Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

merhaba hanımlar

mentalis eşine ve annene gecmiş olsun canım.inan şimdi gördüm.allah bir daha göstermesin.
nete girmeme konusuna gelince,şantiyede kış dolayısıyla içşiler çalışmadığı için mecburen oğlan yanımda ondan fırsatım olmuyor.msn yi acıp bir arkadaşla sohbet etsem istiyorum ama sohbetim yarım kalır korkusuyla acamıyorum doğrusu,başımda bekliyor çünkü

yeşilim netim düzeldi canım.gelip baktılar dışardaymış sorun.

leydim tamam fıtığı anladımda,eşin kırık olayını naptı kuzum yaa.ağrı sancı cekmiyormu.hadi yanlış kaynasa kırığı sonradan bir sürü sıkıntı cıkar allah muhafaza ...

herkezi öpüyooomm

sizler olmasanız giremeyeceğim kk ya. hepinizin iyi olmanıza sevindim. sinemciğim annene tekrar geçmiş olsun. şu an arkadaşım var yarın uğrarım öpüldünüz

Canlarım merhabalar geç oldu ama yinede hem kandilinizi hem sevgililer gününüzü kutluyorum.

İrnam yine güldürdün beni demek kaz almış ha ha ha çok hoşsun( Estağfurullah ) Genç sevgili gibi olmuyor artık, demek yaş ilerledikçe hediye anlayışıda değişiyor:)) Sağlık olsun.

Mentalistim hoş geldin:) Anneciğine geçmiş olsun.

Yeşilim eskilerde olmasa, giresi gelmiyor insanın.

Böcüğüm terfi durumun ne alemde:)

Hepiniz öpüldünüz.

teşekkür ederim hepinize

şaeniz ablam benimde yok ama sizler için giriyorum:KK71::KK71:

tatil istiyorum. ben isyanlardayım. oğluş işini halledemeden apar topar dün geldi. çıkış için mürecaat etmesi gerekirmiş. mürecaat ettikten 10 gün sonra verilirmiş. bizimki dilekçeyi vermiş. 10 gün beklemektense döneyim demiş. tabii burdan giderken dişi ağrıyordu. orda feci tutmuş. bakmış olmuyor hemen bileti almış. burada kanal tedavisi görüyordu. hemen doktoruna koştu. beni bu arada oturtmadı. o ah dedikçe yüreğim acıdı. ne dese yaptım.
2 gündür elektriklerimiz sabahtan kesilip akşama geliyor. galiba trafomuzun bakımı yapılıyormuş. sigortalarımızın atmasından belliydi. boşu boşuna sigortaları değiştirtmişim. durduk yere masraf yapmıştım. bu yüzden sabahları giremiyorum. akşamlarıda pek zamanım olmuyor. belki yarın biter.:KK16::KK54::KK70:

betüş ablam geçmiş olsun geldimi herşey üstüste geliyor:KK59::KK59:

selam kızlar. bir bakınmaya geldim.
iyigeceler3.gif

Selamlar kızlar

yine grip oldum yatıyorum sabah akşam iğne oluyorum, elek gibi oldum hahaha siz anladınız onu
geldimi defalarca uğruyor pis grip.

ladym oğluna geçmiş olsun sen iyi misin?

lereenim canikom sen nasılsın

mentalist burada olman ne güzel
bizim minik böcüğümüz yok nerelerde?
irnam, ay hepiniz neredesiniz?

duygu, destina artık gelmiyor esmerim arada uğruyor.

burdayıııımmmm geldim geldim,
ayyy ayyy çok gecmiş olsuuunn canım benim,tüh yaa kıyamam sanaaa..açil şifalar canııımm bu sene herkezler kırılıp geciyor bu gripten.gecensene domuz gribi denildi,bu seneki ne olaa,milleti yataklara düşürdü valla,cevremde benimdee var günlerce yatak döşek olan,bende yakalandım ama ayakta geciştirdim ..ama hala sabahları felaket başım ağrıyor sonra sonra geciyo,yinede yatalık değilim.

herkeze acil şifalar dostlar.dilerim tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...

benim kızında dikişi acılmış iltihap akıyormuş ordan,anlamıyorum üstünden bir ay gecti neyin nesi bu yaa.
genel cerraha gitmiş,oda yeniden acıp dikeriz demiş.
bu ne valla sinir geldi artık,kumaş söküğümü ayol sök dik offf offff,nolcak bilmiyorum pazartesi ye kaldı son durum bakalım ne diycek ler.

ay ay geldi mi geliyor. eşim şimdide grip. haftasonum rezil olup gitti. aman evin beyi hastalanmasın.:96::96:
yeşilim geçmiş olsun. oğluşumun kanal tedavisi hala sürüyor. iltihap varmış. onu kurutmaya çabalıyorlar. bir yandanda tedavi ediyor. çocuğum perişan oldu.
irnam ya çok kötü. aklın hep ondadır şimdi. herhalde mikrop kaptırmışlardır. kızının allah yardımcısı olsun. ah bu anaların derdi hiç bitmiyor. inşallah şifa bulur.
esmerim faceye iyi kaptırdı kendini. habire oyunda.:KK60:
mentalist canım sen nasılsın. :KK70:
böcüğüm çok çalışıyor galiba. duygum evlenince bizi unuttu.
destina oğluşuyla uğraşıyordur. eski günlerimizi arıyorum vallahi.
lereenim senide seyrek görüyoruz.
hepinizi çok çok öptüm.:KK16::KK16::KK54::KK71:

kızlar selam olsun

biraz daha iyiyim iğneler iyi geldi...

irnam, kızına bende üzüldüm şimdi seni düşünemiyorum bile. bizi haberdar et canım

ladym geldimi üstüste gelir valla amaaaan hiç birimizin tadı kalmadı. yine de Allah şifa versin, sağlığımızı koruyalım.

günaydınnnnnnnlarrr

evt cok yoğunum ablalarım ondan gelemıyorum maalesef:KK59:ımkan olsa hep sıze yazsam ama nerde

yesılım ablam gecmış olsunn
daha gecmısı okuyamadım
umarım herkesler ıyıdır
sızlerı cok özledım:98::KK69:

burdayıııımmmm geldim geldim,
ayyy ayyy çok gecmiş olsuuunn canım benim,tüh yaa kıyamam sanaaa..açil şifalar canııımm bu sene herkezler kırılıp geciyor bu gripten.gecensene domuz gribi denildi,bu seneki ne olaa,milleti yataklara düşürdü valla,cevremde benimdee var günlerce yatak döşek olan,bende yakalandım ama ayakta geciştirdim ..ama hala sabahları felaket başım ağrıyor sonra sonra geciyo,yinede yatalık değilim.

herkeze acil şifalar dostlar.dilerim tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz...

benim kızında dikişi acılmış iltihap akıyormuş ordan,anlamıyorum üstünden bir ay gecti neyin nesi bu yaa.
genel cerraha gitmiş,oda yeniden acıp dikeriz demiş.
bu ne valla sinir geldi artık,kumaş söküğümü ayol sök dik offf offff,nolcak bilmiyorum pazartesi ye kaldı son durum bakalım ne diycek ler.

:KK53::KK53:ayy ablam içim acıdı yaa
kızınında bı canı var sök dik olur mu hiç:KK59:off cok ama cok üzüldümm içim acıdı:KK59:

ay ay geldi mi geliyor. eşim şimdide grip. haftasonum rezil olup gitti. aman evin beyi hastalanmasın.:96::96:
yeşilim geçmiş olsun. oğluşumun kanal tedavisi hala sürüyor. iltihap varmış. onu kurutmaya çabalıyorlar. bir yandanda tedavi ediyor. çocuğum perişan oldu.
irnam ya çok kötü. aklın hep ondadır şimdi. herhalde mikrop kaptırmışlardır. kızının allah yardımcısı olsun. ah bu anaların derdi hiç bitmiyor. inşallah şifa bulur.
esmerim faceye iyi kaptırdı kendini. habire oyunda.:KK60:
mentalist canım sen nasılsın. :KK70:
böcüğüm çok çalışıyor galiba. duygum evlenince bizi unuttu.
destina oğluşuyla uğraşıyordur. eski günlerimizi arıyorum vallahi.
lereenim senide seyrek görüyoruz.
hepinizi çok çok öptüm.:KK16::KK16::KK54::KK71:[/QUOT
:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:
ABLAM SEN BENİ UNUTMADIN NE KADAN MÜKEMMELSİNNNN:KK34::KK54:
BEN FECEDE OYUNDA:44::44:
OYUN KIZIM OYNUYOR ABLAMMMM
BENDE SADECE Bİ DUVARIMA BAKIP ÇIKYORUM:KK30: KIŞ GELEN GİDEN BU YIL ÇOK ZOR GECTİ BENİM ACIMDA EV SOBALI ÇATI AKTI :26: İNŞAAT BAŞLAYACAK ANNEM İKİ HAFTA SONRA TAŞINICAK ALT KATI GELİNİME YAPAÇAYIZ YANİ ÜST KATIDA ELDEN ÇEÇEKCEK TAMİR VAR YAKINDA BEN İŞE BAŞLAMDAN KIŞIN BEBEK BÜYÜTMEK İÇİN İŞE GİTMEDİMMM :KK34::26:YALNIZ BU İŞLERİN İÇİNDE MARDİN GEZİM VAR 25 ŞUBATAAAAA:KK64::KK64::KK64:
HAYDİ HEPİNİZİ ÇOK ÇOK ÖPTÜM SAĞLIKLAR DİLERİMMMMM HEPİNİZEEE:KK54::KK54::KK54:
:KK59:

şimdi daha iyiyim kızlar sizler nasılsınız. işler bitmiyor gelen gidenim de var sağolsunlar. arada uğrayıp size bakıyorum. çok çok öpüldünüz

bu ara canım sıkkın kızlar. oğluşum askerlik kararını aldırıyor. aslında içim buruk. çocuğum okulunu bitirdi bitireli iş bulamadı. çocuğum bizden para istemeye utandığı için garsonluk bile yaptı. sözüm ona okudu. yaşadıklarını bir ben biliyorum. 1 senedir çabaladı. baktı olmuyor, askerliği aradan çıkarayım dedi. ama benim içim çok sıkılıyor. asker olacağı için sevinmem gerekirdi. fakat sevinemiyorum. moralim sıfır resmen.:KK50:

Günaydınnnnnnnnnn
günaydın lar arkadaşlar
noryonuzzzz kıslar kırşehir diliiiii bu noryonnnn:KK54::KK54::KK54:
nörüm ıyyım sen nörun ablam
:KK60:
şimdi daha iyiyim kızlar sizler nasılsınız. işler bitmiyor gelen gidenim de var sağolsunlar. arada uğrayıp size bakıyorum. çok çok öpüldünüz
cok sevındım ablam
Rabbım sağlık sıhhat versın

bu ara canım sıkkın kızlar. oğluşum askerlik kararını aldırıyor. aslında içim buruk. çocuğum okulunu bitirdi bitireli iş bulamadı. çocuğum bizden para istemeye utandığı için garsonluk bile yaptı. sözüm ona okudu. yaşadıklarını bir ben biliyorum. 1 senedir çabaladı. baktı olmuyor, askerliği aradan çıkarayım dedi. ama benim içim çok sıkılıyor. asker olacağı için sevinmem gerekirdi. fakat sevinemiyorum. moralim sıfır resmen.:KK50:

ablacığımm nolur sabırlı ol
ınankı Rabbım en hayırlısını bızlere her zmn sunuyo
bıze sadece bıraz sabırlı olmak düşüyo
hayırlısı olsun:KK48:

hayırlı cumalar arkadaşlar.

kızımın dikişleri iyiye gidiyor,ilaç kullandığı için kapanıyormuş tekrar bakalım sonra durum ne göstercek

yeşilim iyileşmene sevindim canım .

leydim hiiç üzülme tatlım benim oğlanda önceleri iş bulamamıştı hep askerliği sorun etmişlerdi.oda aynen senin oğlan gibi gitti beş ay yaptı ve hemen iş buldu.
bak gör nasıl nasibi acılcak.çünkü askerliğini yapmayana iş vermiyorlar,bırakıp gidiyorlar diye.
inşallah iyi bir yere düşerde hayırlısıyla yapar gelir,sakın sakın üzülme bunun için şansı acılcak inan buna.şimdiden allah kavuştursun canım

herkeze hayırlı işler ben fazla giremiyorum kusura bakmayın nolur.. farmvilla,ya bazen bi arkadaş bakıyor yerime sağolsun.işte böleee fırsatım pek olmuyor bazen oğlan bütün gün pc de oluyor :KK43:((

X