Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

canlarım sağolun. sakin olmaya gayret ediyorum. çocuğum kpss sınavından 86.4 gibi bir puanda almıştı. ama branşıyla ilgili iş yok. askerliğini erteleyecekti. devlet memuru olmak istiyordu. kısmet değilmiş. şimdi nisanda sınava girecekmiş. şansı varsa 5 aylık kısa dönemi kazanır. yoksa uzun bir bekleyiş beni bekliyor olacak. tek dileğim buraya yakın bir yerde bu görevini yapması. herşeyde bir hayır vardır deyip kendimi teselli etmeye çabalıyorum.
irnam kızının sağlığının iyiye gitmesine sevindim. allah evlatlarımızın acılarını göstermesin.
böcüğüm canım inşallah iyisindir.
hepinizi çok çok öpüyorum.

mrbh sonu geldı
bugün hava hatta ıkı gündür hava yağışlı burda
durmadan yağıyo:26:neyse yazın susuzluk cekmeyelımde yağsın rahmet

bugün aksama kadar çalışıyorum1 gündede işte naparsam temızlık alışverış mısafır:82:
sız naparsınız

betül ablam sabretmezsek nolcakkı hasta olmaktn başka karı yoko yüzden üzme kendıını
irnamm cok öpuyom senı örgücü teyzemkızında ınş bıan evvel iyileşir

ne oluyor hepimizin başında bi işler allah hepimizi beterinden korusun.bende iyiyim en azından öyle olmaya çalışıyorum.anne olunca kötü olmaya hakkın yok hep güçlü olmak zorundasın :79:

İrnam gözün aydın canım, kızına sevindim.

Ladym askerlik her zaman işe engel o yüzden bir an önce sağlıkla gidip gelsin. Hiç üzülme canım.

Böcüğüm burasıda yağmurlu :) Susuzluk daha zor haklısın.

Mentalistim annelik ömür boyu derim her zaman, emekliliği yok ne yazıkki.

Yeşilim iyi olmana sevindim canım .

Diğer kızçeler nerelerdeler acaba umarım iyilerdir:)

Öptüm hepinizi. Güzel haberlerle beraber olalım inşallah.

vah vah vahhhh ikki gündür kimseler girmemiiiiişşşş
nolaki bizee,ayol yaşlandık heral hadi ben oğluşdan fırsat bulamıyom gerci herkezin kendine göre sorunları var demi
neyse bendede pek farklı bişey yok bir miktar aile sorunları var.bakalım halledebilecezmi.
kaç aydan sonra yine depreşti derdimiz bıktım iycene ne kadar daha dayancam onuda bilemiyorum .
sabır sabır ya sabıır diyom diyom diyomda kimse beni duymyokiiii.

diyceksiniz derdin ne ki yazmamışsın .o na göre söyleyelim dersiniz .
şimdi yazamam az bi kendime geleyimde paylaşırım
bu kadarını yazmak bile beni rahatlattı.

ah be irnam hepimizin kendine göre dertleri var. bu konuda yalnız değilsin. o kadar sorunum var ki, kelimelere dökemiyorum bile. ya sabır diyorum hep. özellikle bu ara sorunlar üst üste geliyor. her şeyi zamana ve sabıra bırakıyorum. daha ne kadar dayanacağım bende bilmiyorum. bir gün ipleri hepten koparabilirimde. o günün gelmemesini diliyorum.
oğluşumun beklemesi sürüyor. bakalım ne olacak. askerliğe alınırsa gideceği yer neresi olacak. bu sorunlarıda yaşıyorum. evlat işte.
öfff hayat habire çabalama. bazen isyan bile eder oluyorum. neyse bende hepinizi öpüyorum.

Rabbım yar ve yardımcımız olsun sıkman canınızı

bende adetım gecınce test yaptrdım
sonuc negatıf ama dr ulrtasonla bakınca kist gördumoralım bozuldu
alttan baktrmadan kaçtım
akşama eşimle başka dr a gtcem:85:

selam kızlar umarım iyisinizdir kaç gündür giremedim. kardeşim burada bir arkadaşımın eşini kaybettik sizler sağolun üzüntü oluyor haliyle.

laydim, irnam, böcük sizlerin iyi huzur haberlerinizi bekliyorum

yine uğrarım.

böcüğüm canım aman ihmal etme. iyi bir doktor araştır. sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim.
yeşilim başınız sağolsun.
bende kk'ya fazla giremiyorum. evdekilerle uğraşmaktan yorgun düşüyorum. ilk fırsatta yatmaya kaçıyorum. artık yaşlandık. yorgunluğa gelemiyorum. neyse hepinizi öpüyorum.

selam şekerler
dün lereenimin doğum günüydü tekrar kutlu olsun. arayamadım cenaze vs..işleri üzdü bizi. sizler sağolun. iyi haberleriniz olsun yeter.

hayat zor ve yorucu üstesinden gelmek tabi ki zorlaştı. hem yaşlarımızı aldık kaldıramıyoruz hem ufukta kolaylıklar görünmüyor, hem yılların yorgunluğu var. Allah hiç birimizin sağlığını almasın en önemlisi o canlarım.

gençlik güzelmiş, kolay atlatırdık belkide atlattığımızı sandığımız şeyler şimdi karşımızda büyüdü ufak şeylere katlanamaz olduk bilemiyorum

sizi seviyorum

merhaba ablalarm kardeşlerim akranlarım,hepinizin kadınlar günü kutlu olsun
çok yoğunum giremiyorum,Döşemealtına taşındım çok aktif oldum bir anda
demek ki mekan değişikliğinde fayda varmış,Bugünde Kadınlar Gününe özel sergimiz var kızlar
saat 4 de gideceğiz,akşam 7 de başlayacak,hiç evde durmuyorum,bir telefon arkadaşlar arıyor
vın,evden çıkıp buluşuyoruz.
Sizler nasılsınız,Özledim sizleri,İrnacığım hayırdır kızın bir ameliyat mı olduda dikişleri açıldı canım

Şeniz ablacığım başınız sağolsun arkadaşınıza,

hadi bakalım hepimizin kadınlar günü kutlu olsun:)

destuş oyalanmak için iyi yapıyorsun kolay gelsin tatlım.

bende kafa dağıtmak için sinemaya gidiyorum, kitap okuyorum. herkes neden hoşlanıyorsa onu yapmalı. eskisi gibi farma, faceye girmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…