- 5 Ocak 2008
- 68.595
- 17
böcüğüm ekledim seni. hemen resimlerinize baktım. ay ne hoşmuşsun. allah sahibine bağışlasın. daha önce söz gibi resimlerini görmüştüm. tabii net değildi. şimdi daha iyi gördüm. çok mutlu oldum.
bugün eve hapis olduk. dışarıda şimşekler çakıyor, yağmur yağıyor. hava güzel ama dışarı çıkamıyoruz. iyikide çıkmamışız. yeni papilerim geldi. yürüme ayakkabısı sipariş vermiştim. eee kollestrol yüksek çıkınca mecburen yürüyeceğim. bende bari marka alayım dedim. çocuklar markalara takıyorlar, var bunda bir hikmet dedim. birde böyle deneyelim bakalım. yakında sporcu olup çıkıyormuşum.
böcüğüm boşver canım. tatilde herkez evine kapanmış oturup duruyor. böyle havada dışarı bile çıkamıyorlardır. en azından böyle teselli ol.
hepinizi öpüyorum.
ekledın demek ablam hemen bende sana bakımınceleyım bı benım kadar güzel mısnşaka yanı en güzel ablalar topıcı burası
yeşilimde var mı sende ırnamla onlarıda eklemek ıstıyom
beğenmene sevındım ablam aslında eşime kızıyorum resımlerı böle netten verılmesıne
uzmanda benım söz resımlerımı sılse ama bı türlu uzmanı bulamıyorum özel msjda atılmıyo ona
oo ablam yakışır sana marka papıçlarınağanın elı tutulmazgüle güle kullan
depremı duymadım ama ınş kötü bişi yoktur Allahım sen koru cok korkarım bende:18: