kızlar birden evi boyamaya karar verdik. bu yüzden uğrayamadım. hala bitmedi tabii. mutfak fayans olduğu için sadece tavanı yapılacak. birde küçük koridorumun duvarı kaldı. daha sonrada ince işler beni bekliyor.
bu gece oğlumun askerliği belli oldu. kısa dönem jandarma er olarak 1 ay kastamonu gölköy, 4 ay batman merkezmiş. canım sıkkın tabii. inşallah sağ salim gidip gelmesi nasip olsun. evde büyük bir sessizlik var. moraller bozuk. işte haberler bunlar.
irnacım geçmiş olsun canım. fizik tadavi iyi gelir inşallah.
mehabalar
tabi ki böcüğüm her zaman beklerim inan
ladym, Allaha emanet olsun sakın canını sıkma tatlım günler gelip geçecek ve evine dönecek İnşallah
bu arada kolay gelsin işin zor tabi ki yavaş yavaş yap düşünmeye vaktin kalmaz bence oyalanırsın
güzel bir hafta sonu diliyorum
bu akşam oğlumu yolcu ediyorum. içim buruk. yeşilim sağol. bende temizlikle boğuşunca kendimi unutuyorum. yorucu ama oyalayıcı. hele bu geceyi atlatayım. oğlumun vardığını duyayım, biraz olsun rahatlarım. uykular bana haram oldu bu ara.kısmetse eylülün ortasında bitecek. şimdiden gün sayar oldum.
selam arkadaşlar.
leydim üzülme nolur,okuyomuş gibi düşün inan daha kolay olacak.allah kazasız belasız bitirmek nasip etsin ,sıkma canını,sonra üzüldüğüne üzülürsün bak gör hemencik bitecek.
temizliğede kalkmışsın güle güle otur.ben sobayı kaldırmadan yapmayı düşünmüyroum.mayısı bulur bizim temizlik işi
yeşilim vefalı dostum benim.inan sesini duydum o kadar iyi geldiki anlatamam,ağlamaklı oldum valla mutluluktan.
iki gündür randevü alamıyorum hastaneden,saat beşde randevü yeri acıldığı halde hemen doluyor.ne kaa çok fizik tedavisi alan varmış anında fuul
yarın yine denicem.
böçüm sen nassın çiçaaamm.
ank hoşgeldin tatlım,iyimisiin . ne oo hiç selam sabah yokmu bizeeay ne çabık unutulduk yaff