Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

gunaydin27.gif

güzel, sağlıklı günler diliyorum

ladym ben de herşeyden artık tad almaynlardanım ameliyat çözüm değil tatlım. kendimize iyi bakacağız, sinirlenmeyeceğiz, gezeceğiz, yiyip içip yan gelip yatacağız...sahi bütün bunlar nasıl oluyor? bilen var mı? sanki biz bilmiyoruz ...olsa bak nasıl yaşayacağız dimi ama

böcüğüm maça gittiniz mi :).. çalış tatlım çalış ne güzel işte

hepinizi öptüm

merhaba demeye geldimmmmmm
eee kolay değil leydim sizlerde baba anne olacaksınız on göreeeeee:)heycanla bekliyorum torunummmmmmmmmmm ALLAH KERİMDİRR
,herkes çok çok iyiidr inş
öptümmmmmmmmmm

gittik ablacmm
yendık geldımmmm:asigim:
cok doğru dıyorsun
anlatıyorlar gezın yıyın ıcın ama ınsanların bunu yapma gücü ne kadar kımse düşünmuyr
cok şükr çalışıp ıstedığımı yıyebılıyoruz
ya maddı durumu olmayanalr
ya hastalığı yuzunden yıyemenler nolcak
yaşamasınlar mı

betül ablam üzülme ya
bendede bel fıtığı başlangıcı cıkmıştı
bazen ağrım cok oluyo ama düşünmemeye calısıyorum:1rolleyes:

bu ara harıl harıl ütüyle kafayı bozdum. nasıl bozmayayım. evde iki bey var. hergün 1 gömlek giyiyorlar. iki günde gömlekler kotlar çoraplar falan filan derken dağ gibi çamaşır yıkar oldum. tabii ütüde cabası. 4 günde birikenlerin haddi hesabı olmuyor. bizim eve bir ütücü lazım. yakında imdat seslerimi duyacaksınız.eyvahedigeldismile

herkes nasıl ben geldim unuttunuzmu beni ablacıklarım

görümcemin dügünü ettik onuda yuvadan uçurduk
telaşta bitti artık
sizler nasılsınız herkesler iyi degilmi

gunaydınn

betül ablam ev işi hiçbıtmıyo
bıde çalışınca ınan dedığın gıbı
eşim tek erkek evde suan ama hep takım elbıse takılıo
özellıkle pantolon ütüsünden bıktım

duygum hayırlıs olsun cnm
resmı var mı
hem sen kendı resmınıde ekle

hayırlı cumalar

nasılsınız iyisiniz inşallah,
duygum hadi hayırlısı olsun canım,allah mesud etsin.sen naptın işe başladınmı.

böçüm ,leydim ütüyü demk benim gibi çok seviyosunuz heh:jeyyar::jeyyar:
aneeemm hiiiç sevmediğim ev işlerinden birde ütüüüüüü. :sinifsinif:
ben ütü yaparken hasta oluyorum.midem bulanıyor başım ağrıyorr.oooo biton hasta olup o günüm mahvoluyo.onun içinde hiç biriktirmemeye çalışıyom,bir gömlek hayde ütü bir pantolon hop ütü.tek tek olduğunda zarar görmüyom ama biriktirdiysem kesin o gün bittim.valla sengin olsaydım heral sadece ütücü tutardım bende :KK1:

ehhhııımm bende farvmillada 100 leveli bitirdim,bir tekde görevim kaldı,oyunu bitirdim yanee,napcam şimdi elim gidiyo geliyo girmemeye çalışıyorum face,üç aydır kotayı aşıp duruyom.gizliden ödüyorum ama ucu bana dokunuyo.hemen bi cırbıda ekip cıkıyom üç gündür.şu görevide bitirsem bozacam tarlayı tapanı.dizayn edecem sonrada.

esmerde bugün gelini dr. götürcekti noldu acaba torun gelebilir belkide.:ecrin_bebek:
benim torunuda bugün dr götürceklerdi,göbüşü artık iyce üzüyo coçuğumu,sancı yapıyorki hiiç durmuyormuş.
ayy inşallah şifasını bulur yaa çok üzülüyom yavruma.burdan gidelikii hep raahatsız ..
güzel haberlerle gelirler inşallah .
herkeze allahım yardımcı olsun amiiiinnnn...

ırnammm nasılsın ablacım
bende ütüye bayılıyom
sen gıbı yapıyom hiç bırıktrmıyorum daha ıyı oluyoo

iyi akşamlar kızlar...hepinizin iyi olmasına sevindim.

kızmayın ama ben ütüyü severim mis gibi çekmecelere koyunca hele. normal değil miyim ne:)

esmerimden haber yok.

irnam farmda git sonra sıkılırsın inan. ben arada girip çıkıyorum biliyorsun daha çok başkaları bakıyor

ayrı ayrı hepinizi kucaklıyorum inanın zor yazıyorum. ellerim iyice dinlensin uzunca süre inşallah iyileşirim

aslında uğrayamayacaktım. çünkü bugün çocuklar evde. birazdan uyanırlar. tabii kahvaltı falan filan derken akşam oluyor. erkenden bir selam verip çıkacağım. Şeniz

X