Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

benimde trafiğim bu ara yoğun. allah hayırlı koşturmalar nasip etsin.
böcüğüm izmirde çoğu evlerde bu sorun yaşanıyormuş. bunu duyunca rahatladım.
şimdilik idare ediyoruz. zaten havalarda düzeldi gibi. elektrikli ocaklar yetmeye başladı.
güzel bir gün diliyorum. hepinizi bol bol öptüm.

iyi akşamlar hanımlaar

düne kadar netimiz yoktu.arızaya gittim nihayet dün geldiler. ama evin dışındaymış arıza yaptılar sonunda ama bizde sinir olduk.artık ben fazla girmiyorum ama oğlanın sürekli pc de işi olduğundan krizler gecirdi yani.

leydim zor valla işiniz elektriksizde hiç bir olmuyor,inş çabucak yapılır.gecensenede lereenim rahatsızdı bu konuda.mahal olarak sürekli kesilirdi.

aman beledilerin alt ,üst çalışmaları derken teller hatlar birbirine karışıyo sanırım :)) gerci sizin evdeymiş ayy allah korusun biyerlerden kısa devre yapmasın,dikkatli olun nolur.

ben iyi sayılırım havalar burda hala çok soğuk.sobamız sürekli geri tütdüğü için bugün ana bacayı sildik,sonra temizlik yaptım kaç gündür is yağdı eve halıları felan sildim yorulmuşum,dinleneyim dedim az.

böçüm çiçaamm terfi ettin haa,oyy yerim ben seni kısss,hadi hayırlısı bakem.inş.maaşınada yansır

yeşilim ösledim senii,safirlerine iyi yolculuklar canısı.

esmerim ,lereenim mentalis,duygum,desdina ve bu topiğe giren herkezi gocaman gocaman öpüyorum...

ablacım dert etme istanbulda elektirk olsa ne yazar net için her ay dünyanın parasını ödüyoruz.
net kopup duruyor üstelik hızlısından yaptık sözde burası türkiye herşey mümkün
bizde seni öpüyoruz özletme kendini ablacım

canlarım merhaba. bu ara keyfim yine kaçtı. eşim uzun zamandır rahatsızdı. sol kolum deyip duruyordu. sonunda ikna edip doktora götürdük. sonuç boyun fıtığı çıktı. acil ameliyat deniliyor. fakat eşim yanaşmıyor.
neyse bu sıkıntılar içinde, market yapalım dedik. dönüşte ayağı kayıp düştü. görünürde birşeyi yoktu. ertesi günü el parmağının şiştiğini ve bükemediğini söyledi. bir baktım kırık. ay ben bu adamı doktora götürüp parmağını düzelttiremiyorum. ne yapacağımı şaşırdım vallahi. doktor ve hastaneden bu kadar korkan bir insan görülmemiştir.
irnam elektrik konuşunda bende çok hassasım. bu yüzden çok dikkatli davranırım. kapıcıya sorunca düğüm çözümlendi. apartmanda herkesin arızası olmuş. galiba genel bir bakım yaptırmak için mürecaat etmişler. çevremize birçok bina yapıldı. hepsi klimalı. trafo yeterli gelmiyor galiba. artık bu işi ilgili kurum çözmek zorunda.
böcüğüm canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsun.
sinemcim bizde internetten çok sıkıntılıyız. dünya para döküyoruz. bizde 3 bağlantı oluyor üstelik. sınırsız ve hızlı olanı bile sorunlar çıkarıyor. özellikle limit aşımı oluyormuş gibi fatura yüksek gelir oldu. bunu anlayamadım gitti. bazen kapattırayım diye düşünür oluyorum. tek olsam inan yapacağım.
neyse hepinizi öpüyorum. görüşmek dileğiyle.

Canlarım merhabalar hepinize.

Böcüğüm terfin hayırlı olsun. İyi çalışmalar.

Ladym çok geçmiş olsun hayırdır inşallah. Allah beterinden saklasın. Elektrik konusunda sıkıntılar hala yaşanıyor burada.

İrnam kendini fazla yorma sağlığının kıymetini bil.

Yeşilim Allah kavuştursun.

Hepinizi öpüyorum.

Son düzenleme:
herkezin mevlüt kandili hayırlı olsun arkadaşlar.

tabi sevgi günümüzde,
bizimki çiçehk alacakmış amaaaa unutmuş peehhhhhhh.
unutmasa şaşardım yerine iki kaz almış,.şimdi düşünüyorumda hangisi daha iyi,
yoruldum ama saatlerdir onlarla uğraşıyorum temizlemesi felan.
neyse kendimi kandırayım barii kaz ,çiçek amaaaaannn zaten alacakmış sevgililer gününe denk gelmesi işine geldi iştee.
gecensenede ölmüşmüş çiçekciler.
ben çokmu salağım acaba :44: oysaki hiç bir beklentimde yok yanii
gülüyorum öyle işte.

ayy leydiiiimm gecmiş olsun,açil şifalar inşallah.

lerenim sağol canım haklısın valla yaş gidiyor artık,gençlikteki gibi olmuyo hemencik yorulu veriyoz üstelikte ertesi günü oram buram demeye başlıyorum .ahh gençlik dmeye başladım çoktaaannn :26:

sinemcim bende seni özledim fıstıkım.ama eskisi gibi giremiyorum,hele msn yi hiiiiiççç acamıyorum bile ,hemen şipşak faceye birde bu topiğe bakıp cıkıyorum,
bir bugün pc benim oldu,,sevililer günü yaa oğlan firarda bugün

şekerler, sizi özledim...
kandiliniz mübarek olsun Allah senete de nasip etsin inşallah.
sevgililer günü...aman o da ne öyle sıktı dünyada bu kadar dert varken

ladym, inan çok üzüldüm eşine hastaneye gitmemesine şaşmadım erkekler aynı. sonra üzülecek ama bak o boyun fıtığı yüzünden düşmüştür. siz bir kaç doktora görünün yine de çünkü şimdi hastalelerde döner sermaye için herkese ameliyat öneriyorlar aman ha canım aman dikkat. gelişmeleri bize bildir lütfen, geçmiş olsun.

gündüz bahar havası var buralarda, gece ayaz

faceye artık ekip, biçip çıkıyorum...misafir arkasından biraz temizlik yaptım yorgunum.

böcüğüm, irnam, lereenim, sinemcim ve hepinizi öpüyorum...

cok gecmıs olsun ablam
ama eşinden tarafım ben amelıyat olmasın
keısn çözumlerı var cunku bendede var hayatta olmam
bıde tam omurgada Allah korusun yatıp kalkamamak var
cok duydum ıyı olanları umudum var:82:
eşine cok gecmıs olsun ablam baya bı ınatçıymış enıstemızsenı bezdırmış

tşkler ablam

canlar merhaba. bu ara bende koşturma bitmiyor.
bugün oğluşumu kocaeline yolladım. okul bitti.
fakat belgelerini almamıştı. onlar için yolculadım.
eşim ameliyata hiç yanaşmıyor. bende de aynı dert var.
karşılıklı ahlayıp durcağız artık.
sevgililer gününde çiçek alıp gelmiş. bildiği tek şey o.
her kutlamada elinde çiçek gelir. bende başka şeyler alsın istiyorum.
en azından yemeğe çıkarsa. adam işkolik. sadece çiçekle geçiştiriyor.
çok şey mi istiyorum. eskiden giderdik. az gezer gelirdik.
şimdi yüzünü bile görmüyorum. sabah bir baktım çiçek var evde.
vazoyada koymuş üstelik. ne zaman geldi ve ne zaman gitti belli değil.
onun için varsa yoksa işi. ancak telefonla haberleşiyoruz.
bizim durumumuz işte bu.

merhabalar
üzülme ladym bak çiçek almış onu bile almayanlar var...

benim eşim grip oldu dışarı çıkmadı, çıksa çiçekle gelirdi ...sevgilisi gibi itinayla baktım hahaha

artık bazı şeyleri "Allah bereket versin" deyip, eskilere sayacağız canlar...

irnam internet tamamen düzeldi mi?

MERHABA DEMEYE GELDİM
GECMİŞ KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUNNNN
SEVGİLER GÜNÜNZ KUTLU OLSUNNNN
HAFTANIZ ŞEN OLSUNNN
KEYFİNİZ SAĞLIĞINIZ YERİNDE OLSUNNNN
HEPİNİZİ ÇOK ÇOK İYİ AKŞAMLARRRRRRRRRRRR

ablacım geçmiş olsun bilmem hatırlarmısın geçen sene eşimde boyun fıtığı ameliyatı oldu. çok zor değil kesiyi boğazın ordan yapıyorlar yaklaşık 2 saat bide fıtığın olduğu yere birşey yerleştırdiler .
öyle korkulacak bir ameliyat değil ertesi günü taburcu ediyorlar.erkekler daha sorunlu oluyor zorla biri karga tulumba götürecek illaki ....annemde sömestr tatilinde fethiyeyi bilirsin salı pazarına giderken o minibüslerin döndeğü yerde caddenin ortasında düş doktora bir gidiyor tarak kemiği iki yerden kırık bir hafta sonra rahatsız oluyor çıkarttırıyor ayağından bir kızdım.şimdi anlamıyor yaşı ilerledikten sonra çok ağrısı olacak farkında değil malesef...interneti sınırsız yapmakla iyi yapmışsınız sınırlıda deli gibi para ödüyordum.bir de kopmasa iyi olacak ama neyse bunada şükür diyelim tekrar geçmiş olsun ablacım:81:

bende girmiyorum msne ablacım çok ender açıyorum .sen niye eskisi gibi girmiyorsun süper anane oldun diyemi aaaaa artı ne yaşlanması taş gibisin yahu

sende özletme kendini ablacım azıcık dinlen yine sahalara dön emi

Son düzenleme:
merhaba hanımlar

mentalis eşine ve annene gecmiş olsun canım.inan şimdi gördüm.allah bir daha göstermesin.
nete girmeme konusuna gelince,şantiyede kış dolayısıyla içşiler çalışmadığı için mecburen oğlan yanımda ondan fırsatım olmuyor.msn yi acıp bir arkadaşla sohbet etsem istiyorum ama sohbetim yarım kalır korkusuyla acamıyorum doğrusu,başımda bekliyor çünkü

yeşilim netim düzeldi canım.gelip baktılar dışardaymış sorun.

leydim tamam fıtığı anladımda,eşin kırık olayını naptı kuzum yaa.ağrı sancı cekmiyormu.hadi yanlış kaynasa kırığı sonradan bir sürü sıkıntı cıkar allah muhafaza ...

herkezi öpüyooomm

sizler olmasanız giremeyeceğim kk ya. hepinizin iyi olmanıza sevindim. sinemciğim annene tekrar geçmiş olsun. şu an arkadaşım var yarın uğrarım öpüldünüz

Canlarım merhabalar geç oldu ama yinede hem kandilinizi hem sevgililer gününüzü kutluyorum.

İrnam yine güldürdün beni demek kaz almış ha ha ha çok hoşsun( Estağfurullah ) Genç sevgili gibi olmuyor artık, demek yaş ilerledikçe hediye anlayışıda değişiyor:)) Sağlık olsun.

Mentalistim hoş geldin:) Anneciğine geçmiş olsun.

Yeşilim eskilerde olmasa, giresi gelmiyor insanın.

Böcüğüm terfi durumun ne alemde:)

Hepiniz öpüldünüz.

tatil istiyorum. ben isyanlardayım. oğluş işini halledemeden apar topar dün geldi. çıkış için mürecaat etmesi gerekirmiş. mürecaat ettikten 10 gün sonra verilirmiş. bizimki dilekçeyi vermiş. 10 gün beklemektense döneyim demiş. tabii burdan giderken dişi ağrıyordu. orda feci tutmuş. bakmış olmuyor hemen bileti almış. burada kanal tedavisi görüyordu. hemen doktoruna koştu. beni bu arada oturtmadı. o ah dedikçe yüreğim acıdı. ne dese yaptım.
2 gündür elektriklerimiz sabahtan kesilip akşama geliyor. galiba trafomuzun bakımı yapılıyormuş. sigortalarımızın atmasından belliydi. boşu boşuna sigortaları değiştirtmişim. durduk yere masraf yapmıştım. bu yüzden sabahları giremiyorum. akşamlarıda pek zamanım olmuyor. belki yarın biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…