Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

:26:irnam çok üzüldüm ya bennnnn:26: ya bu erkekeler niye boyle benimkisiniz içkisi yok abdesli ama işde hep saflığında kaybediyorrrrrr
------------------------------
arkadaşlarrrrrr kendinize iyi bakınnnnn

irnam içki sorununu ben babamda yaşamıştım. bu yüzden koskoca şirketini ve parasını kaybetmişti. aman çevresindeki insanları iyi kollayın. zaafını tesbit edip elindekini avcundakini alabilmek için çeşitli tuzaklar kurarlar. bunu yaşadık zira. yinede akıllı davranıp bizlere ufak tefekte olsa miras bıraktı. fakat büyük çoğunluğu başkalarına kaptırdı. sonra çok ağladı, ama neye yarar, giden gitti.
evet ben değiştirmek için çok uğraştım. ama olmuyor. içki çok değilsede arada alıyor. ben evlenirken şartlar koymuştum. başta içki içmemesi için. arada o kuralı deliyor. o gün beni tutana aşk olsun. elimde değil. babam aklıma geliyor. seni anlıyorum bu yüzden. işin zor canım. anacığımın çektikleri aklıma düştü bir an. tek dert ortağı sığındığı limandım ben onun. o yüzden evlenmek bile istemiyordum. fakat doğa kanunu evlendim. hemde babamın ölümünden 4 sene sonra. çektiklerimizi çabuk unutmuşuz anlaşılan.
evet çok şükür bir maaşım var. ayrılırsam babamın maaşınıda alma hakkım var. bunuda biliyorum. ayrıca ufakta olsa küçük bir evim var. bana yaşlılığımda yeter. zira 1+1 çok ufak. ama yeri çok değerli. birçok mütahit talip oldu. şimdilik pek yanaşmıyorum. ilerde ne olur bilemem. bir kenarda dursun hele. eşim bunları biliyor. o yüzden arada kendini toparlamak zorunda kalıyor. ama yine aynı tas aynı hamam derlerya aynen öyle. biraz daha sabır diyorum. yinede bir ümit işte.
neyse hepinizi öpüyorum.

arkadaşlar yazdıklarınızı okudun bir kez daha üzüldüm. irnam, lady, esmerim...inanın diyecek, avutacak cümle bulamadım... üzülmeyin desem yanlış, geçer desem yalan. sabır dilemekten öte bir şey yazamadım. öf bu dünya ne tuhaf ya mutlusu, huzurlusu yok
hepinize hayırlı geçemesini dilediğim bir hafta olsun.

günaydın kk nın en güzel en ıyı kalplı ablalarım
bakıyorumda herkes dertli dertsiz kul yok zatenAllahımıza şükür edecek o kadar cok sey varkı bunları düşünün
bılıyorum bazen hayat cekılmez oluyo ama hersey kendı elımızde
üzülmek kendımızı hasta etmekten başka bı işe yaramıyo
geçen özürlüleri izlerken eşime dedımkı ne cok şeyımız var şükretmemız gerekenoysa hep fazlasını ısterız
dünyanın kanunu bu ama cok acı bı kanun
japonyayı ızlıyorum kaç gundur Rabbım yardımcıları olsun demekten elmızden başka bısey gelmıo
cok şükür akşam gıdeceğımız evımızsabah geleceğımız işimizhasta olmadan değerını bıleceğımız sağlığımız var

kendınıze cıcı bakın

günaydın....
ah böcüğüm şükürsüz geçen günlerimiz yok Allaha şükür. ancak dertlerin üstesinden gelemedikçe insan oğlu yoruluyor ondandır söylenmelerimiz tatlım. yılların yorgunluğu diyelim buna.
hepimiz iyi olalım İnşallah

leydim hiç yaşamadıkmı sanıyorsun ne acık senetler ödedikki hele beş katlı karkas binamız içki arkadaşının yoluna gitti.adama bankadan para cekmiş vermiş.adamda ölünce bitmemiş evimi sattık ödedik o borcu.daha neler neler yaa bu paralar nerden geliyo derseniz benim babamdan kalan 150 dönüm arazi vardı onların geliriyle oluyordu bunlar.ama şimdi o tarlalarda satıldı hiç doğrulamıyoruzki çocuklarımı okuturken bile tarla sattımda okuttum ben onları.ve hala başımı sokacak evimiz yok.şimdide 2+ 1 sucluluk piskolojisiyle katıldı biliyorum ben.hiçde gönlüm hoş değil yanii.evde felanda gözüm yok artık şurda ne yaşıycam sanki en güzel yaşamım heba olmuşken .sadece yaş ilerledikce insan huzur ,sakinlik istiyor.edebsizlik değil.bu yaşta rezil rüsva olunmak niye

neyse çoğu felaketleri gördükcede insan şükrediyor elbette ama neyaparsınki insan sürekli aynı yerinden defalarca darbe alıncada doğrulamıyor bir türlü.bazen isyanları oynamıyor değilim yani.

öff neyse sıkmayım daha fazla sizi.

ayağında kundura,ya baksanıza neler geldi başına .eee büyük başın derdide,düşmanıda büyük olurmuş
sağolun arkadaşlar okuyum teselli ettiğiniz için

haklısın ablam ama elımıze geçen bişi olmuo
sızı sevıyomm ben üzülmen nolur

ırnam örgücü teyzem senın yazdıklarını okudukca k babam aklıma geldıyemiş içmiş alkol almış kumar oynamış cocuklarına bı çöp dahı bırakmamış
bıde utanmadan harçlık ıstıyoo onuda kumara verıo
bence ana baba cocuklarına bıseyler bıraksınkı bısıler ısteyebılsın
akşam eşim anneme gtcem kardesım kudurmuş dıo banane dedım be
gecen yıl gıttın ablanı götrdun hala bılet borcu öduyok
bıde yetmedı anana para verdın dedım
sankı bızde cok varda
baya çemkırdım sonra sustu
gıdersede gelmesın

altın kızlar, sıkmayalım canımızı gerçekten. irnam evin olsun küçük olsun. iki kişi kalacaksınız temizliği işi kolay olur yeterki sözünde dursun evin olsun canım benim.

böcüğüm evet ya nasıl davranırsan öyle gider. bildiğin gibi yap ama çaktırma, kırıcı olma tatlı sert
kızım görmüyormusun dizideki kötü, fesat kadınları aaaa hiç öyle olamadık tüh tüh:) carolin...:)bu yaşıma geldim şaştım kaldım.
laydm iyi misin kuzuuuum?
esmerim, mentalist, lereenim, destuş.....nerelerdesiniz

İbrahim Tatlıses çok beğendiğim ve zevkle dinlediğim ses... üzüldüm tabi ki. özel yaşamı beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor diğerleri gibi. Allah şifalar versin tüm dua bekleyenlere

ah irnam yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm. inan kocanı görsem döverim. çok kızdım vallahi. hanım parasıyla iyi caka satmış. yazık sana, bunca sıkıntıyı çektiğin için.
seninki içince para çekiyormuş. benimki içmeden para çekip verdi ya. birde bunun üstüne birinede bankamatiğini verdi. kullansın diye. sonra birinede araba alsın diye kefil oldu. ne oldu. erkenden emekli olmak zorunda kaldı. yaptıklarını temizlemek için.
çok öncede kahve açmıştık. tabii kardeşinin üzerine. biz memur olunca açamıyoruz diye. birde çok iyi işleyen okul kantinimiz vardı. bunlar nasıl olduya gelince, benim okulumda yardım sandığımız vardı. her ay belli bir miktar para ödüyordum. sonra senede 1 defa yüklü bir miktar para alıyordum. ana paramız yükseldikçe bu miktarda artıyor ve ihtiyacımızı karşılıyordum. taksitlede ödüyorduk. bende kendime sattığımda değer kaybetmeyecek bilezik alarak biriktiriyordum. sermaye işte bu biriktirdiklerimle oldu. malesef ben bunları onun kardeşi için biriktirmişim. hepsini batırıp kaçtı.
hala akıllanmadı. her seferinde büyük fedakarlıklar yapan ben oldum. o batırıyor, ben çıkarıyorum. şimdide çıkarmaya çabaladığım bir dönemdeyim. bu yüzden öfkem.
evlilikte sevginin yerini saygı ve güven alır derler. bende hiçbiri kalmadı. her davranışı gözüme batar durumda. habire azarlıyorum. düştüğü durumun kendide farkında. eve bile gelince parmaklarının ucunda gelip sessizce hemen odasına çekiliyor. sabahta bana görünmeden hemen işe gidiyor. resmen kaçar durumda. işte benim durumum. görünce sinirlerim yerinden oynuyor resmen. böyle yapması işimede geliyor.
böcüğüm asla taviz verme canım. biz vere vere bu durumlara düştük. ne ailesine acı nede eşine. acımaktan hep maraz oluyor. bunları birazda senin için yazdım. bil ve ona göre davran canım.
ah yeşilim keşke carolin gibi olsaydık. belki eşlerimiz bizden çekinir ve aptallık etmezlerdi.
hepinizi çok seviyorum. kendinize iyi bakın.

hayırlı Cumalar olsun

evet ladym çok kötü şeyler geçirmişsiniz sen ve irnamın farklı olsa da netice hüsran Allahtan sabırlar diliyorum canlarım

ay anam içim daraldı ne bunlar böyle yaa,hepsine bü cukur eşcen gömecen valla.öf ayy ateş bastı okudukca.insan eşine lanet olsun dermi ?? işte zorla yaptıklarıyla dedirttiyorlar be kuzum.allah sabır versin hepimize.ne deyim canım kelin ilaçı olsa başına sürermiş,ama yok yok yok işte.
bazen diyorum böyle olanlara allah ayıpsız ayrılık versin diye.çünkü seni kimse anlamıyor.dert yanıyorsun nolmuş diyorlar.eşin malı ortaktır.evet öyle ama doğru şartlarda harcanırsa güzeldir paylaşmak.oysa hiç tanımadığın yada elalem için olunca zoruna gidiyor insanın .

sizde şuan sessiz savaş var desenize.allah yardımcın olsun leydim hemde en şiddetlisinden.

yeşilim canım benim çok sağol dileklerin için .bakalım ne olacak evi işi henüz ödemeler başlamadı teslimden sonra başlıyormuş.

şehitlere allahtan rahmet diliyorum

böçüm leydimi dinle taviz yooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkk

iyi akşamlar yemek vakti geldi. gelir birazdan bizim delüüüüüü

günaydın canlarımamann üzmen artık kendınızı dıomm zor bılıyorum anlıyorum ama yapcak bişi yok
benım annemde babamdan dolayı cok şey kaybettı
babamında saflığından amaev aldık yarı parası kenardaydı evımızın amcam para ıstedı dıye verdı amcam zamanında vermeyıncede ev gıttıaraba aldık 2001 yılında 15 bın tl ıdı dolandırıldık bıkaç yıl mahkeme sürdü
sonra sıkıldı babamda gtmekten noldu bılınmez
işyerlerınden bırılerı para ıster hemen annemı arar şu gelcek para ver
oda az para deıl ozmn markı doları kaç bınlerama sağlık olsun
kadınlar gercekten erkeklerden zekı keşke dınleselerdınletın kendınızı
ben gıbı erkenden başlamak lazım çemkırmeye
haydı ben kaçar işlerımı yapem ıyı h sonları

ah ah. evet bizim evde sessiz savaş var. iki gündür babası rahatsızlanmış beyin. bana bakıcılık yapmam için laflar vuruluyor. bende dün açtım ağzımı yine. varsınlar beni kötü bilsinler. işlerine gelince ben canım cicim oluyorum. vay efendim adamı terk etmişiz. yalan... defalarca gel yanıma bırak oraları dedim. ben oralarda yapamam, ölür kalırsam siz beni buraya getirip gömmezsiniz gibi laflar. sözler verdim ama nafile, laf anlatamadım. aman efendim kazada laf oluyormuş. babasını terk etmiş, bakmıyormuşuz. ha denilip gidilecek yer değil. gelsin yanıma yine bakarım. ben çoluk çocuğu bırakıp nereye gidecem. benimde sorumluluklarım var. ben anacığım hastalanınca bile gidemedim. kardeşim kanser rahatsızlığı geçirdi yanında olamadım. bunlar kendilerine var bize yoklar. ne kadar benciller. yakında oğluşum asker olacak. zaten onun stresi içindeyim. birde bunlarla uğraşıyorum. ben evime gelene kapımı kapamadım. buraya gelirse bakarım. kalkıp oralara gidemem. sülalesi bana resmen cephe aldı. varsın küçük oğlunun yanına. onun çoluğu yok, çocuğu yok. iki kişiler. asıl o babasına bakmadığı için ayıp. lafa gelince kürek gibi dilleri var. zaten el ne der laflarıyla beni hep sindirmeye çabaladılar. artık isyan bayraklarını çektim. ya ben evlendim diye onların tapulu malı olmadım. köle ise hiç değilim. bana şimdiye kadar bir hayırları dahi dokunmadı. şimdiden sonrada hiç istemiyorum. gençte değilim. şimdiye kadar oğullarının kahrını çektiğim için bana dua bile etmeleri gerekiyor. nankör bunlar vallahi. çok kızgınım çok. dün bu yüzden uzun süre evde terör estirip durdum. biraz sakinleştim. :84: eskiler aklıma geldikçe çıldırmamak için kendimi zor tutuyorum. yeniler ise cabası tabii. buraya yazdıkça biraz olsun ferahlıyorum. ne olur yanlış anlamayın. sizleri çok seviyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…