Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kk benim ilk göz ağrım. burada kuralları ve arkadaşlıkları öğrendim. çok güzel paylaşımlar yaşadım. bende bazen internete girmek bile istemiyorum. bakınıp çıkıyorum. ama burayıda ihmal etmek istemiyorum. nede olsa eski alışkanlıklar var. bazen sıkıcıda olsa uğramaya çabalıyorum. ama eskisi kadar değil. galiba sıkıldım. az ve kısa kalmayı tercih eder oldum. genelde boş anlarda takılmak yeterli geliyor.
bunları neden yazdığıma gelince, gelmiyenleri anladığımı söylemek için. belki bir süre böyle olacak. ilerde yine eski canlılığımıza döneceğiz umudundayım. hepinizi çok çok seviyorum.:KK16::KK54:

selam kızlar umarım iyisinizdir kaç gündür giremedim. kardeşim burada bir arkadaşımın eşini kaybettik sizler sağolun üzüntü oluyor haliyle.

laydim, irnam, böcük sizlerin iyi huzur haberlerinizi bekliyorum

yine uğrarım.

cok üzüldüm ablam başınız saolsun:KK59::KK59:
böcüğüm canım aman ihmal etme. iyi bir doktor araştır. sonucu bizimle paylaşırsan sevinirim.
yeşilim başınız sağolsun.
bende kk'ya fazla giremiyorum. evdekilerle uğraşmaktan yorgun düşüyorum. ilk fırsatta yatmaya kaçıyorum. artık yaşlandık. yorgunluğa gelemiyorum. neyse hepinizi öpüyorum.

daha gıdemedım cunku regl oldum:KK59:bu hafta sonu ınş gtcem
sızı habrsız bırakmam:KK69:

:KK61:
kk benim ilk göz ağrım. burada kuralları ve arkadaşlıkları öğrendim. çok güzel paylaşımlar yaşadım. bende bazen internete girmek bile istemiyorum. bakınıp çıkıyorum. ama burayıda ihmal etmek istemiyorum. nede olsa eski alışkanlıklar var. bazen sıkıcıda olsa uğramaya çabalıyorum. ama eskisi kadar değil. galiba sıkıldım. az ve kısa kalmayı tercih eder oldum. genelde boş anlarda takılmak yeterli geliyor.
bunları neden yazdığıma gelince, gelmiyenleri anladığımı söylemek için. belki bir süre böyle olacak. ilerde yine eski canlılığımıza döneceğiz umudundayım. hepinizi çok çok seviyorum.:KK16::KK54:
:KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:bende bukadarrrr ablammmm düşünçelrimiiii yazmışınnn:78::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77::kk77:

iyi akşamlar hepinizi çok çok sağlık dilerim
yeşilim başınız sağ olsun ...
herkesler çok iyiii bende iyimmm sizleriii çok çok öptüm :KK34::KK34:

selam hanımların en güzelleri.
dünya kadınlar gününümüz hepcek kutlu olsun.dilerim gelecekteki hayallerimize her kez kavuşur.

yeşilim başınız sağolsun canısı.allah geridekilere uzun ömürler versin
leydim çok haklısın canım ayn en bende öyleyim hiç giresim yok biyere.herşeyden sıkıldım.kendimce diyorum yaşlılık belirtisi bunlar.bakalım bu süreci nasıl atlatcam .oğlan halen yanımda zaten pc ye sıramda gelmiyo pek arasda bi kaçamak yapıp hemen teslim ediyorum :)) havalara bi ısınsaydıda işine dönse hayırlısıyla yaa.

desdim evet kızım göğsünde beliren bi kist nedeniyle ameliyat olmuştu.şimdi iyi çok şükür.

kızlar 2+1 toki,ye yazıldık .15 sene ödemesi varmış bakalım başarabilecekmiyiz.çokda darmış ama napalım başka ev sahibi olacağımız yok.ayy borcu bitene kadar ölmesem bari :KK1:

neyse şimdilik evde sular durulmuş gibi,yazacaklarım önemini kaybetti, ama yine çok acı cektim çok ağladım,üzüldüm .
benim ki tekrar sözler verdi bakalım hatalar yapmıcana dair.eğer yine yaparsa bu sefer kesin ayrılıııııııık olacak. tabiki istemem ama başka carem kalmadı artık..

neyse hepinizi öpüyorum canlar.kimseler acı cekmesin inşallah sağlıcakla kalın.

gunaydin67.gif

irnam o sözler banada çok verildi. huylu huyundan hiç vazgeçer mi. çok defa ayrılmak istiyorum diye avaz avaz bağırdım. oğluşum hep engel oldu. yine biz bulutluyuz. evde konuşmuyoruz bile. yine hatalara devam ediliyor. ah ah yaramı deştin. galiba bizimde sonumuz yok. ama senin açından biraz mutlu oldum. en azından gayret gösterip seni ev sahibi yapma çabasında. şimdiden hayırlı olsun. benimki hiç umursamıyor. allahtan bana babamdan yadigar bir ev var. ilerde oraya sığınacak gibiyim. o olmazsaydı ortada kalırdım. tek güvencem o ve babamın emekli maaşı. emekli maaşını şimdi anacım alıyor. allah uzun ömür versin. fakat mecbur kalırsam bende mürecaat ederim. geçinip giderim umudundayım. bunları bildiği için fazla ses edemiyor. kendine acındırma numaraları yapıyor. bakalım daha ne kadar dayanacağım bilemiyorum. inşallah aklı başına gelir diyorum hep. arada oğluşum olmasa çoktan bitmişti. yatıp kalkıp ona dua etmesi lazım. yine yazmamam gerekenleri yazdım. bu ara neden bulutluyum anlayın artık.:KK16::KK54::KK69::KK70:

kızlar. ladym aynen sıkıntılarım var giremiyorum. sizler olmasanız hiç gelmeyeceğim. sana, irnaya sabırlar diliyorum lütfen kendimizi teselli edelim beterler var diye

irnam İnşallah ödenir gider vakit çabuk geliyor görecekin canım. çok çok sevindim inan. diğer mesele ise böyle geldi böyle gider sıkma canını sakın güzel taraflarını düşün. kızının iyi olmasına sevindim. böcüğüm, esmerim.....hepinizi yanaklarınızdan öpüyorum

Merhaba demeye geldimmm
aa bide bakımki hepimizin derdi aynı tas aynı hamam:26:
Bende al o kadar beş evin olsun kaloferliiii sen bu kış ayında tamire kalkış sobalı eve kaloifer taktırmayaaa:KK53: Bende kaç kereeeee düşündüm bu adamı bırakmaya:KK25: Ama engeler iş derken artık sustum bakyorummmmmm:26: Ne olacaksaaaa halimmm neyse beterin beteride var arkadaşlar :KK71::KK71::KK71:irnam hayırlı olsun yeşilim bende öptüm leeydimmm kendine iyi bakkkkk kendinize sağlıkla bakın öptümm

esmerim yeşilim sağolun. benim derdim çok büyük. esmerim eşin yine evi için çabalıyor. biz bunları görmedik. hep benim gayretimle bu ev ev oldu. hayatında mesuliyet duygusu olmayan bir insan benim eşim. benim zorlamalarımla birşeyler yapıyor hep. düşünce diye birşey yok beyninde. ama ben bunda ailesine suç buluyorum. yetiştirmeyi bilememişler. hep başkalarının yönlendirmesiyle, akıl vermesiyle bu güne gelmiş. benim sözlerimi dinleseydi çok başka olacaktı.
inanın ailesini aylarca ara demesem aramıyor. bir babacığı kaldı üstelik. tabii suçlu ben bulunuyorum. zannediyorlarki ben aratmıyorum. yani buna benzer durumlar. başkaları dese hemen yerine getirilir halbuki. bazen diyorumki benimle inatlaşıyor mu. hep benim karşı geldiğim şeyleri inatla yapmaya devam ediyor. aslında zararı bana dokunmasa ses etmeyeceğim. zarar öyle basit değil susayım. maddi ve manevi sarsılıyorum. sabır diliyorum hep. yine her an patlayacağım. bu sefer yerle bir edeceğim gibi. henüz zamanı kolluyorum.
neyse dertlerimle kimseyi sıkmak istemiyorum. hepinizi çok çok öpüyorum.:KK16:

nerde bnım en güzel ablalarım:KK6:örgücü teyzelrım:63:hiç glmıyonus

dpresyonda mısın :KK59:üzmen kendınızı üzmekle kalırsınız
öpüyorum sızı cok cok

irnammm betül ablammm keşke kocalarında değiştırılck bı pazarı neyım olsa:KK60:

leerenım yesılım esmerım nerdeler:63:

canım leydim üzülme üzlürsen kendine edersin kimsenin umrunda olmaz kıyamam sana ben çok çok öptümm:KK54: yeşilim irnam boçukummm hepinizi çok çok öptüm sağlıkla kalınnnn
-------------------CUMANIZ MUBAREK OLSUNNN
çok iş var bizden tamir var evden çok sıkntılı günler gecirceyimmmmm galibaaa:KK14:

nerde bnım en güzel ablalarım:KK6:örgücü teyzelrım:63:hiç glmıyonus

dpresyonda mısın :KK59:üzmen kendınızı üzmekle kalırsınız
öpüyorum sızı cok cok

irnammm betül ablammm keşke kocalarında değiştırılck bı pazarı neyım olsa:KK60:

leerenım yesılım esmerım nerdeler:63:

:KK34:burdayım böçüğümmmm nasılsınnn caneyyyyy:KK71:

güzel bir hafta sonu diliyorum. ben iyi değilim. sıkıntı etkisini göstermeye başladı. iki gündür gözüm ve başım ağrıyordu. dün gözümün kanlandığını fark ettim, tansiyonmuş. bugün iyice kanlanma yayılmış vaziyette. parlak şeylere bakmamam lazım. fakat duramadım. yine pc başına koştum. neyse hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.:KK16:

iyi günler hanımlar.
ah leydim ahhhh al birini vur ötekine be kuzum inan benimkide seninkinden farkı yok,üstelik birde alkol sıkıntısı var.hepsinden gectim şu alkol olmasa yine razıyım.ne geldiyse başımıza hep bu içkiden geliyor,aşırı millete güvenmesi,eve karşı soğukluğu,kaç ev ,ve parası kaybettiğimizi neler neler..... amaann sıkıntı bir değilki.bakalım yine sözler verdi nereye kadar .kendimimi yoksa başkalarınımı kandırıyorum bende şaşırdım.

böçük demişleyin pazarı olsa kimse satın almazda bunları. :))

bu arada artık değiştiremessin biliyorsun demi,fazla kafana takıpda kendini iyce hasta etme sakın en azından maaşın var güvencen yani çoğu kişinin oda yok be güzelim.

herkezi kocamanından öpüyorum.allaha emanet olun hanımlar hoşçakalın..

X