iyi akşamlar hanımlaar
düne kadar netimiz yoktu.arızaya gittim nihayet dün geldiler. ama evin dışındaymış arıza yaptılar sonunda ama bizde sinir olduk.artık ben fazla girmiyorum ama oğlanın sürekli pc de işi olduğundan krizler gecirdi yani.
leydim zor valla işiniz elektriksizde hiç bir olmuyor,inş çabucak yapılır.gecensenede lereenim rahatsızdı bu konuda.mahal olarak sürekli kesilirdi.
aman beledilerin alt ,üst çalışmaları derken teller hatlar birbirine karışıyo sanırım :)) gerci sizin evdeymiş ayy allah korusun biyerlerden kısa devre yapmasın,dikkatli olun nolur.
ben iyi sayılırım havalar burda hala çok soğuk.sobamız sürekli geri tütdüğü için bugün ana bacayı sildik,sonra temizlik yaptım kaç gündür is yağdı eve halıları felan sildim yorulmuşum,dinleneyim dedim az.
böçüm çiçaamm terfi ettinhaa,oyy yerim ben seni kısss,hadi hayırlısı bakem.inş.maaşınada yansır
yeşilim ösledim senii,safirlerine iyi yolculuklar canısı.
esmerim ,lereenim mentalis,duygum,desdina ve bu topiğe giren herkezi gocaman gocaman öpüyorum...
canlarım merhaba. bu ara keyfim yine kaçtı. eşim uzun zamandır rahatsızdı. sol kolum deyip duruyordu. sonunda ikna edip doktora götürdük. sonuç boyun fıtığı çıktı. acil ameliyat deniliyor. fakat eşim yanaşmıyor.
neyse bu sıkıntılar içinde, market yapalım dedik. dönüşte ayağı kayıp düştü. görünürde birşeyi yoktu. ertesi günü el parmağının şiştiğini ve bükemediğini söyledi. bir baktım kırık. ay ben bu adamı doktora götürüp parmağını düzelttiremiyorum. ne yapacağımı şaşırdım vallahi. doktor ve hastaneden bu kadar korkan bir insan görülmemiştir.
irnam elektrik konuşunda bende çok hassasım. bu yüzden çok dikkatli davranırım. kapıcıya sorunca düğüm çözümlendi. apartmanda herkesin arızası olmuş. galiba genel bir bakım yaptırmak için mürecaat etmişler. çevremize birçok bina yapıldı. hepsi klimalı. trafo yeterli gelmiyor galiba. artık bu işi ilgili kurum çözmek zorunda.
böcüğüm canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsun.
sinemcim bizde internetten çok sıkıntılıyız. dünya para döküyoruz. bizde 3 bağlantı oluyor üstelik. sınırsız ve hızlı olanı bile sorunlar çıkarıyor. özellikle limit aşımı oluyormuş gibi fatura yüksek gelir oldu. bunu anlayamadım gitti. bazen kapattırayım diye düşünür oluyorum. tek olsam inan yapacağım.
neyse hepinizi öpüyorum. görüşmek dileğiyle.
canlarım merhaba. bu ara keyfim yine kaçtı. eşim uzun zamandır rahatsızdı. sol kolum deyip duruyordu. sonunda ikna edip doktora götürdük. sonuç boyun fıtığı çıktı. acil ameliyat deniliyor. fakat eşim yanaşmıyor.
neyse bu sıkıntılar içinde, market yapalım dedik. dönüşte ayağı kayıp düştü. görünürde birşeyi yoktu. ertesi günü el parmağının şiştiğini ve bükemediğini söyledi. bir baktım kırık. ay ben bu adamı doktora götürüp parmağını düzelttiremiyorum. ne yapacağımı şaşırdım vallahi. doktor ve hastaneden bu kadar korkan bir insan görülmemiştir.
irnam elektrik konuşunda bende çok hassasım. bu yüzden çok dikkatli davranırım. kapıcıya sorunca düğüm çözümlendi. apartmanda herkesin arızası olmuş. galiba genel bir bakım yaptırmak için mürecaat etmişler. çevremize birçok bina yapıldı. hepsi klimalı. trafo yeterli gelmiyor galiba. artık bu işi ilgili kurum çözmek zorunda.
böcüğüm canım senin adına çok sevindim. hayırlı olsun.
sinemcim bizde internetten çok sıkıntılıyız. dünya para döküyoruz. bizde 3 bağlantı oluyor üstelik. sınırsız ve hızlı olanı bile sorunlar çıkarıyor. özellikle limit aşımı oluyormuş gibi fatura yüksek gelir oldu. bunu anlayamadım gitti. bazen kapattırayım diye düşünür oluyorum. tek olsam inan yapacağım.
neyse hepinizi öpüyorum. görüşmek dileğiyle.
herkezin mevlüt kandili hayırlı olsun arkadaşlar.
tabi sevgi günümüzde,
bizimki çiçehk alacakmış amaaaa unutmuş peehhhhhhh.
unutmasa şaşardımyerine iki kaz almış,.şimdi düşünüyorumda hangisi daha iyi,
yoruldum ama saatlerdir onlarla uğraşıyorum temizlemesi felan.
neyse kendimi kandırayım barii kaz ,çiçek amaaaaannn zaten alacakmış sevgililer gününe denk gelmesi işine geldi iştee.
gecensenede ölmüşmüş çiçekciler.
ben çokmu salağım acaba :44: oysaki hiç bir beklentimde yok yanii
gülüyorum öyle işte.
ayy leydiiiimm gecmiş olsun,açil şifalar inşallah.
lerenim sağol canım haklısın valla yaş gidiyor artık,gençlikteki gibi olmuyo hemencik yorulu veriyoz üstelikte ertesi günü oram buram demeye başlıyorum .ahh gençlik dmeye başladım çoktaaannn :26:
sinemcim bende seni özledim fıstıkım.ama eskisi gibi giremiyorum,hele msn yi hiiiiiççç acamıyorum bile ,hemen şipşak faceye birde bu topiğe bakıp cıkıyorum,
bir bugün pc benim oldu,,sevililer günü yaa oğlan firarda bugün
şekerler, sizi özledim...
kandiliniz mübarek olsun Allah senete de nasip etsin inşallah.
sevgililer günü...aman o da ne öyle sıktı dünyada bu kadar dert varken
ladym, inan çok üzüldüm eşine hastaneye gitmemesine şaşmadım erkekler aynı. sonra üzülecek ama bak o boyun fıtığı yüzünden düşmüştür. siz bir kaç doktora görünün yine de çünkü şimdi hastalelerde döner sermaye için herkese ameliyat öneriyorlar aman ha canım aman dikkat. gelişmeleri bize bildir lütfen, geçmiş olsun.
gündüz bahar havası var buralarda, gece ayaz
faceye artık ekip, biçip çıkıyorum...misafir arkasından biraz temizlik yaptım yorgunum.
böcüğüm, irnam, lereenim, sinemcim ve hepinizi öpüyorum...