merhaba hanımlar
mentalis eşine ve annene gecmiş olsun canım.inan şimdi gördüm.allah bir daha göstermesin.
nete girmeme konusuna gelince,şantiyede kış dolayısıyla içşiler çalışmadığı için mecburen oğlan yanımda ondan fırsatım olmuyor.msn yi acıp bir arkadaşla sohbet etsem istiyorum ama sohbetim yarım kalır korkusuyla acamıyorum doğrusu,başımda bekliyor çünkü
yeşilim netim düzeldi canım.gelip baktılar dışardaymış sorun.
leydim tamam fıtığı anladımda,eşin kırık olayını naptı kuzum yaa.ağrı sancı cekmiyormu.hadi yanlış kaynasa kırığı sonradan bir sürü sıkıntı cıkar allah muhafaza ...
herkezi öpüyooomm
sizler olmasanız giremeyeceğim kk ya. hepinizin iyi olmanıza sevindim. sinemciğim annene tekrar geçmiş olsun. şu an arkadaşım var yarın uğrarım öpüldünüz
Canlarım merhabalar geç oldu ama yinede hem kandilinizi hem sevgililer gününüzü kutluyorum.
İrnam yine güldürdün beni demek kaz almış ha ha ha çok hoşsun( Estağfurullah ) Genç sevgili gibi olmuyor artık, demek yaş ilerledikçe hediye anlayışıda değişiyor:)) Sağlık olsun.
Mentalistim hoş geldin:) Anneciğine geçmiş olsun.
Yeşilim eskilerde olmasa, giresi gelmiyor insanın.
Böcüğüm terfi durumun ne alemde:)
Hepiniz öpüldünüz.
teşekkür ederim hepinize
şaeniz ablam benimde yok ama sizler için giriyorum
tatil istiyorum. ben isyanlardayım. oğluş işini halledemeden apar topar dün geldi. çıkış için mürecaat etmesi gerekirmiş. mürecaat ettikten 10 gün sonra verilirmiş. bizimki dilekçeyi vermiş. 10 gün beklemektense döneyim demiş. tabii burdan giderken dişi ağrıyordu. orda feci tutmuş. bakmış olmuyor hemen bileti almış. burada kanal tedavisi görüyordu. hemen doktoruna koştu. beni bu arada oturtmadı. o ah dedikçe yüreğim acıdı. ne dese yaptım.
2 gündür elektriklerimiz sabahtan kesilip akşama geliyor. galiba trafomuzun bakımı yapılıyormuş. sigortalarımızın atmasından belliydi. boşu boşuna sigortaları değiştirtmişim. durduk yere masraf yapmıştım. bu yüzden sabahları giremiyorum. akşamlarıda pek zamanım olmuyor. belki yarın biter.
betüş ablam geçmiş olsun geldimi herşey üstüste geliyor