Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hayırlı haftalar kızlar

ladym seni yanlış anlamıyoruz o kadar iyi anladık ki...tüm olumsuzlukları yaşayan sensin bildiğin gibi yap şekerim. onların istediği gibi olsan nasıl olsa anlamayacaklar, sen yine kötü gelin olacaksın. yeterki düşünüp hastalanma ve bildiğin gibi yap artık "hayır" demesini bilmeliyiz

irnam sen de çok takma diyeceğim, diyemiyorum başa gelince takılıyor işte

böcüğüm, bizim akıllı bıdığımız. gördüklerin, duydukların ders olsun....unutma emi
sizi çok öpüyorum

tmm ablam:78:

bugun kımseler gelmemış nerdesınız sızhep yalnız kalıom gündüzlerı
cok yoruldum eve gtmek ıstıyorm
hep caarilerle uğrastım
beynım durdu artık
sızler napıysınız
bı yaramzlık yoktur ınş
bebelerınız nasıl hem koca bebelerınız hem kucuk bebelerınız

ah leydim ahh hani derler ya sacını süpürke etsen yaranamazsın.aynen öyle iki kere düşünme.adama bak yahu öldükten sonrasını düşünüyo.yahu sen ölmüşsün nere gömülürsen gömül .töbe töbee.kendi evine alışmış milletide yanında istiyor işte senin olacağın rahatsızlıktan haberimi yok bu adamın.
h,çde yanlış anlamıyoruz,insanın canı yanınca ,üstüne çok gelindikce,içindekiler dökülür böyle.seni ne rahatlatıyorsa o, şekilde davran bu hayatın tekrarı yok biliyoruz aslında ama yanında allah kuvvetlisinden vicdanda vermiş naparsın.inan bazen diyorum şu körolasıca vicdanım olmasa ((

hepinize güzel haberler alacanız hafta diliyorum dostlarım :))

eşim bugün memleketine gidiyor. yüz vermeyince, babasını kardeşine bırakıp dönecek. dünde oğluşum askerlik sarı zarfını aldı. artık gün saymaya başladık. bu arada şunu sormak istiyorum. giderken ne almamız ve kaçar adete kadar almamız gerekiyor. bilgisi olan bana yazar mı.

canım aslında pek bişey kabul etmiyrlar.biz 6-7 adet yeşil fanila ve don aldık.birde siyah çorap koymuştuk.kabul ederlerse havluda koyabilirsin.diş fırcasını alsın.başkada bişey koymadık.haa soğuk yere giderse yine yeşil içlik alt üst şeklinde koyabilirsin .başka ihtiyaçlarını veriyorlar

hadi hayırlısı allah kavuştursun güle güle gidip gelmek nasip etsin inşallah .sakın üzülme göz acıp kapayıncaya kadar gececek bak gör.....

irna canım peki eşortman takımı alıp koysak. gece giymesi için. kabul ederler mi. off çok canım sıkılıyor. hayırlısı olsun.
bu arada eşim memleketine giderken babasının durumu kötüleşmiş ve hastaneye kaldırmışlar. haber geldi. herşey üst üste geliyor. sıkıntıdan yerimde duramıyorum.
pazartesi balıkesirden kankam gelecek. o beni rahatlatır. galiba durumları çocuklar ona anlatmış. tabii oda duramayıp beni görmeye geliyor. bu açıdanda çok sevinçliyim. hepinizi öpüyorum.

selamlar kızlar

ladym inşallah Allah sabrını verir canım üzülme sakın. iyi haberleri gelir. arkadaşın geliyormuş o sana ilaç gibi gelir ne güzel.

oğlun içinde hayırlısı olsun gidip gelsin kutlayalım.

irnam sen de sıkılma artık

böcüğüm kendine iyi bak hepinizi öpüyorum

slm ablalarım
yazamıyorum sızede cok yoğunum

betül ablam sıkma canını hayrlısı olsun
gtsın gelsın ınşkankan mı gelcek ne güzellll

herkesı öpuyommmmm

aleyküm selaamm.
nasılsınız canlar. oğluşum geldi bir kaçgünlüğüne,başkada yaramaz bişey yok çok şükür.
havalar ısınmaya başladı iki gündür yaz havası sanki nihayet bahar geliyor,isden kurumdan iyce gınaa gelmişti ayy.
neyse başka iyiyiz,bugün sıkıldım kekli baklava yaptım pek güzel olmuş keşke yakın olsaydık hepinizi gönüllerdim valla.
kendinize iii bakın altın kızlaar
.

böcüğüm geldim canım. internetimizde bir ağırlık vardı. bir yere bağlanmak çok zor oluyordu. bende bu yüzden pc de yüklü oyunlarla oyalanıp durdum. özellikle sims2. çocuklar benimle dalga geçiyor bu yüzden.
yarın oğluşum askerlik için sınava girecekmiş. artık ne olacağı bundan sonra belli olacakmış. eskiden böyle sınav filan yoktu. askerliği gelen acemiliğe alınır sonra branşı seçilirdi. neyse şimdiki kurallarıda öğrenmiş oluyoruz. artık yarından sonra asker anası olacakmışım. heyecan ve üzüntüyü bir arada yaşıyorum. hakkında hayırlısı neyse o olur.
eşim hala memleketinden dönmedi. babasının başında. cumartesi geleceğim diyor. 2 hafta olacak nerdeyse. bu yüzden oğluş dükkana gidip duruyor. onun yokluğunu hissettirmemek için. işçilerle uğraşacak biri şart.
kankam gelemedi. gelecek diye ne heveslenmiştim. bir yakını vefat edince gelmesinide ertelemek zorunda kaldı. zaten oğluş için gelecekmiş. nede olsa elinde büyüdüler sayılır. daha gitmesine zamanı var deyince rahatladı. herşeyde bir hayır var.
neyse kızlar hepinizi bol bol öpüyorum. kendinize iyi bakın.

sizleri çok özledim bizim kabloluda bakım varmış giremedim aklım sizdeydi iyi olmanıza sevindim.

ladym oğluna bol şanslar canım. eşin geldi mi? babası nasıl?

irfan evet sen de az giriyorsun olsun iyi olun da canım

böcüğüm benim eşinle sen iyi misiniz?

rahat girince uzun uzun yazarım. hepinizi öptüm

hayırlı cumalar

irnamm o nasıl oluyo keklı baklavayanı
ellerıne sağlık ablammmmçiçammm

yesılım ablam ben ve eşim cok ıyyız
eşim spora başladı 72 kılo ıle bakalım ne kadar verecek
göbeklendın hemen yolladım valla:82:gören dıo noldu sana evlendın göbeklendın dıye
ee dedım harıka yemekler yapan garusu var
eşim bu hafta karışık çalışıyo bı gündüz bı gece
gerı kalan zamanda zaten sporda adamın yüzünü göremez oldum
son zamanlarda yemekte yapmıyorum salata corba tamamişimede gelıo
bende 2 kılo almıştım 1 kıloyu vermışım
onun dışında bu hafta kuzenın nışanı var haftaya d günüm:78:
bu hafta annemlere gıdıp kutlamak ıstedım hemde kuzenın nışanına gıdeyım dedım ama eşimin kuzenlerı gelıyormuşeşim dedı sen gıt bız zaten hamama gtcez
bakalım nolcakk bugun bellı olur

bu arada ablam hamış bugun kontrole gtcek
mercımek kadar yeğenım var

betül ablam hayrlısı olsun hıc üzme kendını
ne güzelkı bı evladın var sağlıklı ve askere gıdebılecek
vatan sana canım feda
harlısı ıle gtsın gelsın

bugun halam geldı karnım ağrıoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…