda onunla gidiyor, geliyoruz.

esmerim sen nasılsın canım

kendinize iyi bakın

X