- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
iyi günler hanımlar.
ah leydim ahhhh al birini vur ötekine be kuzum inan benimkide seninkinden farkı yok,üstelik birde alkol sıkıntısı var.hepsinden gectim şu alkol olmasa yine razıyım.ne geldiyse başımıza hep bu içkiden geliyor,aşırı millete güvenmesi,eve karşı soğukluğu,kaç ev ,ve parası kaybettiğimizi neler neler..... amaann sıkıntı bir değilki.bakalım yine sözler verdi nereye kadar .kendimimi yoksa başkalarınımı kandırıyorum bende şaşırdım.
böçük demişleyin pazarı olsa kimse satın almazda bunları. :))
bu arada artık değiştiremessin biliyorsun demi,fazla kafana takıpda kendini iyce hasta etme sakın en azından maaşın var güvencen yani çoğu kişinin oda yok be güzelim.
herkezi kocamanından öpüyorum.allaha emanet olun hanımlar hoşçakalın..
günaydın....
ah böcüğüm şükürsüz geçen günlerimiz yok Allaha şükür. ancak dertlerin üstesinden gelemedikçe insan oğlu yoruluyor ondandır söylenmelerimiz tatlım. yılların yorgunluğu diyelim buna.
hepimiz iyi olalım İnşallah
leydim hiç yaşamadıkmı sanıyorsun ne acık senetler ödedikki hele beş katlı karkas binamız içki arkadaşının yoluna gitti.adama bankadan para cekmiş vermiş.adamda ölünce bitmemiş evimi sattık ödedik o borcu.daha neler neler yaa bu paralar nerden geliyo derseniz benim babamdan kalan 150 dönüm arazi vardı onların geliriyle oluyordu bunlar.ama şimdi o tarlalarda satıldı hiç doğrulamıyoruzki çocuklarımı okuturken bile tarla sattımda okuttum ben onları.ve hala başımı sokacak evimiz yok.şimdide 2+ 1 sucluluk piskolojisiyle katıldı biliyorum ben.hiçde gönlüm hoş değil yanii.evde felanda gözüm yok artık şurda ne yaşıycam sanki en güzel yaşamım heba olmuşken .sadece yaş ilerledikce insan huzur ,sakinlik istiyor.edebsizlik değil.bu yaşta rezil rüsva olunmak niye
neyse çoğu felaketleri gördükcede insan şükrediyor elbette ama neyaparsınki insan sürekli aynı yerinden defalarca darbe alıncada doğrulamıyor bir türlü.bazen isyanları oynamıyor değilim yani.
öff neyse sıkmayım daha fazla sizi.
ayağında kundura,ya baksanıza neler geldi başına .eee büyük başın derdide,düşmanıda büyük olurmuş
sağolun arkadaşlar okuyum teselli ettiğiniz için