Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yeşilim eşimin babasının durumu pek iyi değilmiş. şekeri bir inip, bir çıkıyormuş. bir türlü kontrol altına alınamıyormuş. tabii tansiyonuda aynı şekildeymiş. yani iyi diyemiyorum. şimdi kardeşine bırakıp gelecek. bu akşam yola çıkacak. mecburen dönmesi lazım. çünkü oğlan gidecek. onun hazırlıklarını yapacağız. götürüp teslim edeceğiz. yani kaça bölüneceğimizi bilemez durumdayız. dükkanı oğlan idare etmeye çalıştı. ama babası kadar işi bilemiyor. 2 haftayı geçti nerdeyse. hele işleri yoluna koyalım tekrar gider olmazsa. inanın bende ne yapacağımı bilemez durumdayım.
hepinizi öpüyorum.

böcüğüm aferin kocişine iyi bakıyorsun devam tatlım. ablanı tebrik ediyorum Allah gönüllerine göre nasip etsin

ladym sende üzülme canım inan herşey düzelecek sabır sabır. neler çektik, neler gördük.

aslında çok laf birikti buralarda paylaşamıyorum şöyle karşılıklı kahveleri yudumlarken az çekiştirsek, dedikodu yapsak ne dersiniz?:):) keşke keşke

slm fıstık ablalarmnasılsınız
betül ablamm Allah kolaylıklar versın
yeşilim ablam bı tek kocem var yanımda ona bakmayımda kıme bakem demı
ılerde lazım olur belkı
bugun anneme gtcem şansıma hava cok kötu ama olsunn
yarında daha gelmemış olan d günümü kutluycazsımdık öpuyomm sızı kendınıze ıyı bakınn

güzel hafta sonları canlarım beniim
evet yeşilim fazla giremiyorum çünkü oturamıyorum hani demiştim yaa leğen kemiklerim ağrıyor diye işte fazla oturduğum zaman daha çok ağrı yapıyor ne yapcam bilemedim tomagrafi sonucu bi cıksaydı göstercem dr. bakalım ne diycek ,hafif hareket halinde olursam fazla ağrımıyor amam nereye kadar oda insan yatmak istiyor onuda yapamıyorum zayıf olduğumdan iki yanıma yatamıyor kemikler acıyor bu kezde .yaa işte ondan dır uzaklığım.

leydim sıkma canını güzelim yaa su akar yatağını bulurmuş belki zor oluyor bazı şeyler ama sonunda olması gereken oluyor ne yaparsak yapalım .allah kolaylık versin inş.
oğlanın askerliği nere cıktı ,ya ben kacırdım yada sen yazmadın yakınlaramı cıktı ??

böçüm şimdi sana tarifi versem ee koçişde spora başlamış zor olcek kısss.normal baklavalık havurundan acıyorsun 7-8 kat altına ( aralarını tereyağı sürcen ) 7-8 katda üstüne arasınada bol cevizli pandispanya hamurunu koyuyorsun bu kadar.şerbet soğuk baklava ılık ohh mis gibi birde hafifi oluyorki ayrıntıları istersen sana veririm çiçaaamm

esmerimde gelmiyoo artıkın hele lereenim iyce bıraktı bizi,duygu desen kocayı buldu bizi unuttu..
kimler geldi kimler gecti oldu yaff aneee ekile ekile nencaz kaldık şurda

yeşilim inşallah birgün buluşup, o kahveleri yudumlayacağız canım.
böcüğüm tazeyken eşlerin kahrı çekiliyorda, bizim yaşımıza gelince insan dayanamıyor.
irnam henüz gideceği yer belli değil. internetten açıklanacakmış. bizde takip edip duruyoruz.
12 nisanda teslim olması gerekiyor. heran haberi alabiliriz. hayırlısı olsun.
eşim dün sabah gelmiş. daha eve gelemedi, dükkanda. ancak telefonlaştık. hesaplarla boğuşuyormuş. gece geç vakit gelir artık.
babasının durumu pek iyi değilmiş. 92 yaşındaki insan. artık kendimizi hazırlamamız lazım.
esmerim, lereenim pek görünmüyorlar.
neyse hepinizi öpüyorum.

irnam tarifim çok güzel valla canım çekti ellrine sağlık canım benim. kendine dikkat et bol bol yürü ve bizi haberdar et lütfen

ladym evet gençlikte çekiliyor ve her şey o zamanlar tatlı geliyor, hoş görünüyor hahaahha
oğlunun hayırlı haberi gelince yazarsın bize

böcüğüm sen kocişe iyi bak valla lazım olacak o sana iyi bakıyor :)

havaların tadı yok yine kış geri geldi.

kendimize iyi bakalım :92:

Son düzenleme:
günaydınn

irnam çiçamm tarıf için tşkler ama yasak bızehele zaten ben tereyağı hıc sevmem kokusu bıle benı rahatsız edıy
yanı bana göre değilmiştatlumm

betül ablam hayrlısı olsun 12 nısana cok az kaldı

yeşilim ablam bırbırımıze ıyı bakalımkı ılerde lazım oluruz belkımm
sızlerı cok öpüyommm
hem yoğunum hemde vakıt buldukça kıtap okuyorum sık gelemıyorum artık byyy

iyi akşamlar .

tomakrafi sonucumu bugün gösterdim dr. vee kesin iltahaplı romatizma cıktı (
dr. fiziğe yönlendirdi hastalığımın adı sakroiliet yani eklem kemikleri üzerindeki iltihaplanma.
pek kimselerde görülmeyen bişeymiş..öyle böyle ömrümüzü tüketcez işte ama kaliteli yaşamak varken sürünmek niye demi.bakalım fizikci neler yapcak bana.pazartesinden sonra gidecem.
en çokda sandalye pozisyonunda oturamıyorum,sürekli hafif seyir halinde olcam öyle rahat ediyorum.ayy hadi sıkmayım sizi
leydiimm kayınpeder 92 yaşında haa.ay ne diyem keşke herkez o yaşa kadar yaşasa diycem .emanetini fazla cektirmeden alsın be bacıım

yeşilim sen nasılsın bidenem iyimisiiinn eskisi gibi konuşamaz olduk bilinmiii

böçüüm kız o tadlı istediğin margarin yağlada oluyii

öpüldünüüüüüzzzzz... herkeze sağlık ,para,huzur,ne bileyim ne isterseniz versin yaa

günaydın

irnam bak en azından ne olduğunu bildin ve tedavisi var geçmiş olsun. bol bol yürü ve netten bak, ilgilen hastalığınla kimler neler yapmış diye. fizik tedavisinden çıkınca korunman gerek sakın yel alma. seni telefonla arayacağım canım benim

lady, böcük iyi misiniz? diğer kızlar hepinize selamlar

ıyyım ablam sen nasılsın
senın denız manzaralı resımlerını özledımmyazın sana mısafır olsam dıyom

kızlar birden evi boyamaya karar verdik. bu yüzden uğrayamadım. hala bitmedi tabii. mutfak fayans olduğu için sadece tavanı yapılacak. birde küçük koridorumun duvarı kaldı. daha sonrada ince işler beni bekliyor.
bu gece oğlumun askerliği belli oldu. kısa dönem jandarma er olarak 1 ay kastamonu gölköy, 4 ay batman merkezmiş. canım sıkkın tabii. inşallah sağ salim gidip gelmesi nasip olsun. evde büyük bir sessizlik var. moraller bozuk. işte haberler bunlar.
irnacım geçmiş olsun canım. fizik tadavi iyi gelir inşallah.

mehabalar

tabi ki böcüğüm her zaman beklerim inan

ladym, Allaha emanet olsun sakın canını sıkma tatlım günler gelip geçecek ve evine dönecek İnşallah

bu arada kolay gelsin işin zor tabi ki yavaş yavaş yap düşünmeye vaktin kalmaz bence oyalanırsın

güzel bir hafta sonu diliyorum

bu akşam oğlumu yolcu ediyorum. içim buruk. yeşilim sağol. bende temizlikle boğuşunca kendimi unutuyorum. yorucu ama oyalayıcı. hele bu geceyi atlatayım. oğlumun vardığını duyayım, biraz olsun rahatlarım. uykular bana haram oldu bu ara. kısmetse eylülün ortasında bitecek. şimdiden gün sayar oldum.

Günaydınnn betül ablacımmmm nasılsın kolay gelsin sizlere

Hayırlı teskereler olsun ablam allaha emanet olsunlar sağ sağlim gider gelir merak etme nasılsa kısa dönemmiş

Günaydınnn ablacımmm nasılsınızzzz dün sesinizi duydumm inanın çok mutlu oldummmm keşke sizde gelebilsydiniz buraya ne güzel görüşürdükk kısmet değilmiş inaşllah bir başka sefere olurrr

günaydınnn

betül ablam üzlme nolur hemencık geçer ınşAllahtan kısa dönem:18::18:Rabbım yar ve yardmcıları olsun ınş

yeşilim ablam bu yıl bıraz zor hanı senın oraya kocemın şirketı bedavada o yöndem dedımama ınan cok ısterımm

Yolu açık olsun ablammm oğluşunun inşallah güzel heberlerinide alırsın vardığı zamanda arar annem ben geldim diyeee sayılı günler çabuk geçer ablamm

selam arkadaşlar.

leydim üzülme nolur,okuyomuş gibi düşün inan daha kolay olacak.allah kazasız belasız bitirmek nasip etsin ,sıkma canını,sonra üzüldüğüne üzülürsün bak gör hemencik bitecek.

temizliğede kalkmışsın güle güle otur.ben sobayı kaldırmadan yapmayı düşünmüyroum.mayısı bulur bizim temizlik işi

yeşilim vefalı dostum benim.inan sesini duydum o kadar iyi geldiki anlatamam,ağlamaklı oldum valla mutluluktan.

iki gündür randevü alamıyorum hastaneden,saat beşde randevü yeri acıldığı halde hemen doluyor.ne kaa çok fizik tedavisi alan varmış anında fuul

yarın yine denicem.

böçüm sen nassın çiçaaamm.

ank hoşgeldin tatlım,iyimisiin . ne oo hiç selam sabah yokmu bizee ay ne çabık unutulduk yaff

Hoş buldukkk irnacımmmm aşkolsun yani olurmu hiç öleşeyyyy nasıl unuturum ya sen nasılsın epeydir görüşemedik seninlede ne var ne yok ..
Fizik tedaviye mi gideceksin çok geçmiş olsun canım ya bu randevu almakda zor bide hastanelerde çok kalabalık artıkkk alırsın inşallah en kısa zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…