Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

böcüğüm ekledim seni. hemen resimlerinize baktım. ay ne hoşmuşsun. allah sahibine bağışlasın. :nazar: daha önce söz gibi resimlerini görmüştüm. tabii net değildi. şimdi daha iyi gördüm. çok mutlu oldum.
bugün eve hapis olduk. dışarıda şimşekler çakıyor, yağmur yağıyor. hava güzel ama dışarı çıkamıyoruz. iyikide çıkmamışız. yeni papilerim geldi. yürüme ayakkabısı sipariş vermiştim. eee kollestrol yüksek çıkınca mecburen yürüyeceğim. bende bari marka alayım dedim. :KK60: çocuklar markalara takıyorlar, var bunda bir hikmet dedim.:KK52: birde böyle deneyelim bakalım.:KK66: yakında sporcu olup çıkıyormuşum.:KK60::KK60::KK62:
böcüğüm boşver canım. tatilde herkez evine kapanmış oturup duruyor. böyle havada dışarı bile çıkamıyorlardır. en azından böyle teselli ol.
hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

ekledın demek ablam hemen bende sana bakım:KK69:ınceleyım bı benım kadar güzel mısn:KK60::KK60:şaka yanı en güzel ablalar topıcı burası
yeşilimde var mı sende ırnamla onlarıda eklemek ıstıyom:KK61:
beğenmene sevındım ablam aslında eşime kızıyorum resımlerı böle netten verılmesıne
uzmanda benım söz resımlerımı sılse ama bı türlu uzmanı bulamıyorum özel msjda atılmıyo ona:KK14:
oo ablam yakışır sana marka papıçların:KK60:ağanın elı tutulmaz:KK60:güle güle kullan

depremı duymadım ama ınş kötü bişi yoktur Allahım sen koru cok korkarım bende:18:

merhaba demeye geldim arkadaşlar dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
hepiniz çok çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrr umarım bende haberler iyi bende iyim:emir_bebek: torunum büyor bu ayın sonuda diş hediğimiz varrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

merhaba demeye geldim arkadaşlar dostlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
:KK54::KK54::KK54::KK54::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:
hepiniz çok çok iyisinizdirrrrrrrrrrrrrrr umarım bende haberler iyi bende iyim:emir_bebek: torunum büyor bu ayın sonuda diş hediğimiz varrrrrrr:emir_bebek::emir_bebek:

h geldın abla nerelerdesın sen:63:hiç bız özlemın herhalde
torununu yerım senın:KK69::KK69:,

nerdeymış benım ablallarım

selam herkeze,giremedim pek.fazla oturamıyorum malum.
herkez iyidir inşallah.

sağolasın ank.racım,adın değişmiş.hayırlı olsun :))

tüm kütahya ve etkisinden sallanan bölgelere gecmiş olsun diyorum,
leydim aynen burada hava kötü bir türlü yaz gelemedi gitti hala elektrikli battaniye ve geceleri soba yakıyoruz. gündüzleri iyi kötü vış vış deyip duruyoz valla

böçüm benide ekle çiçaam sana özelden yazarım adresimi.kız bana bak kocan silmesin beni güya adımla soyadımla varım,hani erkek sanmasın beni :)) uyarayım

yeşilim sen naptın canısı abimizin sağlık sorunları nasıl,en son sonuçları bekliyoz demiştin ,nasıl iyimi sonuçlar.
lerenimm toruna daldın bir daldın hani yaa,allah ayırmasın canısı.
esmerimde torunla içiçe ohhh ne güzel yaa. ben görmeyeli nerdeyse dört ay olcak fıstığım çok değişmiş,tabii yine bizi yadırgayacak gördüğünde .tam alışıyo çocuk ,,yine ayrılık offf yaa uzaklıkta böyle işte çocuk büyükleri yakınları tanımadan büyüycek
neyse sağlık olsunda ,napalım

duygum hala konyadamı acep,.
hepinizi öpüyoruuuummmmmmmmm.

abla ben senı ekledım ama sık gıremıyorum eşime derım sılmez
tabı ben demeden sılmezse:KK1:
resımlerıne bakamadım ama bakcem
şimdık cıkmam lazım cok öptümm
he bıde senı dürttüm ılk defa bırını dürttüm:KK60::KK60:

leerenımı gördum sankı aynı avatarla o mu bılmım ama teklıf yollamadım tanımaz belkı dıye
yeşilim ablamda yok mu face

:KK66::KK66::KK66::KK66:

NASILSINIZ HERKESE İYİ PAZARLAR DİLİYORUM.......

laydım ablacıgım depremin ne oldugunu insanı nasıl yırattıgını bilirim konyada geçen yıl olmuştu burdanda paylaştım neler yaşadım allah kimseye yaşatmasın....

böcük anneme evet yakınım iyide oluyor çok uzak olsam nasıl dayanırdım bilemiyorum allah hasret çekenleride kavuştursun.

yeşilim irna ablacıcıgım temizligim bitti evet dedim ya yazmı kışmı temizligi yaptık anlamdım valla halen havalar soguk annemın temızlıgınden sonra kayınvalidemin temizligini yaptık biraz yordu bizi boya badana işleri vardı evde eşya olunca biraz zor oldu ama tertemiz oldu.güle güle saglıkla evlerini kirletsinler yine temizliyelim yaşasınlar hayatta olsunlarda inanaın bir kaç günlük yorgunluk bile gelip geçiyor.

allah eksikliklerini göstermesin ben ara ara gelir haberlerinizi alırım kendimle ilgili yaşadıklarımıda yazarım canımcıklarım hepinizi kokulu kokulu öpüyorum allah emanet olun:KK69::KK69::KK69:

güzel sağlıklı günleer kızlar

böçüm bende dürtme işini pek yapmadım ama diyorum niye gıdıklanıyom :KK66:) :90:

bende fazla giremiyorum canım eskiden hiç cıkmıyordum ama artık fazla oturamıyorum bazen ikigünde bir giriyom,pek bişeyde yayınlamıyorum doğrusu.çiflik var arada ona bakıyorum

lerenimin resmi aynı burdaki resimden için rahat olsun yanılmamışsın,esmerimdde aynı isimde yeşilimde kendi ismi ve soyadıyla benim arkadaşlardan bakıp bulabilirsin

duygucum sen ankarada değilmiydin kuzum,anneme yakınım demişsinde.ohh ne güzel hem anne hem kayın validenin temizlik işlerini yapmışsınız ellerinize sağlık.gecenseneye kadar bende annemin işlerini yapardım ama artık kendi temizliğimi bile gözüm almıyo,ben birden yaşlandım snaırım,ite kaka yapıyorum vallahi,insanın canı acıyınca gözü bişey görmüyo,keşke sağlığıma kavuşsamda yine yapsam anneminkinide kendiminikinide hatta kızımın bile temizliğini yapıyordum yaa,
yaptığımızla kaldık işte okadar.

hayret leydim gelemmemiş,noldu acepp,

bende anlamam hıc ablam baktım kenarda dürt dıo bu ne laa:44:dıdım ıyı bişiymiş:KK60::KK60:hee gördum leerenımı sadece ama arkadaşlık yollamadım tanımaz belkı dıye
ablalarım gelsın eklerım onlarıda:KK69::KK69:,

duygu bunun kıymetını bıl benım annem cok uzak:KK59:cok başka bişi anne ve ıstedığınde yanında olamaması cok kötü:KK59:

şekerlerim ben ,kızım geldi onunla berarberiz. evde tadilat var anlayacağınız karmakarışığım hepinizi merak ettim, iyi olmanıza sevindim. lereenimle buluşmuşsunuz çok sevindim

uğrarım öpüldünüz

facede seni bulurum böcüğüm

İRNA ABLACIGIM ben ankaradayım annemler kayınvalidelerim konyadalar birbirine yakın bir il otabüsle 3,5 saat ama arabayla hakanda hızlı kullanıyor 2 saatte konyayay geliyoruz.yakınız demekle bunu demiştim çok uzakta olanların işi zor allah herkesi hasretine kavuştursun inşallah.

herkeste iyiydi aman iyi olun hep saglıklı olun yeşilim ablam kızı gelmiş hoş gelmiş kızınızdamı uzaktaydı belki önceden demişinizdir ablacıgım ben unuttum valla..:44:.gözünüz aydın:KK71:

günaydın ablalarım
yeşilim ablam senı merak etmıştık h geldın
tmm sen ekle bende ok derım tabı benden önce eşim hayır demezse:KK1:ben pek gıremıyorumda

http://i1105.hizliresim.com/2011/5/24/2205.jpg

bu bızım aılenın yenı üyesı
kocem aldı cok tatlı demi
kocem yokken onunla yatıyom:KK60:kafayı yedım korkumdan napcamı bılemedım
ama daha adı yok:KK5:

Günaydınnn hanımlarrrr mutlu sabahlarrr hepinize mine ablayla buluşmuştık ya sizler için resmimiz bile varr maşallah çok tatlıı bir insan ya :nazar: :nazar: selamlarınızı ilettim öptüm kendisini

2331.jpg

canlarım nihayet pc başındayım. bu ara moralim bozuk olduğu için pek internetle uğraşmak istemedim. önce deprem, ardından oğluşun usta birliğine gitme süresi beni çökertti resmen. ilkin ankaraya gitti. orada ablamda kaldı. allahtan ablamın doktoruyla randevüsü vardıda yazlığına gidememişti. gitseydide sorun değildi. yeğenlerimden birinde kalacaktı. orada 2 gece kaldı ama beni yordu yaramaz. canı sağolsun gerisi önemli değil. pazartesi sabah uçakla batmana varmış. onu alanda bekleyen subay alıp birliğine götürmüş. telefon ettiğinde revirdeymiş. uçakta kalbi sıkışmış. tabii korkmuş. bende burada bunu duyunca hop oturup hop kalktım. neyse sorun olmadığını öğrendim. amannn ana olmak ne zor. bu sabahta merkezde kalma ihtimali olmuş. buna çok sevindim. ilçelere veya köylere verecekler diye korkuyordum. jandarmanın bu durumu var yani. askeriyede batman kritik bölgeler arasındaymış. bunu öğrendiğimde uyku bile uyuyamıyordum. biraz olsun rahatladım ama hala endişeliyim.
böcüğüm facede kk.nın bölümü var. oraya katılırsan tüm arkadaşlarımızı rahatlıkla buluyorsun. ben ilkin arkadaşlarımızı bu şekilde bulmuştum. sonra gerileride geldi. fakat önce sen eşinden ayrı bir profil yap bence. en azından silinme riski olmaz.:KK60: ayrıca köpeciğin hayırlı olsun.:KK66:
esmerim torunu maşallah büyüttün. diş hediğiniz hayırlı olsun. :emir_bebek:
duygum hoşgeldin canım. fazla özletme kendini.:KK54:
irnacım hala sorunun geçmedi mi. biraz düzeldim deyince ümitlenmiştim. boşver temizliği canım. önce canımızın kıymetini bilelim. temizle temizle bitmiyor iş.
yeşilim gözün aydın olsun canım. facede mesajını görünce çok sevindim. o moralle kk.ya geldim.:KK54:
facedeki o dürtme işi neye yarıyor diye bende merak edip duruyorum. halada pek anlamış değilim.:KK60::KK60: iyi birşeydir herhalde.:63: bende faceye girip komik şeylere bakıp yayınlıyorum. moralim düzeliyor en azından. çiftlik oyunumu benim kız oynuyor. ben öğrenmek bile istemedim. beni pek sarmadı.
keleşim lereenimin resmini gördüm canım. :nazar: devamını dilerim.
hepinizi öpüyorum canlarım. kendinize iyi bakın.:KK16::KK54::KK70:

selamlar hepinize

duygum kızım istanbulda yaşıyorlar. yazı geçirecek bizimle eşide geliyor arada hafta sonları

tamam böcüğüm isterse kabul etmesin kocanın tepesine çıkar yine kabul ettiririz merak etme sen hahaah

mineyle buluşmanıza gerçekten sevindim biz buluştuğumuzda birbirimize doyamamıştık

ladym inşallah günler su gibi akacak dualarımız birbirimize iyi geliyor

esmerim buralarda da bebek diş çıkardığında diş buğdayı yaparlar eş dost gelir hediyeler falan :) hayırlı olsun İnşallah

içeride işler beni bekliyor hırsız gibi gizlice kaçtım size uğradım

slm ablalarım
sarıssayı başka topıcte buldum oraya takılıyormuş
sıze selamı var
alsında gelıp kendın söyle dedım ama sanırm unuttu bızlerı:KK57::KK57::KK57:

betül ablam hıc vaktım yok öle facede takılmaya hatta eşime dıyorum resımlerı falan sil dıye ama arkadaşların var benım olmazsa olmaz dıo bıde arkadaşlar nasıl tanıycakmış:KK57:
sevmıyorum böle şeylerı

yeşilim ablam ben kabul ettırırım:KK23:

ablanız bu ara fena tutuldu. galiba rüzgarda kalmışım. ne oturabiliyorum, ne eğilebiliyorum, nede yatabiliyorum. resmen bir odun gibiyim. yatakta bir yandan bir yana dönemiyorum. kızda aynı benim gibi. herhalde havalardan dedik. bir onun odasından ay ay sesleri bir benim odadan ay ay sesleri var evde.:KK60::KK60: artık konuşma yok. birşey diyeceğimiz zaman msn den mesajlaşıyoruz.:KK52::KK52: millet aynı evde yaşamıyor musunuz demeye başladı. :KK66: odalarımızda bitişik üstelik.:63: acil ihtiyaçlar için odalarımızdan çıkıyoruz. birde yemek faslında. yürümek bile iskence oldu. kas gevşeticide aldık. pek faydası olmadı. yakı yapıştırdım kıza, her yeri pancar gibi kızardı. oda fayda etmedi yani. artık aklımıza ne geldiyse uyguladık. ben jel sürdüm yok anam. onca çabamız boşuna oldu. bu ağrıyla boğuşacak gibiyim.
hepinizi kocaman öpüyorum.:KK54::KK16::KK70:

kızlar bugün ağrım iyice arttı. sabahleyin eşim beni doktora götürecek. herhalde bu tutulma değil. bel fıtığım nüksetti gibi. bakalım doktor ne diyecek. halim çok perişan. yürümekte bile çok zorlanıyorum. inşallah ameliyat demez. tek korkum bu. hepinizi öpüyorum.:KK16::KK54::KK70:

X